Чуждестранни пациенти

Отдел „Международни услуги“ за чуждестранни пациенти в Анадолу Медицински Център.

 

отдел Международни пациенти Анадолу Медицински Център

 

Анадолу Медицински Център е една от най-големите и реномирани болници в Турция. Репутацията, изградена с клиничният опит и новаторските методи на лечение, прилагани от специалистите в Анадолу Медицински Център, привлича чуждестранни пациенти от цял свят. Независимо дали искате консултация за второ медицинско мнение или Ви предстои процедура или сложна операция, Вашето обслужване като чуждестранен пациент се поема от отдел „Международни услуги“.

Ние разбираме Вашите притеснения, свързани с лечение в чужбина и се грижим за всички детайли на Вашия комфорт. Отдел „Международни услуги“ е създаден, за да осигури пълно обслужване преди, по време и след лечението на чуждестранни пациенти в Анадолу Медицински Център. Можете да разчитате на всичко необходимо, за да се чувствате удобно и комфортно.

Нашите ангажименти

Съветваме всички чуждестранни пациенти да се свържат с нашите офиси преди да предприемат пътуване до Анадолу Медицински Център. Нашите лекари трябва предварително да се запознаят с историята на заболяването Ви, за да може да препоръчат терапевтичен план. По този начин ние оптимизираме времето и цената на престоя Ви.

След като решите да посетите Анадолу Медицински Център, ние поемаме ангажимент:

  • Да Ви предоставим информация за възможностите за пътуване и настаняване
  • Да организираме посрещане и трансфер до болницата и обратно. Необходими са ни часовете на пристигане и заминаване.
  • По ваше желание да направим резервация за настаняване в хотела в района на болницата или други хотели.
  • При необходимост, да организираме въздушна или наземна линейка.
  • Ако Вашия роден език не е английски, да осигурим личен координатор – преводач, който да Ви придружава през целия престой.
  • Да съдействаме на всяка стъпка по приемане в болницата, организиране на прегледите и процедурите по лечението
  • При необходимост да съдействие при извършване на плащания и обмен на валута.

Екипът на Международен отдел

Екипът от 80 човека включва регионални специалисти, финансови специалисти, преводачи, шофьори и медицински екип за чуждестранните пациенти. Това е структура, която еволюира на база нуждите на всеки пациент. Ние непрекъснато се стремим да подобряваме качеството на нашите услуги. Екипът координира всички аспекти от посещението на чуждестранни пациенти. 

В медицинския екип на Международния отдел работят 5 лекари и една старша сестра, които координират процедурите по лечението на чуждестранните пациенти. Този екип проследява състоянието на пациентите, дори след като те се завърнат в родните си страни и са на разположение постоянно по всякакви въпроси.

Част от нашия Международен отдел са 7 координатора, които осигуряват на пациентите денонощен превод на български език. 

В Анадолу Медицински Център отдаваме особено значение на персонала и вярваме в екипната работа. Вярваме, че обучението на персонала е от ключово значение, а благоприятната среда спомага за обмена на идеи, знания и мнения.

Вашият комфорт и удовлетвореност са от първостепенно значение за нас!

Свържете се с нас чрез формата за безплатно второ медицинско мнение. Наш координатор ще се свърже с вас, за да уточните всички подробности за диагностика и лечение в Анадолу Медицински Център.