Бюлетин

Сподели [social_share/]

Брой 16 на Бюлетин “Здраве”

Брой 16 на Бюлетин “Здраве” четете:

Анадолу Медицински център е първата болница на Балканите, която получи бронзова акредитация от Planetree, САЩ. Planetree е неправителствената организация, която от 1978 г. е световен лидер в „грижата за пациента“.
Проф. д-р Яшар Кютюкчю, специалист по неврология обяснява за съвременните методи за диагностиката и лечението на болестта на Алцхаймер. С методите за рехабилитация след операция на рак на гърдата ще ви запознае от проф. д-р Семих Акъ, специалист по Физикална медицина и рехабилитация.
В брой 16 на Бюлетин „Здраве“ обръщаме и специално внимание на невропатината болка, като сериозен здравен проблем. Проф. д-р Айшен Юджел, специалист по управление на болката обяснява какво е хронична болка. Също и причините за появата и, както и за методите за нейното контролиране. За предимствата на бионичното ухо при хора със слухови увреждания ще научим от проф. д-р Сертач Йетишер, специалист уши, нос и гърло. Директорът на Центъра по репродуктивно здраве Анадолу Медицински Център, проф. д-р Айдън Аръждъ, разказва за инфертилитета. Той засяга 10-15% от двойките в обществото ни.
Обръщаме и внимание на нарастващия брой случаи на хипертония при подрастващите.
Не пропускайте и историята на Светла Грънчарова в рубриката „Споделено“, избрала Анадолу Медицински Център за свой съюзник в борбата си с рака.

 

Пациентски случаи

Пациенти разказват
своите истории
Гледай   Прочети
 

Copyright © 2017
Anadolu Sağlık Merkezi
Всички права запазени

Съобщение

Бихме искали да ви информираме, че предвид настоящата глобална пандемия COVID-19, „от 19 март 2020 г. Турция напълно затвори границите си за влизане в страната за чуждестранни граждани, независимо от тяхното гражданство. Намиращите се понастоящем в Турция чужди граждани ще могат да напуснат без ограничения, по собствено желание. Изключения при допускането в Турция ще се правят само за определени лица - дипломати, членове на медицински екипи или при хуманитарни случаи, но само след предварително получено разрешение от компетентните турски здравни власти за всеки конкретен случай. Затварянето на границите към момента е без срок, до второ нареждане."

Тъй като нашите настоящи български пациенти не могат да пътуват за редовни или последващи срещи, можем да предложим видеоконсултации с нашите лекари, според възможностите на графика им. Ако проявявате интерес, моля, уведомете ни и ние ще ви предоставим допълнителни подробности. Моля, имайте пред вид, че тези видеоконсултации не заместват стандартното лично посещение, тъй като лекарят няма да може да извърши клиничен или физически преглед. Освен това оценката ще бъде направена въз основа на медицински записи на английски език, кръвни изследвания и хистопатологични оценки, извършени във външни институции. В допълнение, вашите снимки на радиологична и ядрена медицина може да изискват допълнителна консултация от нашите отдели.

Като се има предвид настоящата глобална пандемия COVID-19, съгласно разпоредбите на турското министерство на здравеопазването, Анадолу Медицински Център може да приема пациенти, идващи от чужбина, само след като те се самоподложат на карантина в продължение на 14 дни след влизането в Турция. След като тези пациенти изпълнят 14 дни самокарантина в Турция и ако отговарят на политиката за безопасност на нашата болница, можем да ги приемем за преглед или лечение. Моля, обърнете внимание, че предвид бързо променящата се ситуация по света, ние си запазваме правото да променяме правилата за прием в болницата във всеки един момент. При всички случаи вашият координатор е на разположение 24 часа в денонощието за всички въпроси относно вашето здраве. Благодарим ви за разбирането и сътрудничеството.