Преценяване на риска от рак на гърдата

Сподели

Преценяване на риска от рак на гърдата

Моля да посочите най-подходящия вариант за Вас от долу посочените:

*Родственици от първа степен: майка, баща, деца, братя и сестри

**Родственици от втора степен: чичо, вуйчо, лели, племенници (момчета и момичета) баби, дядовци, внуци, доведени братя и сестри.

1
2
3
Благодаря Ви, че отделихте време за това проучване.

Вие не сте в група с риск от развитие рак на гърдата. Моля, обърнете внимание на важността от самостоятелно преглеждане на гърдите и не пропускайте годишните прегледи на гърдите, за да открие най-често срещания рак при жени в раннен стадий.

Вие сте в група с риск от развитие рак на гърдата. Моля свържете се с нашия медицински център, за плануване на преглед с мамолог.
Изпратете запитване
Резултатите от този онлайн тест не следва да се считат за медицинска диагноза и не заменят консултация с лекар. Тестът има напълно информационен характер. При подозрение за заболяване моля, консултирайте се с Вашия лекар, за по-детайлни излседвания. Резултатите от това проучване се считат за поверителни и Вашите отговори няма да публикувани или споделени.

Copyright © 2015
Anadolu Sağlık Merkezi
Всички права запазени

Съобщение

Бихме искали да ви информираме, че предвид настоящата глобална пандемия COVID-19, „от 19 март 2020 г. Турция напълно затвори границите си за влизане в страната за чуждестранни граждани, независимо от тяхното гражданство. Намиращите се понастоящем в Турция чужди граждани ще могат да напуснат без ограничения, по собствено желание. Изключения при допускането в Турция ще се правят само за определени лица - дипломати, членове на медицински екипи или при хуманитарни случаи, но само след предварително получено разрешение от компетентните турски здравни власти за всеки конкретен случай. Затварянето на границите към момента е без срок, до второ нареждане."

Тъй като нашите настоящи български пациенти не могат да пътуват за редовни или последващи срещи, можем да предложим видеоконсултации с нашите лекари, според възможностите на графика им. Ако проявявате интерес, моля, уведомете ни и ние ще ви предоставим допълнителни подробности. Моля, имайте пред вид, че тези видеоконсултации не заместват стандартното лично посещение, тъй като лекарят няма да може да извърши клиничен или физически преглед. Освен това оценката ще бъде направена въз основа на медицински записи на английски език, кръвни изследвания и хистопатологични оценки, извършени във външни институции. В допълнение, вашите снимки на радиологична и ядрена медицина може да изискват допълнителна консултация от нашите отдели.

Като се има предвид настоящата глобална пандемия COVID-19, съгласно разпоредбите на турското министерство на здравеопазването, Анадолу Медицински Център може да приема пациенти, идващи от чужбина, само след като те се самоподложат на карантина в продължение на 14 дни след влизането в Турция. След като тези пациенти изпълнят 14 дни самокарантина в Турция и ако отговарят на политиката за безопасност на нашата болница, можем да ги приемем за преглед или лечение. Моля, обърнете внимание, че предвид бързо променящата се ситуация по света, ние си запазваме правото да променяме правилата за прием в болницата във всеки един момент. При всички случаи вашият координатор е на разположение 24 часа в денонощието за всички въпроси относно вашето здраве. Благодарим ви за разбирането и сътрудничеството.