Чуждестранни пациенти

Сподели [social_share/]

Свободно време и екскурзии

Истанбул – градът, в който ще се влюбите с помоща на Анадолу Медицински Център!

При желание от Ваша страна, нашите координатори могат да ви предоставят информация относно забележителностите на Истанбул.

През 2010 г.  Истанбул е обявен за Европейска столица на културата и става десетата най-популярна дестинация в света със седем милиона чуждестранни гости. Голяма част от историческия център е обект на световното културно наследство под защитата на ЮНЕСКО.

Истанбул е бил столица на четири империи – Римската империя, Византийската империя, Латинската империя и Османската империя. Градът е истинска историческа съкровищница с множество паметници, музеи, концертни зали и съвременни центрове на изкуствата.

Многомилионен Истанбул е космополитен град, в който съжителстват различни етноси и религии. Това е един от най-оживените градове в света, в който можете да откриете както вековни традиции, така и съвременния стил на градски живот – бизнес, пазаруване, забавление и др.

Този град на два континента, поразително красив в своето многообразие, е уникален мост между Изтока и Запада и културния обмен между тях.

Докато сте в Анадолу Медицински Център можете да откриете какво прави Истанбул толкова специален … защото Истанбул е един от онези градове, в които ще се влюбите.

Вашият комфорт и удовлетвореност са от първостепенно значение за нас!

Анадолу Медицински Център

Анадолу Медицински Център

 

Пациентски случаи

Пациенти разказват
своите истории
Гледай   Прочети
 

Copyright © 2014
Anadolu Sağlık Merkezi
Всички права запазени

Съобщение

Бихме искали да ви информираме, че предвид настоящата глобална пандемия COVID-19, „от 19 март 2020 г. Турция напълно затвори границите си за влизане в страната за чуждестранни граждани, независимо от тяхното гражданство. Намиращите се понастоящем в Турция чужди граждани ще могат да напуснат без ограничения, по собствено желание. Изключения при допускането в Турция ще се правят само за определени лица - дипломати, членове на медицински екипи или при хуманитарни случаи, но само след предварително получено разрешение от компетентните турски здравни власти за всеки конкретен случай. Затварянето на границите към момента е без срок, до второ нареждане."

Тъй като нашите настоящи български пациенти не могат да пътуват за редовни или последващи срещи, можем да предложим видеоконсултации с нашите лекари, според възможностите на графика им. Ако проявявате интерес, моля, уведомете ни и ние ще ви предоставим допълнителни подробности. Моля, имайте пред вид, че тези видеоконсултации не заместват стандартното лично посещение, тъй като лекарят няма да може да извърши клиничен или физически преглед. Освен това оценката ще бъде направена въз основа на медицински записи на английски език, кръвни изследвания и хистопатологични оценки, извършени във външни институции. В допълнение, вашите снимки на радиологична и ядрена медицина може да изискват допълнителна консултация от нашите отдели.

Като се има предвид настоящата глобална пандемия COVID-19, съгласно разпоредбите на турското министерство на здравеопазването, Анадолу Медицински Център може да приема пациенти, идващи от чужбина, само след като те се самоподложат на карантина в продължение на 14 дни след влизането в Турция. След като тези пациенти изпълнят 14 дни самокарантина в Турция и ако отговарят на политиката за безопасност на нашата болница, можем да ги приемем за преглед или лечение. Моля, обърнете внимание, че предвид бързо променящата се ситуация по света, ние си запазваме правото да променяме правилата за прием в болницата във всеки един момент. При всички случаи вашият координатор е на разположение 24 часа в денонощието за всички въпроси относно вашето здраве. Благодарим ви за разбирането и сътрудничеството.