Истории на пациенти

Сподели [social_share/]
Пациентските случаи

Стейси и Андрю Денслиз

IVF
Country: USA

Стейси и Андрю Денслиз

От САЩ до Анадолу Медицински Център за ин витро оплождане.

Стейси и Андрю Денслиз са млада двойка американци, които работят с умствено изостанали деца. И двамата обичат децата и силно желаят да имат свое дете. За съжаление, обаче, в продължение на година и половина усилията им са напразни. През март 2009 г. решават да отидат на лекар. След поредица прегледи и изследвания лекарят стига до заключение, че трябва да се насочат към ин витро процедури. „Но тези процедури струват невероятно много пари в САЩ“, казва семейство Денслиз. „За нас беше напълно невъзможно да си ги позволим“.

Двамата започват да търсят алтернативи в чужбина. Андрю Денслиз ни разказа как са търсили чрез интернет, ежедневници, списания и всички други канали, за да откият най-добрият за тях медицински център. Тогава попаднали на статия за ин витро процедурите в Анадолу Медицински Център. Били много впечатлени от прочетеното и се свързали с отдела за обслужване на чуждестранни пациенти към болницата. Само след седмица на кореспонденция двамата предприемат пътуване до  Турция. Семейството не може да скрие вълнението си, тъй като това е първото им пътуване в чужбина.

Процедурите минават под надзора на проф. Айдън Аръчъ. Андрю Денслиз споделя, че първото им впечатление било, че персоналът в болницата е много сърдечен, отнася се с разбиране и търпение към пациентите.

„Наистина се радваме, че дойдохме в Анадолу Медицински Център. Избрахме този център измежду много други и дойдохме от другия край на света. Беше доста рисковано. Но не останахме разочаровани. Нашият лекар, проф. Айдън Аръчъ, ни подкрепяше във всяко отношение и ни утешаваше, когато това беше необходимо. Той е перфектен. Никога не ни се наложи да чакаме за процедурите, всички работеха прецизно. Процедурите бяха успешни. Много сме щастливи. Ще се върнем в Анадолу Медицински Център и за второто си дете“, споделят Стейси и АндрюДенслиз за впечатленията си от посещението в Анадолу Медицински Център.

 

Пациентски случаи

Пациенти разказват
своите истории
Гледай   Прочети
 

Copyright © 2014
Anadolu Sağlık Merkezi
Всички права запазени

Съобщение

Бихме искали да ви информираме, че предвид настоящата глобална пандемия COVID-19, „от 19 март 2020 г. Турция напълно затвори границите си за влизане в страната за чуждестранни граждани, независимо от тяхното гражданство. Намиращите се понастоящем в Турция чужди граждани ще могат да напуснат без ограничения, по собствено желание. Изключения при допускането в Турция ще се правят само за определени лица - дипломати, членове на медицински екипи или при хуманитарни случаи, но само след предварително получено разрешение от компетентните турски здравни власти за всеки конкретен случай. Затварянето на границите към момента е без срок, до второ нареждане."

Тъй като нашите настоящи български пациенти не могат да пътуват за редовни или последващи срещи, можем да предложим видеоконсултации с нашите лекари, според възможностите на графика им. Ако проявявате интерес, моля, уведомете ни и ние ще ви предоставим допълнителни подробности. Моля, имайте пред вид, че тези видеоконсултации не заместват стандартното лично посещение, тъй като лекарят няма да може да извърши клиничен или физически преглед. Освен това оценката ще бъде направена въз основа на медицински записи на английски език, кръвни изследвания и хистопатологични оценки, извършени във външни институции. В допълнение, вашите снимки на радиологична и ядрена медицина може да изискват допълнителна консултация от нашите отдели.

Като се има предвид настоящата глобална пандемия COVID-19, съгласно разпоредбите на турското министерство на здравеопазването, Анадолу Медицински Център може да приема пациенти, идващи от чужбина, само след като те се самоподложат на карантина в продължение на 14 дни след влизането в Турция. След като тези пациенти изпълнят 14 дни самокарантина в Турция и ако отговарят на политиката за безопасност на нашата болница, можем да ги приемем за преглед или лечение. Моля, обърнете внимание, че предвид бързо променящата се ситуация по света, ние си запазваме правото да променяме правилата за прием в болницата във всеки един момент. При всички случаи вашият координатор е на разположение 24 часа в денонощието за всички въпроси относно вашето здраве. Благодарим ви за разбирането и сътрудничеството.