Истории на пациенти - Лъчезар Дилов

„Операцията в Анадолу Медицински Център беше доста по-продължителна и по-отговорна“.

През 2014 г. на 33-годишният Лъчезар Дилов, строителен инженер по професия, лекарите в България правят спешна операция на главата поради силно главоболие, продължило шест месеца. 15 дни след интервенцията, обаче, абсолютно същите симптоми отново са налице.

Основната причина Лъчезар Дилов да предприеме лечение в чужбина е, че смята операцията в България за неуспешна. Свързва се с Анадолу Медицински Център и нещата се случват бързо. „Лекарите подходиха доста по-професионално към проблема. За много кратко време се предприеха действия“, споделя той.

Медицинският екип извършва операция на Лъчезар Дилов, диагностициран с астроцитом в предната лява страна на главата, която продължава повече от 7 часа. Възстановителният период е 22 дни, по време на който е налице висока професионална активна дейност от страна на лекарите и на целия персонал на болницата.

„Операцията тук беше доста по-продължителна и доста по-отговорна бих казал. Тъй като операцията наистина беше сериозна, лекарите подходиха отговорно и професионално. Искам да изкажа благодарности на моя лекар – доц. д-р Ахмет Хилми Кая, както и на Николай Стефчов, който организира пристигането ми тук“.