Новини

Сподели

Този път летим за здраве!

1940x400_THY_AMC_21

Вземете 50% отстъпка от самолетния билет на Turkish Airlines.

Анадолу Медицински център иска да сподели добри новини с всички свои пациенти и с тези, които планират да дойдат за лечение в нашия медицински център. От февруари 2016 хората, които идват в Турция за лечение, от основен медицински преглед до лечение на сериозни заболявания, могат да спестят 50% от стойността на самолетния си билет от Turkish Airlines.

Процедурата е много лесна:

Стъпка 1

Потвърдете датите за посещение със специалист от нашия международен отдел. Когато датите са фиксирани, поръчайте самолетен билет в един от местните офиси на Turkish Airlines или в официалните представителства*. Моля не забравяйте да ги информирате, че ще летите до Турция за лечение.

Стъпка 2

По време на посещението в болницата, трябва да получите и запазите всички фактури/разписки, издадени от Анадолу медицински център.

Стъпка 3

След завръщане в България, трябва да посетите офиса на Turkish Airlines, в който сте поръчали самолетните билети и да докажете, че сте били на лечение като представите фактурите/разписките.  След определено време, 50% от стойността на билетите ще Ви бъде възстановена.

Анадолу Медицински Център е винаги на Ваше разположение, за да Ви предложи възможно най-доброто лечение, координирано в безпроблемна лесно достъпна среда, разработено с високо качество и сигурност за Вашите персонални нужди.

* За повече информация, моля свържете се с местните офиси на Turkish Airlines

 

 

Пациентски случаи

Пациенти разказват
своите истории
Гледай   Прочети
 

Copyright © 2016
Anadolu Sağlık Merkezi
Всички права запазени