Често задавани въпроси

Сподели [social_share/]

Често задавани въпроси

Къде е разположен Анадолу медицински център? На какво разстояние е от центъра на града?     

АнадолуМедицински Център е разположен извън оживения център на Истанбул. Намира се в източната част на града. Откъснат е от шума и трафика, които се смятат, че не влияят добре на пациентите. Същевременно е в близост до забележителностите на единствения град, разположен на два континента.

Как се стига до Анадолу медицински център? Поема ли спешни случаи?

За спешни случаи Анадолу МЦ разполага с хеликоптер-линейка, който има площадка за кацане на територията на болницата. Специализираният самолет може да превозва пациенти от цял свят, а кацането е на международно летище „Сабиха“, което се намира на 15 минути път от Медицинския Център.

Можете ли да осигурите преводачески услуги на всички езици?

В Анадолу Медицински Център разполагаме с преводачи на над 20 езика. Ако ни уведомите, че имате нужда от такава услуга, ние ще Ви я осигурим.

Трябва ли да направя авансово плащане?

Пациентите за хоспитализация (тези, на които се налага престой в болницата) трябва да заплатят 20% от приблизителните разходи след като бъдат приети в болницата. Амбулаторните пациенти (тези, за които не се налага престой в болницата) не трябва да плащат авансово преди лечението в Анадолу МЦ.

Каква валута се ползва в Турция? Има ли банка в близост до болницата?

Валутата в обръщение в Турция е турската лира. Анадолу Медицински Център приема разплащания в евро, щатски долари и турски лири. Приемат се плащания и в брой, с кредитни карти (VISA, Mastercard) или банков превод.  На територията на Анадолу Медицински Център има банка, която може да Ви помогне по всички финансови въпроси. Банката в болницата може да обмени всякаква валута.

Какво включва второто медицинско мнение?

Второто медицинско мнение включва препоръчително лечение, приблизителна продължителност на престоя и приблизителна цена.

Колко време отнема получаването на второ медицинско мнение?
След като получим Вашето искане за второ медицинско мнение, резултатите от изследванията Ви ще бъдат изпратени от нашите лекари. Анадолу МЦ ще се свърже обратно с Вас в рамките на 12 часа (в работните дни) чрез упълномощени лица и ще Ви даде точна информация в какъв срок ще излязат резултатите. Обикновено, второто медицнско мнение е готово няколко дни след като получим Вашите медицински изследвания и резултати от образна диагностика.

Може ли, ако се налага,  да бъде поискано второ мнение от „Джонс Хопкинс Медисин“?

Да, нашият екип работи в сътрудничество с екипа на „Джонс Хопкинс Медисин“ в Балтимор. Ако се наложи да бъде поискано второ мнение, се заплаща допълнителна такса към „Джонс Хопкинс Медисин“.

Държавна или частна болница е Анадолу Медицински Център?

Анадолу Медицински Център е частно финансирана болница. При създаването й са взети предвид всички нужди на пациентите и са закупени множеството модерни медицински уреди за болницата, така че да се осигури бъдещото здраве на пациентите.

Каква е мисията на Анадолу Медицински Център?

Нашата мисия е да помагаме на пациентите във всяко едно отношение, не само в медицинските аспекти, но и при всеки евентуален проблем, свързан с визитата им в Анадолу МЦ; да лекуваме пациентите, както с помощта на модерните технологии, така и чрез безопасната и спокойна среда.

С какво се различава Анадолу Медицински Център от други болници?

Анадолу Медицински Център

Експертите, които работят тук и опита им във всички области на медицината, в съчетание с модерно оборудване, спокойната среда, гледката към морето и парковете, осигуряват възможността за отлична грижа към пациентите от цял свят.

Copyright © 2014
Anadolu Sağlık Merkezi
Всички права запазени