Акушерство и гинекология

Сподели [social_share/]

Акушерство и гинекология

Специалистите в отделението по Акушерство и гинекология се занимават както с профилактиката, диагностиката и лечението на гинекологични заболявания при жени от всички възраст, така и с етапите бременността – от ранното откриване и наблюдението до раждането и следродовия период.

Здравните услуги, които специалистите извършват за гарантиране на нормално протичане на родилния процес, са:

  • Консултации по време на бременността
  • Редовни прегледи по време на бременността
  • Изследвания и прегледи с ултразвук
  • Нормално израждане и израждане с цезарово сечение
  • Грижи след раждането
  • Подготвителни курсове за бъдещи родители

Отделението има две подразделения – гинекологична онкология и урогинекология, като основно задължение на специалистите е превенция и лечение на гинекологични и репродуктивни заболявания чрез прилагане на иновативни методи и подходи. В отделението по гинекологична онкология се лекуват пациентки със злокачествени заболявания на женските гениталии – рак на матката, рак на яйчниците, миома и др. А в отделението по Урогинекология се лекуват пациентки с нарушения на тазовото дъно – инконтиненция, пролапс на органите от малкия таз, хронични болки в таза, нарушения на половата система и др.

Ние сме убедени, че прецизната дигностика, комбинирана с най-новите открития в медицинската технология, са най-доброто решение за пациентите.

Department Doctors

 

Пациентски случаи

Пациенти разказват
своите истории
Гледай   Прочети
 

Copyright © 2014
Anadolu Sağlık Merkezi
Всички права запазени

Съобщение

Бихме искали да ви информираме, че предвид настоящата глобална пандемия COVID-19, „от 19 март 2020 г. Турция напълно затвори границите си за влизане в страната за чуждестранни граждани, независимо от тяхното гражданство. Намиращите се понастоящем в Турция чужди граждани ще могат да напуснат без ограничения, по собствено желание. Изключения при допускането в Турция ще се правят само за определени лица - дипломати, членове на медицински екипи или при хуманитарни случаи, но само след предварително получено разрешение от компетентните турски здравни власти за всеки конкретен случай. Затварянето на границите към момента е без срок, до второ нареждане."

Тъй като нашите настоящи български пациенти не могат да пътуват за редовни или последващи срещи, можем да предложим видеоконсултации с нашите лекари, според възможностите на графика им. Ако проявявате интерес, моля, уведомете ни и ние ще ви предоставим допълнителни подробности. Моля, имайте пред вид, че тези видеоконсултации не заместват стандартното лично посещение, тъй като лекарят няма да може да извърши клиничен или физически преглед. Освен това оценката ще бъде направена въз основа на медицински записи на английски език, кръвни изследвания и хистопатологични оценки, извършени във външни институции. В допълнение, вашите снимки на радиологична и ядрена медицина може да изискват допълнителна консултация от нашите отдели.

Като се има предвид настоящата глобална пандемия COVID-19, съгласно разпоредбите на турското министерство на здравеопазването, Анадолу Медицински Център може да приема пациенти, идващи от чужбина, само след като те се самоподложат на карантина в продължение на 14 дни след влизането в Турция. След като тези пациенти изпълнят 14 дни самокарантина в Турция и ако отговарят на политиката за безопасност на нашата болница, можем да ги приемем за преглед или лечение. Моля, обърнете внимание, че предвид бързо променящата се ситуация по света, ние си запазваме правото да променяме правилата за прием в болницата във всеки един момент. При всички случаи вашият координатор е на разположение 24 часа в денонощието за всички въпроси относно вашето здраве. Благодарим ви за разбирането и сътрудничеството.