Услуги за чуждестранни пациенти

Вашият комфорт и удовлетвореност са от първостепенно значение за Анадолу Медицински Център!

Ние ще положим всички необходими грижи и ще предложим пълна гама от услуги, за да се почувствате комфортно и уютно.

След като сте взели решение и сте уточнили дата за преглед, екипът ни ще съдейства с пътуването и трансфера ви до Анадолу Медицински Център и обратно.

При необходимост, можем да организираме наземна или въздушна линейка.

Трансферът между летището и Медицинският Център е безплатен. Трябва  само да изпратите информация за полета си, за да се планира трансфера Ви до хотела или болницата. При предварителна заявка, могат да се осигури специализиран транспорт за Вас и придружаващите Ви лица.

Летища

Международно летище „Сабиха“

Международно летище „Сабиха“ е най-близо до медицинският център. Намира се на около 15 минути път от болницата. Можете да се свържете с летището на тел. +90 216 585 50 00.

Международно летище „Истанбул“

Международно летище „Истанбул“ е в европейската част на Истанбул и е значително по-голямо. Намира се на около 1 час път от Анадолу Медицински Център. Можете да се свържете с летището на тел. +90 444 1 442.

Преди пристигането Ви в Анадолу медицински център, координаторите ни могат да Ви окажат съдействие при резервацията за хотел.

Те препоръчва настаняване в Хотел „Анадолу Титаник Комфорт“ – комфортен 5-звезден хотел в непосредствена близост до болницата.

Екипът на отдел „Международни услуги“ може да Ви съдейства за настаняване в удобни хотели в района или друга част на Истанбул.

Уведомете ни преди пристигането си, ако имате нужда от хотелска резервация

Всички пациенти на Анадолу медицински център заслужават първокласно обслужване. Ето защо, ние разглеждаме добрата комуникация на финансовите условия като водещ приоритет за институцията.

Редът и условията за плащане се разясняват от отдел „Международни услуги“ преди вашето пристигане, за да улесним неговата подготовка.

Плащанията за здравните услуги, осигурявани от нас могат да се извършват в брой, с кредитна карта (Visa, MasterCard или American Express) или чрез банков превод. На територията на Анадолу медицински център има банков клон, в който можете да обменяте валута.

Освен това, Анадолу медицински център си сътрудничи с различни застрахователни компании от цял свят за улеснение на пациенти с международни здравни осигуровки. Съветваме Ви преди пристигане да обсъдите с отдел „Международни услуги“ подробностите относно тази възможност. При пристигане трябва да представите съответната застрахователна полица и други необходими официални документи. Нашият екип от отдел „Международни услуги“ ще се свърже със застрахователната компания за извършване на плащането в съответствие с условията, сроковете и договореностите на болницата.

Пациентски случаи

Пациенти разказват своите истории
Гледай  Прочети