Често задавани въпроси

Анадолу Медицински Център е разположен извън оживения център на Истанбул. Намира се в източната част на града. Откъснат е от шума и трафика, които не влияят добре на пациентите. Същевременно е в близост до забележителностите на единствения град, разположен на два континента.

За спешни случаи Анадолу Медицински Център разполага с хеликоптер-линейка, който има площадка за кацане на територията на болницата. Специализираният самолет може да превозва пациенти от цял свят, а кацането е на международно летище „Сабиха“, което се намира на 15 минути път от Анадолу Медицински Център.

В Анадолу Медицински Център разполагаме с преводачи на над 20 езика. Ако ни уведомите, че имате нужда от такава услуга, ние ще Ви я осигурим.

Пациентите за хоспитализация (тези, на които се налага престой в болницата) трябва да заплатят 20% от приблизителните разходи след като бъдат приети в болницата. Амбулаторните пациенти (тези, за които не се налага престой в болницата) не трябва да плащат авансово преди лечението в Анадолу Медицински Център.

Валутата в обръщение в Турция е турската лира. Анадолу Медицински Център приема разплащания в евро, щатски долари и турски лири. Приемат се плащания и в брой, с кредитни карти (VISA, Mastercard) или банков превод. На територията на Анадолу Медицински Център има банка, която може да Ви помогне по всички финансови въпроси. Банката в болницата може да обмени всякаква валута.

Второто медицинско мнение включва препоръчително лечение, приблизителна продължителност на престоя и приблизителна цена.

След като получим Вашето искане за второ медицинско мнение, резултатите от изследванията Ви ще бъдат изпратени от нашите лекари. Анадолу Медицински Център ще се свърже обратно с Вас в рамките на 12 часа (в работните дни) чрез упълномощени лица и ще Ви даде точна информация в какъв срок ще излязат резултатите. Обикновено, второто медицнско мнение е готово няколко дни след като получим Вашите медицински изследвания и резултати от образна диагностика.

Да, нашият екип работи в сътрудничество с екипа на „Джонс Хопкинс Медисин“ в Балтимор. Ако се наложи да бъде поискано второ мнение, се заплаща допълнителна такса към „Джонс Хопкинс Медисин“.

Анадолу Медицински Център е частно финансирана болница. При създаването й са взети предвид всички нужди на пациентите и са закупени множеството модерни медицински уреди за болницата, така че да се осигури бъдещото здраве на пациентите.

Нашата мисия е да помагаме на пациентите във всяко едно отношение, не само в медицинските аспекти, но и при всеки евентуален проблем, свързан с визитата им в Анадолу Медицински Център; да лекуваме пациентите, както с помощта на модерните технологии, така и чрез безопасната и спокойна среда.

Експертите, които работят в Анадолу Медицински Център и опита им във всички области на медицината, в съчетание с модерно оборудване, спокойната среда, гледката към морето и парковете, осигуряват възможността за отлична грижа към пациентите от цял свят.

Пациентски случаи

Пациенти разказват своите истории
Гледай  Прочети