Чуждестранни пациенти

Сподели [social_share/]

Услуги за чуждестранни пациенти

Вашият комфорт и удовлетвореност са от първостепенно значение за Анадолу Медицински Център!

Ние ще положим всички необходими грижи и ще предложим пълна гама от услуги, за да се почувствате комфортно и уютно.

Пътуване и транспорт

След като сте взели решение и сте уточнили дата за преглед, екипът ни ще съдейства с пътуването и трансфера ви до Анадолу Медицински Център и обратно.

При необходимост, можем да организираме наземна или въздушна линейка.

Транспорт

Трансферът между летището и Медицинският Център е безплатен. Трябва  само да изпратите информация за полета си, за да се планира трансфера Ви до хотела или болницата. При предварителна заявка, могат да се осигури специализиран транспорт за Вас и придружаващите Ви лица.

Летища

Международно летище „Сабиха“

Международно летище „Сабиха“ е най-близо до медицинският център. Намира се на около 15 минути път от болницата. Можете да се свържете с летището на тел. +90 216 585 50 00.

Международно летище „Ататюрк“

Международно летище „Ататюрк“ е в европейската част на Истанбул и е значително по-голямо. Намира се на около 1 час път от Анадолу медицински център. Можете да се свържете с летището на тел. +90 212 465 55 55.

Настаняване

Преди пристигането Ви в Анадолу медицински център, координаторите ни могат да Ви окажат съдействие при резервацията за хотел.

Те препоръчва настаняване в Хотел „Анадолу Титаник Комфорт“ – комфортен 5-звезден хотел в непосредствена близост до болницата.

Екипът на отдел „Международни услуги“ може да Ви съдейства за настаняване в удобни хотели в района или друга част на Истанбул.

Уведомете ни преди пристигането си, ако имате нужда от хотелска резервация

Финансови условия

Всички пациенти на Анадолу медицински център заслужават първокласно обслужване. Ето защо, ние разглеждаме добрата комуникация на финансовите условия като водещ приоритет за институцията.

Редът и условията за плащане се разясняват от отдел „Международни услуги“ преди вашето пристигане, за да улесним неговата подготовка.

Плащанията за здравните услуги, осигурявани от нас могат да се извършват в брой, с кредитна карта (Visa, MasterCard или American Express) или чрез банков превод. На територията на Анадолу медицински център има банков клон, в който можете да обменяте валута.

Освен това, Анадолу медицински център си сътрудничи с различни застрахователни компании от цял свят за улеснение на пациенти с международни здравни осигуровки. Съветваме Ви преди пристигане да обсъдите с отдел „Международни услуги“ подробностите относно тази възможност. При пристигане трябва да представите съответната застрахователна полица и други необходими официални документи. Нашият екип от отдел „Международни услуги“ ще се свърже със застрахователната компания за извършване на плащането в съответствие с условията, сроковете и договореностите на болницата.

Анадолу Медицински Център

 

Пациентски случаи

Пациенти разказват
своите истории
Гледай   Прочети
 

Copyright © 2014
Anadolu Sağlık Merkezi
Всички права запазени

Съобщение

Бихме искали да ви информираме, че предвид настоящата глобална пандемия COVID-19, „от 19 март 2020 г. Турция напълно затвори границите си за влизане в страната за чуждестранни граждани, независимо от тяхното гражданство. Намиращите се понастоящем в Турция чужди граждани ще могат да напуснат без ограничения, по собствено желание. Изключения при допускането в Турция ще се правят само за определени лица - дипломати, членове на медицински екипи или при хуманитарни случаи, но само след предварително получено разрешение от компетентните турски здравни власти за всеки конкретен случай. Затварянето на границите към момента е без срок, до второ нареждане."

Тъй като нашите настоящи български пациенти не могат да пътуват за редовни или последващи срещи, можем да предложим видеоконсултации с нашите лекари, според възможностите на графика им. Ако проявявате интерес, моля, уведомете ни и ние ще ви предоставим допълнителни подробности. Моля, имайте пред вид, че тези видеоконсултации не заместват стандартното лично посещение, тъй като лекарят няма да може да извърши клиничен или физически преглед. Освен това оценката ще бъде направена въз основа на медицински записи на английски език, кръвни изследвания и хистопатологични оценки, извършени във външни институции. В допълнение, вашите снимки на радиологична и ядрена медицина може да изискват допълнителна консултация от нашите отдели.

Като се има предвид настоящата глобална пандемия COVID-19, съгласно разпоредбите на турското министерство на здравеопазването, Анадолу Медицински Център може да приема пациенти, идващи от чужбина, само след като те се самоподложат на карантина в продължение на 14 дни след влизането в Турция. След като тези пациенти изпълнят 14 дни самокарантина в Турция и ако отговарят на политиката за безопасност на нашата болница, можем да ги приемем за преглед или лечение. Моля, обърнете внимание, че предвид бързо променящата се ситуация по света, ние си запазваме правото да променяме правилата за прием в болницата във всеки един момент. При всички случаи вашият координатор е на разположение 24 часа в денонощието за всички въпроси относно вашето здраве. Благодарим ви за разбирането и сътрудничеството.