Новини

Сподели [social_share/]

Медицински център на световно ниво

Анадолу медицински център заема девето място в списъка „Глобалните Топ 10 болници” на популярното здравно списание „Healthcare Global”. Там се оценяват институциите, предоставящи най-добрите здравни услуги в световен мащаб. За първи път турска болница се нарежда между най-добрите в света.

Анадолу медицински център постига исторически успех с влизането си в Топ 10 на популярното здравно списание  „Healthcare Global”. То се издава от WDM Group. В списъка се нареждат световно известни болници като Джонс Хопкинс, Раков център Андерсън към Университета Тексас.

Новината, публикувана в списание „Healthcare Global” гласи, че Анадолу медицински център е лидер в областта на онкологията, заради своя Център за трансплантация на костен мозък, в който се използват най-съвременни технологии като IMRT и Cyberknife за лечение на рак.

Списанието отбелязва, че Анадолу медицински център, създаден през 2005 г., работи в стратегическо сътрудничество с болница Джонс Хопкинс, САЩ с цел подобряване:

  • на образованието и качеството;
  • предлагане на мултидисциплинарна грижа;
  • качествени прегледи;
  • обучение на пациента;
  • превантивни медицински услуги.

Уточнявайки възхитителния успех, който Анадолу медицински център е постигнал, Председателят на Изпълнителния съвет на Анадолу Груп и Фондация Анадолу, г-н Тунджай Йозилхан казва „Здравната грижа е една от основните области на интерес, върху която ние се фокусираме с отдаденост. До този момент сме направили инвестиция от около 250 милиона долара в медицинският център. Успехът, който сме постигнали, показва, че се движим в правилната посока. Анадолу медицински център винаги ще е сред най-добрите болници в света.”

Наскоро Центърът за трансплантация на костен мозък към Анадолу медицински център, който отвори врати през 2010 година, отпразнува своята 600-на трансплантация, заедно със своите пациенти. Годишно в Центъра за трансплантация на костен мозък се правят около 250 трансплантации на пациенти от страната и чужбина.

В Топ 10 на световните болници се подреждат: Johns Hopkins Hospital, Asklepios Klinik Barmbek, University of Texas MD Anderson Cancer Center, Brigham and Women’s Hospital, Great Ormond Street Hospital, Wooridul Spine Hospital, Shouldice Hospital, Bumrungrad International Hospital, Anadolu Medical Center and Gleneagles Hospital.

 

Пациентски случаи

Пациенти разказват
своите истории
Гледай   Прочети
 

Copyright © 2014
Anadolu Sağlık Merkezi
Всички права запазени

Съобщение

Бихме искали да ви информираме, че предвид настоящата глобална пандемия COVID-19, „от 19 март 2020 г. Турция напълно затвори границите си за влизане в страната за чуждестранни граждани, независимо от тяхното гражданство. Намиращите се понастоящем в Турция чужди граждани ще могат да напуснат без ограничения, по собствено желание. Изключения при допускането в Турция ще се правят само за определени лица - дипломати, членове на медицински екипи или при хуманитарни случаи, но само след предварително получено разрешение от компетентните турски здравни власти за всеки конкретен случай. Затварянето на границите към момента е без срок, до второ нареждане."

Тъй като нашите настоящи български пациенти не могат да пътуват за редовни или последващи срещи, можем да предложим видеоконсултации с нашите лекари, според възможностите на графика им. Ако проявявате интерес, моля, уведомете ни и ние ще ви предоставим допълнителни подробности. Моля, имайте пред вид, че тези видеоконсултации не заместват стандартното лично посещение, тъй като лекарят няма да може да извърши клиничен или физически преглед. Освен това оценката ще бъде направена въз основа на медицински записи на английски език, кръвни изследвания и хистопатологични оценки, извършени във външни институции. В допълнение, вашите снимки на радиологична и ядрена медицина може да изискват допълнителна консултация от нашите отдели.

Като се има предвид настоящата глобална пандемия COVID-19, съгласно разпоредбите на турското министерство на здравеопазването, Анадолу Медицински Център може да приема пациенти, идващи от чужбина, само след като те се самоподложат на карантина в продължение на 14 дни след влизането в Турция. След като тези пациенти изпълнят 14 дни самокарантина в Турция и ако отговарят на политиката за безопасност на нашата болница, можем да ги приемем за преглед или лечение. Моля, обърнете внимание, че предвид бързо променящата се ситуация по света, ние си запазваме правото да променяме правилата за прием в болницата във всеки един момент. При всички случаи вашият координатор е на разположение 24 часа в денонощието за всички въпроси относно вашето здраве. Благодарим ви за разбирането и сътрудничеството.