Новини

Сподели [social_share/]

Онкологичен симпозиум

Онкологичен симпозиум

Анадолу Медицински Център има удоволствието да ви покани на еднодневен онкологичен симпозиум. На него ще бъде обсъдено лечението на рак на горния гастроинтестинален тракт.

Онкологичен симпозиум ще се проведе на 8-ми ноември, в Таксим, Истанбул, и в него ще вземат участие специалисти от цял ​​свят.

Новите подходи в борбата с рака, постиженията в областта на диагностиката и терапията са част от темите, които ще бъдат дискутирани на събитието.

Независимо от Вашата специализация – хирургия, гастроентерология, онкология, патология, радиология, информацията за последните постижения на международната медицина, ще бъде от полза за Вас.

Можете да се регистрирате за участие или да получите доклад от събитието като попълните формата вдясно.

Относно Тема на симпозиума: Рак на горния гастроинтестинален тракт – нови подходи в диагностиката

Дата: 8 ноември 2014

Адрес:

Park Bosphorus Hotel İstanbul, Gümüşsuyu Mah. İnönü Cad. No:8, 34437 Taksim/İstanbul

T: (+90 212) 377 88 88 F: (+90 212) 377 88 89

*The attendance is free of charge.

Copyright © 2014
Anadolu Sağlık Merkezi
Всички права запазени

Съобщение

Бихме искали да ви информираме, че предвид настоящата глобална пандемия COVID-19, „от 19 март 2020 г. Турция напълно затвори границите си за влизане в страната за чуждестранни граждани, независимо от тяхното гражданство. Намиращите се понастоящем в Турция чужди граждани ще могат да напуснат без ограничения, по собствено желание. Изключения при допускането в Турция ще се правят само за определени лица - дипломати, членове на медицински екипи или при хуманитарни случаи, но само след предварително получено разрешение от компетентните турски здравни власти за всеки конкретен случай. Затварянето на границите към момента е без срок, до второ нареждане."

Тъй като нашите настоящи български пациенти не могат да пътуват за редовни или последващи срещи, можем да предложим видеоконсултации с нашите лекари, според възможностите на графика им. Ако проявявате интерес, моля, уведомете ни и ние ще ви предоставим допълнителни подробности. Моля, имайте пред вид, че тези видеоконсултации не заместват стандартното лично посещение, тъй като лекарят няма да може да извърши клиничен или физически преглед. Освен това оценката ще бъде направена въз основа на медицински записи на английски език, кръвни изследвания и хистопатологични оценки, извършени във външни институции. В допълнение, вашите снимки на радиологична и ядрена медицина може да изискват допълнителна консултация от нашите отдели.

Като се има предвид настоящата глобална пандемия COVID-19, съгласно разпоредбите на турското министерство на здравеопазването, Анадолу Медицински Център може да приема пациенти, идващи от чужбина, само след като те се самоподложат на карантина в продължение на 14 дни след влизането в Турция. След като тези пациенти изпълнят 14 дни самокарантина в Турция и ако отговарят на политиката за безопасност на нашата болница, можем да ги приемем за преглед или лечение. Моля, обърнете внимание, че предвид бързо променящата се ситуация по света, ние си запазваме правото да променяме правилата за прием в болницата във всеки един момент. При всички случаи вашият координатор е на разположение 24 часа в денонощието за всички въпроси относно вашето здраве. Благодарим ви за разбирането и сътрудничеството.