Брой 22 бюлетин “Здраве”

Намери доктор

Брой 22 бюлетин “Здраве”

Брой 22 бюлетин “Здраве” | Anadolu Medical Center

В  брой 22 на бюлетин “Здраве” издаван от Анадолу Медицински Център четете:

Анадолу Медицински Център е номер 2 в Класацията Топ 10 болници в света. Старанието на целия екип на Анадолу Медицински Център не само защити мястото на болницата в челната десятка няколко поредни години. Тази година получи още по-висока оценка при все по-голяма конкуренция. „Всяка година класацията на Топ 10 показва как се променя индустрията на медицинския туризъм. Повече болници в повече страни се конкурират за международни пациенти. Този вид конкуренция е от полза за медицинския турист, като поставя акцент върху международните стандарти и по-доброто качество“.

Акцент на броя е борбата с рака. Раковата клетка е умна. Освен да се размножи, тя може да избяга от контрола на отбранителните клетки, да промени формата си и да се скрие.
Това я прави безсмъртна – успява да избяга от програмираната клетъчна смърт в телата ни. Благодарение на огромния напредък в медицинския свят през последните 20 години вече може да се каже, че сме стигнали до точката, в която раковата клетка не може да намери пролука за бягство.

Обръщаме внимание и на мерките за намаляване на риска от рак според Американския институт за изследване на рака (AICR) . През 2020 г. се очаква около 25 милиона души в света да бъдат пациенти с рак.

В брой 22 на бюлетин “Здраве” четете още: за хирургия при болестта на Паркинсон, за жертвите на семействата пушачи, както и за проблемите при децата пушачи.
Не пропускайте да се информирате за проблемите при дългите пътувания, както и за скрининг програмите на Анадолу Медицински Център.