Истории на пациенти

Сподели [social_share/]
Пациентските случаи

Лъчезар Дилов

Неврохирургия
Country: Bulgaria

Лъчезар Дилов

„Операцията в Анадолу Медицински Център беше доста по-продължителна и по-отговорна“.

През 2014 г. на 33-годишният Лъчезар Дилов, строителен инженер по професия, лекарите в България правят спешна операция на главата поради силно главоболие, продължило шест месеца. 15 дни след интервенцията, обаче, абсолютно същите симптоми отново са налице.

Основната причина Лъчезар Дилов да предприеме лечение в чужбина е, че смята операцията в България за неуспешна. Свързва се с Анадолу Медицински Център и нещата се случват бързо. „Лекарите подходиха доста по-професионално към проблема. За много кратко време се предприеха действия“, споделя той.

Медицинският екип извършва операция на Лъчезар Дилов, диагностициран с астроцитом в предната лява страна на главата, която продължава повече от 7 часа. Възстановителният период е 22 дни, по време на който е налице висока професионална активна дейност от страна на лекарите и на целия персонал на болницата.

„Операцията тук беше доста по-продължителна и доста по-отговорна бих казал. Тъй като операцията наистина беше сериозна, лекарите подходиха отговорно и професионално. Искам да изкажа благодарности на моя лекар – доц. д-р Ахмет Хилми Кая, както и на Николай Стефчов, който организира пристигането ми тук“.

 

Пациентски случаи

Пациенти разказват
своите истории
Гледай   Прочети
 

Copyright © 2015
Anadolu Sağlık Merkezi
Всички права запазени

Съобщение

Бихме искали да ви информираме, че предвид настоящата глобална пандемия COVID-19, „от 19 март 2020 г. Турция напълно затвори границите си за влизане в страната за чуждестранни граждани, независимо от тяхното гражданство. Намиращите се понастоящем в Турция чужди граждани ще могат да напуснат без ограничения, по собствено желание. Изключения при допускането в Турция ще се правят само за определени лица - дипломати, членове на медицински екипи или при хуманитарни случаи, но само след предварително получено разрешение от компетентните турски здравни власти за всеки конкретен случай. Затварянето на границите към момента е без срок, до второ нареждане."

Тъй като нашите настоящи български пациенти не могат да пътуват за редовни или последващи срещи, можем да предложим видеоконсултации с нашите лекари, според възможностите на графика им. Ако проявявате интерес, моля, уведомете ни и ние ще ви предоставим допълнителни подробности. Моля, имайте пред вид, че тези видеоконсултации не заместват стандартното лично посещение, тъй като лекарят няма да може да извърши клиничен или физически преглед. Освен това оценката ще бъде направена въз основа на медицински записи на английски език, кръвни изследвания и хистопатологични оценки, извършени във външни институции. В допълнение, вашите снимки на радиологична и ядрена медицина може да изискват допълнителна консултация от нашите отдели.

Като се има предвид настоящата глобална пандемия COVID-19, съгласно разпоредбите на турското министерство на здравеопазването, Анадолу Медицински Център може да приема пациенти, идващи от чужбина, само след като те се самоподложат на карантина в продължение на 14 дни след влизането в Турция. След като тези пациенти изпълнят 14 дни самокарантина в Турция и ако отговарят на политиката за безопасност на нашата болница, можем да ги приемем за преглед или лечение. Моля, обърнете внимание, че предвид бързо променящата се ситуация по света, ние си запазваме правото да променяме правилата за прием в болницата във всеки един момент. При всички случаи вашият координатор е на разположение 24 часа в денонощието за всички въпроси относно вашето здраве. Благодарим ви за разбирането и сътрудничеството.