Интензивно отделение

Сподели

Интензивно отделение

Към отделението по сърдечно-съдова хирургия функционира интензивно отделение, създадено с цел да осигури двадесет и четири часа висококачествена и специализирана, планова и спешна медицинска дейност, за пациенти непосредствено след сърдечна или гръдна операция. Наблюдението, което медицинският екип извършва, е от особена важност поради физиологичните изменения, които настъпват по време на хирургична интервенция.

Отделението разполага с отделни самостоятелни стаи, оборудвани с най-новата медицинска техника, и отлично подготвен и отдаден на следоперативното възстановяване на пациентите екип – гръдни и сърдечно-съдови хирурзи, анестезиолози, реаниматори, физиотерапевти и медицински сестри. В допълнение на разположение  са и опитни специалисти, обучени да действат при критични ситуации.

Наше основно предимство е, че като многопрофилна болница имаме възможността да осигурим цялостно медицинско обезпечаване на пациентите. Тясната интердисциплинарна колаборация ни позволява максимално бързо и ефективно да извършим всички необходими допълнителни консултации и изследвания в името на по-бързото възстановяване.

Нашите специалисти, признати в целия свят, модерната апаратура, новаторските техники, методите и подходите, които са съвременни и персонализирани, са гаранция за подобряване качеството на живот и бързото възстановяване на пациентите ни.

Department Doctors

 

Пациентски случаи

Пациенти разказват
своите истории
Гледай   Прочети
 

Copyright © 2014
Anadolu Sağlık Merkezi
Всички права запазени