Чуждестранни пациенти

Сподели [social_share/]

Преводачи

Анадолу Медицински Център разполага с екип от специалисти, които координират медицинските грижи за Вас като чуждестранен пациент. Задачата им е да осигурят Вашия комфорт като сведат до минимум езиковите бариери по време на престоя Ви в Анадолу Медицински Център.

Нашите координатори са специално обучени за симултантен превод в болнична среда. Екипът от преводачи говори турски, английски, немски, френски, испански, румънски, руски, български, арабски, и други езици. Те са запознати с културните очаквания на пациентите и се стараят да осигурят пълен комфорт на чуждестранните пациенти. Координаторите са на Ваше разположение по всяко време на денонощието.

Моля свържете се с нас при желание за осигуряване на превод на други езици, както и за повече информация за преводаческите услуги в Анадолу Медицински Център.

Вашият комфорт и удовлетвореност са от първостепенно значение за нас!

Language Interp. Language Interp. Language Interp.
Albania Albanian 2 Arab League Arabic 8 Azerbaijan Azeri 1
Bulgaria Bulgarian 6 France French 3 Georgia Georgian 3
Germany German 1 IranPersian 1 Kazakhstan Kazakh 3
Kyrgyzstan Kyrgyz 2 Macedonia Macedonian 1 Romania Romanian 7
Russian Federation Russian 6 Serbia(Yugoslavia) Serbian 1 Ukraine Ukrainian 1
UzbekistanOzbek 1
 

Пациентски случаи

Пациенти разказват
своите истории
Гледай   Прочети
 

Copyright © 2014
Anadolu Sağlık Merkezi
Всички права запазени

Съобщение

Бихме искали да ви информираме, че предвид настоящата глобална пандемия COVID-19, „от 19 март 2020 г. Турция напълно затвори границите си за влизане в страната за чуждестранни граждани, независимо от тяхното гражданство. Намиращите се понастоящем в Турция чужди граждани ще могат да напуснат без ограничения, по собствено желание. Изключения при допускането в Турция ще се правят само за определени лица - дипломати, членове на медицински екипи или при хуманитарни случаи, но само след предварително получено разрешение от компетентните турски здравни власти за всеки конкретен случай. Затварянето на границите към момента е без срок, до второ нареждане."

Тъй като нашите настоящи български пациенти не могат да пътуват за редовни или последващи срещи, можем да предложим видеоконсултации с нашите лекари, според възможностите на графика им. Ако проявявате интерес, моля, уведомете ни и ние ще ви предоставим допълнителни подробности. Моля, имайте пред вид, че тези видеоконсултации не заместват стандартното лично посещение, тъй като лекарят няма да може да извърши клиничен или физически преглед. Освен това оценката ще бъде направена въз основа на медицински записи на английски език, кръвни изследвания и хистопатологични оценки, извършени във външни институции. В допълнение, вашите снимки на радиологична и ядрена медицина може да изискват допълнителна консултация от нашите отдели.

Като се има предвид настоящата глобална пандемия COVID-19, съгласно разпоредбите на турското министерство на здравеопазването, Анадолу Медицински Център може да приема пациенти, идващи от чужбина, само след като те се самоподложат на карантина в продължение на 14 дни след влизането в Турция. След като тези пациенти изпълнят 14 дни самокарантина в Турция и ако отговарят на политиката за безопасност на нашата болница, можем да ги приемем за преглед или лечение. Моля, обърнете внимание, че предвид бързо променящата се ситуация по света, ние си запазваме правото да променяме правилата за прием в болницата във всеки един момент. При всички случаи вашият координатор е на разположение 24 часа в денонощието за всички въпроси относно вашето здраве. Благодарим ви за разбирането и сътрудничеството.