Интензивно отделение

Сподели [social_share/]

Интензивно отделение

Към отделението по сърдечно-съдова хирургия функционира интензивно отделение. То е създадено с цел да осигури двадесет и четири часа висококачествена и специализирана, планова и спешна медицинска дейност, за пациенти непосредствено след сърдечна или гръдна операция. Наблюдението, което медицинският екип извършва, е от особена важност поради физиологичните изменения, които настъпват по време на хирургична интервенция.

Отделението разполага с отделни самостоятелни стаи, оборудвани с най-новата медицинска техника. Също и отлично подготвен и отдаден на следоперативното възстановяване на пациентите екип:

  •  гръдни и сърдечно-съдови хирурзи;
  • анестезиолози;
  • реаниматори;
  • физиотерапевти;
  • медицински сестри.

В допълнение тук в интензивно отделение на разположение  са и опитни специалисти, обучени да действат при критични ситуации.

Наше основно предимство е, че като многопрофилна болница имаме възможността да осигурим цялостно медицинско обезпечаване на пациентите. Тясната интердисциплинарна колаборация ни позволява максимално бързо и ефективно да извършим всички необходими допълнителни консултации и изследвания в името на по-бързото възстановяване.

доц. д-р Алтан Кър Интензивно отделениеНашите специалисти, признати в целия свят, модерната апаратура, новаторските техники, методите и подходите, които са съвременни и персонализирани, са гаранция за подобряване качеството на живот и бързото възстановяване на пациентите ни.

Сигурността на пациента е приоритет в Анадолу Медицински Център

Сигурността на пациента за специалистите по анестезия стои на първо място понеже общуват с пациента лице в лице. Д-р Шенгюл споделя, че уредите за анестезия и напредъка при медикаментите, имат положителен принос за сигурността на пациента.

Значителна част от осигуряването на сигурността на пациента, е проследяването му по време на целия процес. Връзката с пациента се поддържа от специалист по анестезия и анестезиен техник и включва: предоперативния период (преди процедурата), определяне на рисковете за пациента, подготовката му за операция, вземане на одобрение за заплануваните манипулации, организация на анестезията по време на хирургическата намеса, при необходимост насочването му за интензивно лечение, проследяване на пациента през постоперативния период (след процедурата), изписването му от болницата.

Department Doctors

 

Пациентски случаи

Пациенти разказват
своите истории
Гледай   Прочети
 

Copyright © 2014
Anadolu Sağlık Merkezi
Всички права запазени

Съобщение

Бихме искали да ви информираме, че предвид настоящата глобална пандемия COVID-19, „от 19 март 2020 г. Турция напълно затвори границите си за влизане в страната за чуждестранни граждани, независимо от тяхното гражданство. Намиращите се понастоящем в Турция чужди граждани ще могат да напуснат без ограничения, по собствено желание. Изключения при допускането в Турция ще се правят само за определени лица - дипломати, членове на медицински екипи или при хуманитарни случаи, но само след предварително получено разрешение от компетентните турски здравни власти за всеки конкретен случай. Затварянето на границите към момента е без срок, до второ нареждане."

Тъй като нашите настоящи български пациенти не могат да пътуват за редовни или последващи срещи, можем да предложим видеоконсултации с нашите лекари, според възможностите на графика им. Ако проявявате интерес, моля, уведомете ни и ние ще ви предоставим допълнителни подробности. Моля, имайте пред вид, че тези видеоконсултации не заместват стандартното лично посещение, тъй като лекарят няма да може да извърши клиничен или физически преглед. Освен това оценката ще бъде направена въз основа на медицински записи на английски език, кръвни изследвания и хистопатологични оценки, извършени във външни институции. В допълнение, вашите снимки на радиологична и ядрена медицина може да изискват допълнителна консултация от нашите отдели.

Като се има предвид настоящата глобална пандемия COVID-19, съгласно разпоредбите на турското министерство на здравеопазването, Анадолу Медицински Център може да приема пациенти, идващи от чужбина, само след като те се самоподложат на карантина в продължение на 14 дни след влизането в Турция. След като тези пациенти изпълнят 14 дни самокарантина в Турция и ако отговарят на политиката за безопасност на нашата болница, можем да ги приемем за преглед или лечение. Моля, обърнете внимание, че предвид бързо променящата се ситуация по света, ние си запазваме правото да променяме правилата за прием в болницата във всеки един момент. При всички случаи вашият координатор е на разположение 24 часа в денонощието за всички въпроси относно вашето здраве. Благодарим ви за разбирането и сътрудничеството.