Намери доктор

Сподели [social_share/]
намери лекар
×

проф. д-р Халил Ибрахим Чантер (Halil Ibrahim Canter M.D.)

Хирургични науки – естетична, пластична и реконструктивна хирургия
E-mail: halil.canter@anadolusaglik.org

проф. д-р Халил Чантер

проф. д-р Халил Чантер

Образование и професионален опит

 • Медицински факултет към Университет Хеджетепе, 1996
 • Специализация: Департамент по Пластична, естетична и реконструктивна хирургия – Медицински факултет към Университет Хеджетепе, 2003
 • Клинична практика: Институт по лицево-черепна хирургия към Болница Провиденс, Мичиган САЩ, 2007
 • Докторска научна степен: Напреднала пластична и реконструктивна хирургия, Институт по здравни науки към  Университет Хеджетепе, 2008

Професионално членство:

 • Турската медицинска асоциация
 • Турската асоциация по пластична и реконструктивна хирургия
 • Турската асоциация по естетична пластична хирургия
 • Асоциация по заздравяване на раните
 • Американското сдружение на пластичните хирурзи
 • Междуанродната конфедерация по пластична, реконструктивна и естетична хирургия
 • Американската асоциация по орофациална лицево-черепна хирургия
 • Европейското сдружение по лицево-черепна хирургия

Публикации:

 • Повече от 50 научни публикации в авторитетни медицински списания.
 • Работи като рецензент в повече 10 международни списания по естетична пластична хирургия, изгаряния, международно списание по дерматология, лазери в медицинската наука и др., включително в редакцията на The Cleft Palate-Craniofacial Journal.
 • Получил е патент за свое изобретение в областта на разсейващата остеогенеза.
 

Пациентски случаи

Пациенти разказват
своите истории
Гледай   Прочети
 

Copyright © 2014
Anadolu Sağlık Merkezi
Всички права запазени

Съобщение

Бихме искали да ви информираме, че предвид настоящата глобална пандемия COVID-19, „от 19 март 2020 г. Турция напълно затвори границите си за влизане в страната за чуждестранни граждани, независимо от тяхното гражданство. Намиращите се понастоящем в Турция чужди граждани ще могат да напуснат без ограничения, по собствено желание. Изключения при допускането в Турция ще се правят само за определени лица - дипломати, членове на медицински екипи или при хуманитарни случаи, но само след предварително получено разрешение от компетентните турски здравни власти за всеки конкретен случай. Затварянето на границите към момента е без срок, до второ нареждане."

Тъй като нашите настоящи български пациенти не могат да пътуват за редовни или последващи срещи, можем да предложим видеоконсултации с нашите лекари, според възможностите на графика им. Ако проявявате интерес, моля, уведомете ни и ние ще ви предоставим допълнителни подробности. Моля, имайте пред вид, че тези видеоконсултации не заместват стандартното лично посещение, тъй като лекарят няма да може да извърши клиничен или физически преглед. Освен това оценката ще бъде направена въз основа на медицински записи на английски език, кръвни изследвания и хистопатологични оценки, извършени във външни институции. В допълнение, вашите снимки на радиологична и ядрена медицина може да изискват допълнителна консултация от нашите отдели.

Като се има предвид настоящата глобална пандемия COVID-19, съгласно разпоредбите на турското министерство на здравеопазването, Анадолу Медицински Център може да приема пациенти, идващи от чужбина, само след като те се самоподложат на карантина в продължение на 14 дни след влизането в Турция. След като тези пациенти изпълнят 14 дни самокарантина в Турция и ако отговарят на политиката за безопасност на нашата болница, можем да ги приемем за преглед или лечение. Моля, обърнете внимание, че предвид бързо променящата се ситуация по света, ние си запазваме правото да променяме правилата за прием в болницата във всеки един момент. При всички случаи вашият координатор е на разположение 24 часа в денонощието за всички въпроси относно вашето здраве. Благодарим ви за разбирането и сътрудничеството.