Истории на пациенти

Сподели [social_share/]
Пациентските случаи

Сахин Махафов

Онкология
Country: Azerbaijan

Сахин Махафов

“Бях изгубил надежда преди да дойда в Анадолу Медицински Център”.

Заболяването на Сахин Махафов от Баку започва с оплаквания от кашлица. Той посещава много лекари в Азербайджан, но не може да открие решение на проблема си. След като е диагностициран с рак на белия дроб и по съвет на свой приятел Сахин заминава за Анадолу Медицински Център.

Пълната организация по пътуването и настаняването на Сахин е поета от отдела по международни услуги към Анадолу Медицински Център.

След поредица изследвания лекарите установяват рак в десния бял дроб. След поставянето на диагнозата д-р Алтан Кър отстранява оперативно тумора. След операцията Сахин Махафов преминава и няколко сесии химиотерапия.

Сахин казва, че е много щастлив отново да е здрав и допълва: “Бях изгубил надежда преди да дойда в Анадолу Медицински Център. Върнах си щастието благодарение на грижите и лечението, които получих тук. Радвам се, че дойдох. Благодаря на всички лекари в Анадолу Медицински Център затова че ми върнаха здравето“.

 

Пациентски случаи

Пациенти разказват
своите истории
Гледай   Прочети
 

Copyright © 2014
Anadolu Sağlık Merkezi
Всички права запазени

Съобщение

Бихме искали да ви информираме, че предвид настоящата глобална пандемия COVID-19, „от 19 март 2020 г. Турция напълно затвори границите си за влизане в страната за чуждестранни граждани, независимо от тяхното гражданство. Намиращите се понастоящем в Турция чужди граждани ще могат да напуснат без ограничения, по собствено желание. Изключения при допускането в Турция ще се правят само за определени лица - дипломати, членове на медицински екипи или при хуманитарни случаи, но само след предварително получено разрешение от компетентните турски здравни власти за всеки конкретен случай. Затварянето на границите към момента е без срок, до второ нареждане."

Тъй като нашите настоящи български пациенти не могат да пътуват за редовни или последващи срещи, можем да предложим видеоконсултации с нашите лекари, според възможностите на графика им. Ако проявявате интерес, моля, уведомете ни и ние ще ви предоставим допълнителни подробности. Моля, имайте пред вид, че тези видеоконсултации не заместват стандартното лично посещение, тъй като лекарят няма да може да извърши клиничен или физически преглед. Освен това оценката ще бъде направена въз основа на медицински записи на английски език, кръвни изследвания и хистопатологични оценки, извършени във външни институции. В допълнение, вашите снимки на радиологична и ядрена медицина може да изискват допълнителна консултация от нашите отдели.

Като се има предвид настоящата глобална пандемия COVID-19, съгласно разпоредбите на турското министерство на здравеопазването, Анадолу Медицински Център може да приема пациенти, идващи от чужбина, само след като те се самоподложат на карантина в продължение на 14 дни след влизането в Турция. След като тези пациенти изпълнят 14 дни самокарантина в Турция и ако отговарят на политиката за безопасност на нашата болница, можем да ги приемем за преглед или лечение. Моля, обърнете внимание, че предвид бързо променящата се ситуация по света, ние си запазваме правото да променяме правилата за прием в болницата във всеки един момент. При всички случаи вашият координатор е на разположение 24 часа в денонощието за всички въпроси относно вашето здраве. Благодарим ви за разбирането и сътрудничеството.