Новини

Сподели

Видео новини >>> Anadolumedicalcenter.tv

В сайта ще намерите полезни видео материали за профила на Анадолу Медицински Център, за екипа от тесни специалисти, за актуалните новини, за новите технологии, за споделените впечатления от пациенти.

Видео сайтът www.anadolumedicalcenter.tv е създаден за всички вас – за тези, които искат да предприемат лечение в чужбина и проучват възможностите, за тези, които искат да се информират за актуалните технологии и методи на работа в борбата с рака и други сериозни заболявания.

www.anadolumedicalcenter.tv е мястото, където ще научите мнението на нашите лекари за методите на лечение на онкологичните и гинекологичните заболявания при жените, за най-често срещаните видове ракови заболявания при мъжете, за значението на ранната диагностика, за подходите при лечение на мозъчни тумори, при лечение на рак на костите, при лечение на рак на белия и черния дроб, за технологичните постижения в гръдната и коремната хирургия, за факторите за успешното ин-витро лечение, и др.

Вземането на решение за лечение в чужбина е съпроводено с редица притеснения, затова нашите висококвалифицирани специалисти са подготвени за Вашите нужди. В сайта ще намерите медицинските автобиографии на нашите експерти – проф. д-р Зафер Гюлбаш, специалист хематологична онкология, проф. д-р Сертач Чичек, специалист детска сърдечна хирургия, доц. д-р Фатих Гючер, специалист акушерство и гинекология, проф. д-р Назмю Илкер, уролог, и др.
Чрез историите на нашите пациенти Вие ще придобиете представа за условията в болницата, за отношението на медицинския екип, за заболяването и метода на лечение, както и за предприетите мерки по време на възстановителния период на пациента.

Не на последно място сайтът съдържа и корпоративни информационни клипове, чрез които ще се запознаете с всички стъпки от престоя Ви в Анадолу Медицински Център – пътуване, посрещане и трансфер, резервация и настаняване в хотел, процедура по приемане в болницата, организиране на прегледи и запазване на часове, осигуряване на преводач и личен координатор, извършване на плащания и обмен на валута.

„Уверявам ви, че сте взели правилното решение да дойдете именно при нас, за да получите комплексни и персонални висококачествени здравни услуги, извършвани под един покрив“, Аслъ Акяваш, директор на отдел Международни услуги.

Посетете anadolumedicalcenter.tv/bg

 

 

Пациентски случаи

Пациенти разказват
своите истории
Гледай   Прочети
 

Copyright © 2015
Anadolu Sağlık Merkezi
Всички права запазени