Брой 19 бюлетин “Здраве”

Намери доктор

Брой 19 бюлетин “Здраве”

Брой 19 бюлетин “Здраве” | Anadolu Medical Center

В брой 19 на Бюлетин “Здраве” четете:

Анадолу Медицински Център получи акредитация за Клиничен раков център от OEIC (Организация на европейските институции за ракови заболявания). “Акредитацията е признание че сме един от най-добрите онкологични центрове с хористичен подход към превенцията, диагностиката и лечението на рак. Анадолу Медицински Център е първият и единствен отличен клиничен раков център в региона. Той е един от 30-те акредитирани от OECI центрове в целия свят.

Още теми

В брой 19 на Бюлетин “Здраве” можете да прочетете и за ново поколение Cyberknife M6. Това е едно от най-известните устройства за прилагане на стереотактична радиохирургия в лечението на рак.

Д-р Кутлай Караман, радиолог в центъра за интервенционална радиология към Анадолу Медицински Център. От него се информираме как интервенционната радиология помага в лечението на рака.

Проф. д-р Метин Чакмакчъ, специалист обща хирургия в Анадолу Медицински Център, ни запознава с хирургичния метод за лечение на рак на щитовидната жлеза.

В броя ще прочетете и за възможните проблеми със здравето през лятото – диария, обрив от претопляне, очни инфекции, ухапвания от насекоми, бъбречни камъни, високо кръвно налягане, промени в организма по време на бременност, хранителни натравяния и др.

Още в брой 19 на бюлетин “Здраве”: тайната на черния шоколад, сърцето на жените с менопауза, сърдечните атаки, ракът и сърцето, както и за скрининг програмите на Анадолу Медицински Център.