Новини

Сподели [social_share/]

Онкологичен симпозиум 2019г.

Огромен интерес към онкологичен симпозиум 2019г. в Анадолу Медицински център.

На 21.09.2019 година се проведе Петия Симпозиум по Онкологични науки, организиран от Анадолу Медицински Център. Темата на научното събитие, председателствано от  проф. д-р Сердар Кахраман, директор на отделението по неврохирургия бе „Актуални подходи при глиални тумори“.

онкологичен симпозиум 2019г

Prof. MD Serdar Kahraman at Oncology Symposium 2019

Освен специалният гост лектор на тазгодишния онкологичен симпозиум проф. д-р Стивън де Флешаувър, неврохирург от Университета Лойвен, Белгия, научните си разработки представиха още тринадесет специалиста.

Speaker at Oncology Symposium 2019

to Prof. Dr. Steven De Vleeschouwer, Neurosurger in Leuven University in Belgium, speaker at Oncology Symposium 2019

Медицински практици в различни медицински области и институции от Турция и чужбина проявиха огромен интерес към научното събитие. Сред участниците бяха 53 доктора от различни страни като Русия, Румъния, Узбекистан, Киргистан, Казакстан, Молдова, Грузия, Иран, Ирак, Бахрейн, Алжир и Камерун. В допълнителните дискусии по време на симпозиума, които разглеждаха конкретни случаи, взеха участие над 120 практикуващи лекари.

Participants at Oncology Symposium 2019

Participants at Oncology Symposium 2019, Anadolu Medical Center

С онкологичен симпозиум 2019г за пети път Анадолу Медицински Център се превърна в средище на авангардните научни подходи в медицината.

 

Пациентски случаи

Пациенти разказват
своите истории
Гледай   Прочети
 

Copyright © 2019
Anadolu Sağlık Merkezi
Всички права запазени

Съобщение

Бихме искали да ви информираме, че предвид настоящата глобална пандемия COVID-19, „от 19 март 2020 г. Турция напълно затвори границите си за влизане в страната за чуждестранни граждани, независимо от тяхното гражданство. Намиращите се понастоящем в Турция чужди граждани ще могат да напуснат без ограничения, по собствено желание. Изключения при допускането в Турция ще се правят само за определени лица - дипломати, членове на медицински екипи или при хуманитарни случаи, но само след предварително получено разрешение от компетентните турски здравни власти за всеки конкретен случай. Затварянето на границите към момента е без срок, до второ нареждане."

Тъй като нашите настоящи български пациенти не могат да пътуват за редовни или последващи срещи, можем да предложим видеоконсултации с нашите лекари, според възможностите на графика им. Ако проявявате интерес, моля, уведомете ни и ние ще ви предоставим допълнителни подробности. Моля, имайте пред вид, че тези видеоконсултации не заместват стандартното лично посещение, тъй като лекарят няма да може да извърши клиничен или физически преглед. Освен това оценката ще бъде направена въз основа на медицински записи на английски език, кръвни изследвания и хистопатологични оценки, извършени във външни институции. В допълнение, вашите снимки на радиологична и ядрена медицина може да изискват допълнителна консултация от нашите отдели.

Като се има предвид настоящата глобална пандемия COVID-19, съгласно разпоредбите на турското министерство на здравеопазването, Анадолу Медицински Център може да приема пациенти, идващи от чужбина, само след като те се самоподложат на карантина в продължение на 14 дни след влизането в Турция. След като тези пациенти изпълнят 14 дни самокарантина в Турция и ако отговарят на политиката за безопасност на нашата болница, можем да ги приемем за преглед или лечение. Моля, обърнете внимание, че предвид бързо променящата се ситуация по света, ние си запазваме правото да променяме правилата за прием в болницата във всеки един момент. При всички случаи вашият координатор е на разположение 24 часа в денонощието за всички въпроси относно вашето здраве. Благодарим ви за разбирането и сътрудничеството.