Чуждестранни пациенти

Сподели [social_share/]

Свободно време и екскурзии

Истанбул – градът, в който ще се влюбите с помоща на Анадолу Медицински Център!

При желание от Ваша страна, нашите координатори могат да ви предоставят информация относно забележителностите на Истанбул.

През 2010 г.  Истанбул е обявен за Европейска столица на културата и става десетата най-популярна дестинация в света със седем милиона чуждестранни гости. Голяма част от историческия център е обект на световното културно наследство под защитата на ЮНЕСКО.

Истанбул е бил столица на четири империи – Римската империя, Византийската империя, Латинската империя и Османската империя. Градът е истинска историческа съкровищница с множество паметници, музеи, концертни зали и съвременни центрове на изкуствата.

Многомилионен Истанбул е космополитен град, в който съжителстват различни етноси и религии. Това е един от най-оживените градове в света, в който можете да откриете както вековни традиции, така и съвременния стил на градски живот – бизнес, пазаруване, забавление и др.

Този град на два континента, поразително красив в своето многообразие, е уникален мост между Изтока и Запада и културния обмен между тях.

Докато сте в Анадолу Медицински Център можете да откриете какво прави Истанбул толкова специален … защото Истанбул е един от онези градове, в които ще се влюбите.

Вашият комфорт и удовлетвореност са от първостепенно значение за нас!

Анадолу Медицински Център

Анадолу Медицински Център

 

Пациентски случаи

Пациенти разказват
своите истории
Гледай   Прочети
 

Copyright © 2014
Anadolu Sağlık Merkezi
Всички права запазени