Истории на пациенти

Сподели [social_share/]
Пациентските случаи

Георги Атанасов

Онкология
Country: Bulgaria

Георги Атанасов

“Изправих се пред нещо, което ме научи да оцелявам”.

Първият пациент на Анадолу Медицински Център от България, Георги Атанасов, има трагична история. Той страда от заболяване, което засяга и членовете на семейството му – рак. Братът на Георги Атанасов умира млад. Георги губи и дядо си и баща си.

Поради тази причина той живее в страх. Поставят му диагноза през 2000 година и през следващите две години той се подлага на редица операции, които не са достатъчно ефикасни, за да се подобри качеството му на живот.  Докато Атанасов се бори за оцеляването си, негов колега му предлага да посети Анадолу Медицински Център. След първата операция през 2005 година, започва лечение с кибернож.

Днес, Георги Атанасов казва, че живее щастливо и допълва: „Бях впечатлен от технологиите, но и от отношението на екипа в Анадолу Медицински Център. Това, с което се сблъсках ми напомня, че трябва да продължа да живея пълноценно“.

Атанасов казва, че вече познава болестта и не е забравил преживяното. Сега той може да спортува, да работи и твърди, че живее добре. Единственият му страх, макар и неоснователен, е евентуалният риск дъщеря му също да не се разболее от същата болест.

 

Пациентски случаи

Пациенти разказват
своите истории
Гледай   Прочети
 

Copyright © 2014
Anadolu Sağlık Merkezi
Всички права запазени

Съобщение

Бихме искали да ви информираме, че предвид настоящата глобална пандемия COVID-19, „от 19 март 2020 г. Турция напълно затвори границите си за влизане в страната за чуждестранни граждани, независимо от тяхното гражданство. Намиращите се понастоящем в Турция чужди граждани ще могат да напуснат без ограничения, по собствено желание. Изключения при допускането в Турция ще се правят само за определени лица - дипломати, членове на медицински екипи или при хуманитарни случаи, но само след предварително получено разрешение от компетентните турски здравни власти за всеки конкретен случай. Затварянето на границите към момента е без срок, до второ нареждане."

Тъй като нашите настоящи български пациенти не могат да пътуват за редовни или последващи срещи, можем да предложим видеоконсултации с нашите лекари, според възможностите на графика им. Ако проявявате интерес, моля, уведомете ни и ние ще ви предоставим допълнителни подробности. Моля, имайте пред вид, че тези видеоконсултации не заместват стандартното лично посещение, тъй като лекарят няма да може да извърши клиничен или физически преглед. Освен това оценката ще бъде направена въз основа на медицински записи на английски език, кръвни изследвания и хистопатологични оценки, извършени във външни институции. В допълнение, вашите снимки на радиологична и ядрена медицина може да изискват допълнителна консултация от нашите отдели.

Като се има предвид настоящата глобална пандемия COVID-19, съгласно разпоредбите на турското министерство на здравеопазването, Анадолу Медицински Център може да приема пациенти, идващи от чужбина, само след като те се самоподложат на карантина в продължение на 14 дни след влизането в Турция. След като тези пациенти изпълнят 14 дни самокарантина в Турция и ако отговарят на политиката за безопасност на нашата болница, можем да ги приемем за преглед или лечение. Моля, обърнете внимание, че предвид бързо променящата се ситуация по света, ние си запазваме правото да променяме правилата за прием в болницата във всеки един момент. При всички случаи вашият координатор е на разположение 24 часа в денонощието за всички въпроси относно вашето здраве. Благодарим ви за разбирането и сътрудничеството.