Естетична, пластична и реконструктивна хирургия

Сподели [social_share/]

Естетична, пластична и реконструктивна хирургия

Отделението по естетична, пластична и реконструктивна хирургия предлага широка гама от услуги и извършва множество козметични и реконструктивни процедури, които не изискват хоспитализация.

Отделението по естетична, пластична и реконструктивна хирургия разполага с най-модерното оборудване и прилага новаторски хирургични техники както в извършването на козметични и реконструктивни процедури, включително химичен пилинг на лице, поставяне на Botox® инжекции и инжекции с филъри, така и в извършването на основни хирургични операции, които изискват прилагане на микрохирургични, лицево-челюстни и черепно лицеви техники.

Естетична пластична хирургия

 • Подмладяване на лице с помощта на неинвазивни, минимално инвазивни и хирургически методи
 • Процедури за лифтинг на лице
 • Ринопластика
 • Хирургична корекция на щръкнали уши и други ушни деформации
 • Козметична ортогнатна хирургия (оперативно лечение на вродени и придобити деформации в лицево-челюстната област), ментопластика, лицеви импланти, корекции на деформации на брадичката
 • Контуриране на тялото
 • Липосукция и липоскулптиране
 • Хирургия на гърди, увеличаване на гърдите чрез протези, намаляване на гърдите, мастопексия, незабавна и отложена реконструкция след мастектомия, реконструкция на гърди с ламбо или тъканно разширяване и протези
 • Ендолазерно лечение на варикозни вени на краката, склеротерапия, лазерни процедури за третиране на варици.

Реконструктивна пластична хирургия

 • Краниофациална хирургия; ортогнатна хирургия, фрактури на лицеви кости и лицеви травми
 • Лечение на заешка устна и цепнато небце и други вторични деформации
 • Постонкологична реконструкция на лице и други части на тялото, реконструкция на максила и мандибула чрез свободно ламбо
 • Хирургия на ръка включително реплантация, корекции на вродени аномалии
 • Микроваскуларно свободно ламбо чрез микрохирургична техники
 • Контрол на остри и хронични рани
 • Третиране на хронични рани – декубитус, рани от диабет, венозни язви
 • Третиране на доброкачествени и злокачествени тумори на кожата.

Department Doctors

 

Пациентски случаи

Пациенти разказват
своите истории
Гледай   Прочети
 

Copyright © 2014
Anadolu Sağlık Merkezi
Всички права запазени

Съобщение

Бихме искали да ви информираме, че предвид настоящата глобална пандемия COVID-19, „от 19 март 2020 г. Турция напълно затвори границите си за влизане в страната за чуждестранни граждани, независимо от тяхното гражданство. Намиращите се понастоящем в Турция чужди граждани ще могат да напуснат без ограничения, по собствено желание. Изключения при допускането в Турция ще се правят само за определени лица - дипломати, членове на медицински екипи или при хуманитарни случаи, но само след предварително получено разрешение от компетентните турски здравни власти за всеки конкретен случай. Затварянето на границите към момента е без срок, до второ нареждане."

Тъй като нашите настоящи български пациенти не могат да пътуват за редовни или последващи срещи, можем да предложим видеоконсултации с нашите лекари, според възможностите на графика им. Ако проявявате интерес, моля, уведомете ни и ние ще ви предоставим допълнителни подробности. Моля, имайте пред вид, че тези видеоконсултации не заместват стандартното лично посещение, тъй като лекарят няма да може да извърши клиничен или физически преглед. Освен това оценката ще бъде направена въз основа на медицински записи на английски език, кръвни изследвания и хистопатологични оценки, извършени във външни институции. В допълнение, вашите снимки на радиологична и ядрена медицина може да изискват допълнителна консултация от нашите отдели.

Като се има предвид настоящата глобална пандемия COVID-19, съгласно разпоредбите на турското министерство на здравеопазването, Анадолу Медицински Център може да приема пациенти, идващи от чужбина, само след като те се самоподложат на карантина в продължение на 14 дни след влизането в Турция. След като тези пациенти изпълнят 14 дни самокарантина в Турция и ако отговарят на политиката за безопасност на нашата болница, можем да ги приемем за преглед или лечение. Моля, обърнете внимание, че предвид бързо променящата се ситуация по света, ние си запазваме правото да променяме правилата за прием в болницата във всеки един момент. При всички случаи вашият координатор е на разположение 24 часа в денонощието за всички въпроси относно вашето здраве. Благодарим ви за разбирането и сътрудничеството.