Бюлетин

Сподели

Брой 24 на бюлетин “Здраве”

В новия брой на периодичния бюлетин “Здраве” на Анадолу Медицински Център четете:

Проф.д-р Сердар Кахраман представя функциониращите хибридни операционни зали в Анадолу Медицински Център. Хибридни операционни зали са особено важни в областта на мозъчната хирургия. Комплексът от високотехнологично оборудване в една зала осигурява предимства както за хирурзите, така и за пациентите. Повече за технологиите и методите, прилагани в Анадолу Медицински Център може да прочетете на следващите страници на бюлетина.

Бъбреците поддържат здравето на целия организъм като контролират химичния баланс на тялото. Доц. Енес Мурат Атасьой разказва за най-големите врагове на бъбреците ни. В ТОП 3 врагове на бъбреците ни са: непредписан прием на болкоуспокояващи, тютюнопушенете и затлъстяване.

Продължаваме темата от миналия брой на бюлетин “Здраве” за това как да се справяме с химиотерапията. В този брой можете да прочетете за въздействието й върху хранителните навици, върху ставите и мускулите, върху кожата и ноктите, върху бъбреците и пикочния мехур, върху половите функции. Специалистите отговарят на най-често срещаните въпроси за приема на лекарства и хранителни добавки по време на химиотерапия, може ли да се ходи на работа или на почивка, може ли да се забременее по времена химиотерапия, както и как да се справите с някои извънредни ситуации.

Още полезни и интересни четива можете да намерите тук:

 

Пациентски случаи

Пациенти разказват
своите истории
Гледай   Прочети
 

Copyright © 2020
Anadolu Sağlık Merkezi
Всички права запазени