Акушерство и гинекология

Сподели

Акушерство и гинекология

Специалистите в отделението по Акушерство и гинекология се занимават както с профилактиката, диагностиката и лечението на гинекологични заболявания при жени от всички възраст, така и с етапите бременността – от ранното откриване и наблюдението до раждането и следродовия период.

Здравните услуги, които специалистите извършват за гарантиране на нормално протичане на родилния процес, са:

  • Консултации по време на бременността
  • Редовни прегледи по време на бременността
  • Изследвания и прегледи с ултразвук
  • Нормално израждане и израждане с цезарово сечение
  • Грижи след раждането
  • Подготвителни курсове за бъдещи родители

Отделението има две подразделения – гинекологична онкология и урогинекология, като основно задължение на специалистите е превенция и лечение на гинекологични и репродуктивни заболявания чрез прилагане на иновативни методи и подходи. В отделението по гинекологична онкология се лекуват пациентки със злокачествени заболявания на женските гениталии – рак на матката, рак на яйчниците, миома и др. А в отделението по Урогинекология се лекуват пациентки с нарушения на тазовото дъно – инконтиненция, пролапс на органите от малкия таз, хронични болки в таза, нарушения на половата система и др.

Ние сме убедени, че прецизната дигностика, комбинирана с най-новите открития в медицинската технология, са най-доброто решение за пациентите.

Department Doctors

 

Пациентски случаи

Пациенти разказват
своите истории
Гледай   Прочети
 

Copyright © 2014
Anadolu Sağlık Merkezi
Всички права запазени