ЕЛЕКТРОНЕН ФОРМУЛЯР ЗА ПРЕРЕГИСТРАЦИЯ НА ПАЦИЕНТ

Сподели [social_share/]

ЕЛЕКТРОНЕН ФОРМУЛЯР ЗА ПРЕРЕГИСТРАЦИЯ НА ПАЦИЕНТ

  Тази информация ще бъдe използванa за безопасностнo създаване на нови записи или актуализиране на съществуващите записи на пациента в нашата система. Моля попълнете всички полета. Тази информация се съхранява според условията за конфиденциалност.

  • Електронната форма за пререгистарация се подава най-късно до 48 часа преди вашата визита.
  • Моля свържете се с Вашия Координатор при затруднения при попълване на формуляра.
  • Моля попълнете всички задължителни полета (*)
     Пол*
   Дата на раждане*
     Адрес*
     И-мейл адрес - поща*

  Позволявам и давам съгласие информацията за контакт която съм далa по време на регистрация освен ако от моя страна не се уточни по друг начин да бъде получена, съхранена и обработена също така да бъде споделена с доставчиците на услуги от страна на Анадолу Медицински Център и неговите филиали за определен от тях период. Тази информация може да бъде използвана по време на преглед, определяне на срещи и назначаване на лечение както и за всякъкъв вид информация, реклами ,покани и напомняне за събития и дейности в приложенията за комуникационни изследвания свързани със здравето.

  Copyright © 2016
  Anadolu Sağlık Merkezi
  Всички права запазени

  Съобщение

  Бихме искали да ви информираме, че предвид настоящата глобална пандемия COVID-19, „от 19 март 2020 г. Турция напълно затвори границите си за влизане в страната за чуждестранни граждани, независимо от тяхното гражданство. Намиращите се понастоящем в Турция чужди граждани ще могат да напуснат без ограничения, по собствено желание. Изключения при допускането в Турция ще се правят само за определени лица - дипломати, членове на медицински екипи или при хуманитарни случаи, но само след предварително получено разрешение от компетентните турски здравни власти за всеки конкретен случай. Затварянето на границите към момента е без срок, до второ нареждане."

  Тъй като нашите настоящи български пациенти не могат да пътуват за редовни или последващи срещи, можем да предложим видеоконсултации с нашите лекари, според възможностите на графика им. Ако проявявате интерес, моля, уведомете ни и ние ще ви предоставим допълнителни подробности. Моля, имайте пред вид, че тези видеоконсултации не заместват стандартното лично посещение, тъй като лекарят няма да може да извърши клиничен или физически преглед. Освен това оценката ще бъде направена въз основа на медицински записи на английски език, кръвни изследвания и хистопатологични оценки, извършени във външни институции. В допълнение, вашите снимки на радиологична и ядрена медицина може да изискват допълнителна консултация от нашите отдели.

  Като се има предвид настоящата глобална пандемия COVID-19, съгласно разпоредбите на турското министерство на здравеопазването, Анадолу Медицински Център може да приема пациенти, идващи от чужбина, само след като те се самоподложат на карантина в продължение на 14 дни след влизането в Турция. След като тези пациенти изпълнят 14 дни самокарантина в Турция и ако отговарят на политиката за безопасност на нашата болница, можем да ги приемем за преглед или лечение. Моля, обърнете внимание, че предвид бързо променящата се ситуация по света, ние си запазваме правото да променяме правилата за прием в болницата във всеки един момент. При всички случаи вашият координатор е на разположение 24 часа в денонощието за всички въпроси относно вашето здраве. Благодарим ви за разбирането и сътрудничеството.