Новини

Сподели [social_share/]

Световно признати лекари обсъдиха новостите в борбата с рака на гърдата

За поредна година Анадолу Медицински Център проведе симпозиум, посветен на новостите в борбата с рака на гърдата. Тази година форумът се проведе през месец септември в Истанбул. Рак на гърдата – проблем със значими обществени и социални последици при жените в целия свят.

Участниците обсъдиха последните новости в методите за лечение на жениете с рака на гърдата. Той покосява 1 400 000 жени всяка година. Състоянието на настоящите методи и текущи изследвания, възможните рискове и лечения – лъчетерапията през различните етапи от развитето на болестта. Мястото на хирургичния аспект в лечението, приложението на молекулярните изследвания и образната диагностика.

В събитието, с рейтинг 7,5 от ТТБ /Turkish Medical Association/

В това събитие взеха участие световно признати лекари, специалисти в различни дисциплини, които превърнаха здравния форум в събитие с международно значение. Сред тях бяха:

  • проф. д-р Бану Арун, специалист по гръдна онкология в онкологичен център в Хюстън;
  • Марк Зютерлин, директор на Центъра за рак на гърдата към Медицинския университет в Манхайм;
  • д-р Елефтериос Мамунас, специалист по онкологична хиругрия в Центъра за Ракови болести към Университата във Флорида и др.

Домакините от Анадолу Медицински Център, в лицето;

  • на проф. д-р Кайъхан Енгин, специлист по радиационна онкология;
  • проф. д-р Неждет Юскент, медицински онколог;
  • проф. д-р Халук Думан, специалист по естетична, пластична и реконструктивна хирургия.

Те успяха да получат интересни мнения и да предизвикат полезна дискусия по темата. Всички се обединиха около тезата, че напредъкът в лечението на рака на гърдата се постига чрез успешно прилагане на мултидисциплинарен подход.

Подобен подход прилагат специалистите в новооткрития Център за лечение на рак на гърдата към Анадолу Медицински Център, който предоставя комплексна диагностика и лечение, вкл. пластична хирургия – пълен пакет услуги за всички нужди на пациентите с рак на гърдата. Ръководството на Центъра е поверено на проф. д-р Метин Чакмакчи, а екипът му включва специалисти, получили образованието си в престижни университети в САЩ и Турция, специализирали в медицинския институт Джон Хопкинс Медисин, САЩ, и носители на престижни международни награди.

 

Пациентски случаи

Пациенти разказват
своите истории
Гледай   Прочети
 

Copyright © 2015
Anadolu Sağlık Merkezi
Всички права запазени

Съобщение

Бихме искали да ви информираме, че предвид настоящата глобална пандемия COVID-19, „от 19 март 2020 г. Турция напълно затвори границите си за влизане в страната за чуждестранни граждани, независимо от тяхното гражданство. Намиращите се понастоящем в Турция чужди граждани ще могат да напуснат без ограничения, по собствено желание. Изключения при допускането в Турция ще се правят само за определени лица - дипломати, членове на медицински екипи или при хуманитарни случаи, но само след предварително получено разрешение от компетентните турски здравни власти за всеки конкретен случай. Затварянето на границите към момента е без срок, до второ нареждане."

Тъй като нашите настоящи български пациенти не могат да пътуват за редовни или последващи срещи, можем да предложим видеоконсултации с нашите лекари, според възможностите на графика им. Ако проявявате интерес, моля, уведомете ни и ние ще ви предоставим допълнителни подробности. Моля, имайте пред вид, че тези видеоконсултации не заместват стандартното лично посещение, тъй като лекарят няма да може да извърши клиничен или физически преглед. Освен това оценката ще бъде направена въз основа на медицински записи на английски език, кръвни изследвания и хистопатологични оценки, извършени във външни институции. В допълнение, вашите снимки на радиологична и ядрена медицина може да изискват допълнителна консултация от нашите отдели.

Като се има предвид настоящата глобална пандемия COVID-19, съгласно разпоредбите на турското министерство на здравеопазването, Анадолу Медицински Център може да приема пациенти, идващи от чужбина, само след като те се самоподложат на карантина в продължение на 14 дни след влизането в Турция. След като тези пациенти изпълнят 14 дни самокарантина в Турция и ако отговарят на политиката за безопасност на нашата болница, можем да ги приемем за преглед или лечение. Моля, обърнете внимание, че предвид бързо променящата се ситуация по света, ние си запазваме правото да променяме правилата за прием в болницата във всеки един момент. При всички случаи вашият координатор е на разположение 24 часа в денонощието за всички въпроси относно вашето здраве. Благодарим ви за разбирането и сътрудничеството.