Бюлетин

Сподели [social_share/]

Брой 5 на Бюлетин “Здраве” – Анадолу Медицински Център

бюлетин-здраве

В брой 5 на Бюлетин “Здраве” на Анадолу Медицински Център – четете

Новият брой 5 на бюлетин “Здраве” на Анадолу Медицински Център е посветен на коварната болест – рак на гърдата.  Това е проблем със значими обществени и социални последици за жените. Ако бъде открит в ранен етап, казват специалистите, резултатите от лечението могат да бъдат положителни.
Специалистите обръщат внимание на въпроса какво означава рак на гърдата. Разберете защо е важно жените да извършват самопреглед на гърдите си. И още: дали е достатъчна мамографията, за да се постави диагноза. В този брой на бюлетин “Здраве” представяме и какви са методите за реконструкция на гърдата. Новият специализиран център за лечение на рак на гърдата е посветен на диагноза, лечение и възстановяване след рак на гърдата.  

Октомври е месец на борбата с рака на гърдата! През 1985 година компанията AstraZeneca обявява октомври за месец за борба с
рака на гърдата. В началото идеята е да се популяризира мамо-графията като ефективно средство за ранно откриване и лечение на заболяването. Но вече месец октомври е месецът за активни разяс-нителни кампании за причините, превенцията и лечението на болестта Ракът на гърдата е найчесто срещането раково заболяване в световен мащаб, както в развитите, така и в развиващите се страни. През последните години в страните с ниски и средни доходи често-тата на заболяването се увеличава с бързи темпове и причините за това са както липсата на информираност за ранното откриване на това заболяване, така и невъзможността за достъп до здравни услуги.

Брой 5 на Бюлетин "Здраве"
 

Пациентски случаи

Пациенти разказват
своите истории
Гледай   Прочети
 

Copyright © 2016
Anadolu Sağlık Merkezi
Всички права запазени

Съобщение

Бихме искали да ви информираме, че предвид настоящата глобална пандемия COVID-19, „от 19 март 2020 г. Турция напълно затвори границите си за влизане в страната за чуждестранни граждани, независимо от тяхното гражданство. Намиращите се понастоящем в Турция чужди граждани ще могат да напуснат без ограничения, по собствено желание. Изключения при допускането в Турция ще се правят само за определени лица - дипломати, членове на медицински екипи или при хуманитарни случаи, но само след предварително получено разрешение от компетентните турски здравни власти за всеки конкретен случай. Затварянето на границите към момента е без срок, до второ нареждане."

Тъй като нашите настоящи български пациенти не могат да пътуват за редовни или последващи срещи, можем да предложим видеоконсултации с нашите лекари, според възможностите на графика им. Ако проявявате интерес, моля, уведомете ни и ние ще ви предоставим допълнителни подробности. Моля, имайте пред вид, че тези видеоконсултации не заместват стандартното лично посещение, тъй като лекарят няма да може да извърши клиничен или физически преглед. Освен това оценката ще бъде направена въз основа на медицински записи на английски език, кръвни изследвания и хистопатологични оценки, извършени във външни институции. В допълнение, вашите снимки на радиологична и ядрена медицина може да изискват допълнителна консултация от нашите отдели.

Като се има предвид настоящата глобална пандемия COVID-19, съгласно разпоредбите на турското министерство на здравеопазването, Анадолу Медицински Център може да приема пациенти, идващи от чужбина, само след като те се самоподложат на карантина в продължение на 14 дни след влизането в Турция. След като тези пациенти изпълнят 14 дни самокарантина в Турция и ако отговарят на политиката за безопасност на нашата болница, можем да ги приемем за преглед или лечение. Моля, обърнете внимание, че предвид бързо променящата се ситуация по света, ние си запазваме правото да променяме правилата за прием в болницата във всеки един момент. При всички случаи вашият координатор е на разположение 24 часа в денонощието за всички въпроси относно вашето здраве. Благодарим ви за разбирането и сътрудничеството.