Болнични мерки срещу Covid-19

Намери доктор

Болнични мерки срещу Covid-19

Болнични мерки срещу Covid-19 | Anadolu Medical Center

Анадолу Медицински Център е посветен на онкологията и здравето на нашите пациенти е главен приоритет.

Болницата беше отворена през целия период на наложените мерки срещу Covid-19, но не е работила като пандемична болница. Взети са всички мерки, целият болничен комплекс да бъде зона без коронавирус.

Наскоро Турция отвори границите си за определени страни и Анадолу Медицински Център отново посреща чуждестранни пациенти. Грижата за пациента поставя на първо място безопасността за здравето му. Затова са въведени стриктни болнични политики за прием на пациенти и техните придружители.

Не отлагайте лечението си

представя д-р Индже Айвас, медицински мениджър в Департамент Международни услуги. Ето какво казва тя в своето видео съобщение: 

„Надяваме се това съобщение да Ви намира в добро здраве и безопасност в тези времена, в които се опитваме да разберем „Новото нормално“ за всички нас по света. С това кратко съобщение предоставяме актуална информация какво се случва в нашата болница и какви са новите ни политики. Бихме искали да насърчим нашите настоящи и нови пациенти да не забавят лечението си и да не отлагат грижата за своето здраве.

Наскоро Турция отвори определени сухопътни граници и посреща полети от определени страни. Нашата болница беше отворена през целия период на наложените мерки срещу Covid-19 през последните месеци и ние продължаваме да работим. Бихме искали да изясним, че не сме били пандемична болница и сме безопасна от Covid-19 болница.”

Новите мерки срещу Covid-19

Ние сме болница, посветена на онкологията и здравето на нашите пациенти е главен приоритет. Затова настоящата болнична политика е пациенти и техните придружители, да си напрaвят тест за Covid-19 PCR в България преди да тръгнат на път. Щом пристигнат в клиниката на пациенти и техните придружители отново се прави Covid-19 PCR тест в спешно отделение. След това ние любезно ги молим да се самоизолират в тяхната хотелска стая за 48 часа, последвано от втори тест за Covid-19 PCR. Веднага щом тези два теста са доказано негативни, пациентът може да започне своите изследвания и лечение.

Важно е да се знае и ние искаме да подчертаем това, че прилагаме този процес не само, защото искаме да осигурим безопасност за всеки, но най-вече заради благополучието на пациентите. Имайки предвид, че голяма част от пациентите ни са онкологични пациенти, ние всички знаем, че болните от рак са с повишен риск, ако са Covid-19 позитивни. Нещо повече ние знаем, че много пациенти могат да бъдат без симптоми. Ако са Covid-19 позитивни, това може да увеличи риска за тяхното лечение и възможните прояви на странични ефекти. Затова е много важно да знаем това преди започване на лечение и протоколът за лечение да бъде променен спрямо резултатите от тестовете.

Още веднъж, ние ви насърчаваме да не отлагате грижата за здравето си. Бъдете здрави и се надяваме да се видим скоро. Моля не се притеснявайте да се свържете с нас по всяко време чрез социалните медии, имейл, телефон. Както знаете нашия екип от департамент Международни услуги е опитен. Ние сме тук на разположение да отговорим на всички ваши въпроси и да ви помогнем.“

Свържете се с нас чрез формата за безплатно второ медицинско мнение. Наш координатор ще се свърже с вас, за да уточните всички подробности за диагностика и лечение в Анадолу Медицински Център.