Чуждестранни пациенти

Сподели [social_share/]

Чуждестранни пациенти

Отдел „Международни услуги“ за чуждестранни пациенти в Анадолу Медицински Център.

Анадолу Медицински Център е една от най-големите и реномирани болници в Турция. Репутацията, изградена с клиничният опит и новаторските методи на лечение, прилагани от специалистите в Анадолу Медицински Център, привлича пациенти от цял свят. Независимо дали искате консултация за второ медицинско мнение или Ви предстои процедура или сложна операция, Вашето обслужване като чуждестранен пациент се поема от отдел „Международни услуги“.

Отдел „Международни услуги“ е създаден, за да осигури пълно обслужване и лекуване на чуждестранни пациенти в Анадолу Медицински Център. Опитният екип координира всички аспекти от посещението на пациента:

  • организира пътуването;
  • посрещането;
  • трансфера до болницата и обратно;
  •  резервацията и настаняването в хотела в непосредствена близост до болницата или други хотели;
  • процедурата по приемане в болницата;
  • организира прегледите;
  • осигурява преводач;
  • съдейства при извършването на плащания и обмен на валута.

Можете да разчитате на всичко необходимо, за да се чувствате удобно и комфортно.

Вашият комфорт и удовлетвореност са от първостепенно значение за нас!

Чуждестранни пациенти в Анадолу

 

Пациентски случаи

Пациенти разказват
своите истории
Гледай   Прочети
 

Copyright © 2014
Anadolu Sağlık Merkezi
Всички права запазени

Съобщение

Бихме искали да ви информираме, че предвид настоящата глобална пандемия COVID-19, „от 19 март 2020 г. Турция напълно затвори границите си за влизане в страната за чуждестранни граждани, независимо от тяхното гражданство. Намиращите се понастоящем в Турция чужди граждани ще могат да напуснат без ограничения, по собствено желание. Изключения при допускането в Турция ще се правят само за определени лица - дипломати, членове на медицински екипи или при хуманитарни случаи, но само след предварително получено разрешение от компетентните турски здравни власти за всеки конкретен случай. Затварянето на границите към момента е без срок, до второ нареждане."

Тъй като нашите настоящи български пациенти не могат да пътуват за редовни или последващи срещи, можем да предложим видеоконсултации с нашите лекари, според възможностите на графика им. Ако проявявате интерес, моля, уведомете ни и ние ще ви предоставим допълнителни подробности. Моля, имайте пред вид, че тези видеоконсултации не заместват стандартното лично посещение, тъй като лекарят няма да може да извърши клиничен или физически преглед. Освен това оценката ще бъде направена въз основа на медицински записи на английски език, кръвни изследвания и хистопатологични оценки, извършени във външни институции. В допълнение, вашите снимки на радиологична и ядрена медицина може да изискват допълнителна консултация от нашите отдели.

Като се има предвид настоящата глобална пандемия COVID-19, съгласно разпоредбите на турското министерство на здравеопазването, Анадолу Медицински Център може да приема пациенти, идващи от чужбина, само след като те се самоподложат на карантина в продължение на 14 дни след влизането в Турция. След като тези пациенти изпълнят 14 дни самокарантина в Турция и ако отговарят на политиката за безопасност на нашата болница, можем да ги приемем за преглед или лечение. Моля, обърнете внимание, че предвид бързо променящата се ситуация по света, ние си запазваме правото да променяме правилата за прием в болницата във всеки един момент. При всички случаи вашият координатор е на разположение 24 часа в денонощието за всички въпроси относно вашето здраве. Благодарим ви за разбирането и сътрудничеството.