Брой 16 на Бюлетин “Здраве”

Намери доктор

Брой 16 на Бюлетин “Здраве”

Брой 16 на Бюлетин “Здраве” | Anadolu Medical Center

Брой 16 на Бюлетин “Здраве” четете:

Анадолу Медицински център е първата болница на Балканите, която получи бронзова акредитация от Planetree, САЩ. Planetree е неправителствената организация, която от 1978 г. е световен лидер в „грижата за пациента“.
Проф. д-р Яшар Кютюкчю, специалист по неврология обяснява за съвременните методи за диагностиката и лечението на болестта на Алцхаймер. С методите за рехабилитация след операция на рак на гърдата ще ви запознае от проф. д-р Семих Акъ, специалист по Физикална медицина и рехабилитация.
В брой 16 на Бюлетин „Здраве“ обръщаме и специално внимание на невропатината болка, като сериозен здравен проблем. Проф. д-р Айшен Юджел, специалист по управление на болката обяснява какво е хронична болка. Също и причините за появата и, както и за методите за нейното контролиране. За предимствата на бионичното ухо при хора със слухови увреждания ще научим от проф. д-р Сертач Йетишер, специалист уши, нос и гърло. Директорът на Центъра по репродуктивно здраве Анадолу Медицински Център, проф. д-р Айдън Аръждъ, разказва за инфертилитета. Той засяга 10-15% от двойките в обществото ни.
Обръщаме и внимание на нарастващия брой случаи на хипертония при подрастващите.
Не пропускайте и историята на Светла Грънчарова в рубриката „Споделено“, избрала Анадолу Медицински Център за свой съюзник в борбата си с рака.