Истории на пациенти

Сподели [social_share/]
Пациентските случаи

Никола Ботев

Онкология
Country: Bulgaria

Никола Ботев

„Досега никога не съм се чувствал толкова сигурен, че всичко е наред“.

Никола Ботев е млад човек, на 22 години от Плевен, когато се сблъсква с най-коварната болест на света – рака. През 2014 г. лекарите в България определят буцата, която има на рамото, като липом или фибром, но след първата операция се разбира, че диагнозата не е това. Следват още 2 операции, след които състоянието на Никола е определено – инфламаторен миофибробластен тумор.

По препоръка на приятел плевенчанинът проучва нещата и заминава за Анадолу Медицински център. За да има успех лечението медицинският екип, назначен по неговия случай, определя операция на белия дроб – Никола получава метастази, тъй като лекарите в България не почистват добре мястото, както и нова операция на рамото поради редидив.

„Досега никога не съм се чувствал толкова сигурен, че всичко е наред. В България всеки път се съмняват, че нещо е останало – или в рамото, или за метастаза. Но тук надеждата е друга и по-силна. Надявам се, че след лъчетерапията и химиотерапията, всичко ще приключи“.

Медицинския екип, който се заема със случая на Никола Ботев, са проф. Каан Ерлер, проф. Алтан Кър, проф. Кайъхан Енгин и доц. д-р Йешим Йълдъръм.

 

Пациентски случаи

Пациенти разказват
своите истории
Гледай   Прочети
 

Copyright © 2015
Anadolu Sağlık Merkezi
Всички права запазени

Съобщение

Бихме искали да ви информираме, че предвид настоящата глобална пандемия COVID-19, „от 19 март 2020 г. Турция напълно затвори границите си за влизане в страната за чуждестранни граждани, независимо от тяхното гражданство. Намиращите се понастоящем в Турция чужди граждани ще могат да напуснат без ограничения, по собствено желание. Изключения при допускането в Турция ще се правят само за определени лица - дипломати, членове на медицински екипи или при хуманитарни случаи, но само след предварително получено разрешение от компетентните турски здравни власти за всеки конкретен случай. Затварянето на границите към момента е без срок, до второ нареждане."

Тъй като нашите настоящи български пациенти не могат да пътуват за редовни или последващи срещи, можем да предложим видеоконсултации с нашите лекари, според възможностите на графика им. Ако проявявате интерес, моля, уведомете ни и ние ще ви предоставим допълнителни подробности. Моля, имайте пред вид, че тези видеоконсултации не заместват стандартното лично посещение, тъй като лекарят няма да може да извърши клиничен или физически преглед. Освен това оценката ще бъде направена въз основа на медицински записи на английски език, кръвни изследвания и хистопатологични оценки, извършени във външни институции. В допълнение, вашите снимки на радиологична и ядрена медицина може да изискват допълнителна консултация от нашите отдели.

Като се има предвид настоящата глобална пандемия COVID-19, съгласно разпоредбите на турското министерство на здравеопазването, Анадолу Медицински Център може да приема пациенти, идващи от чужбина, само след като те се самоподложат на карантина в продължение на 14 дни след влизането в Турция. След като тези пациенти изпълнят 14 дни самокарантина в Турция и ако отговарят на политиката за безопасност на нашата болница, можем да ги приемем за преглед или лечение. Моля, обърнете внимание, че предвид бързо променящата се ситуация по света, ние си запазваме правото да променяме правилата за прием в болницата във всеки един момент. При всички случаи вашият координатор е на разположение 24 часа в денонощието за всички въпроси относно вашето здраве. Благодарим ви за разбирането и сътрудничеството.