Истории на пациенти - Стефан Обретенов

“Не съм виждал такава болница в България”

52-годишният Стефан Обретенов от Бургас усеща първите признаци на заболяване по време на работа. След направен магнитен резонанс, той е диагностициран с тумор в мозъка. Обретенов се подлага на две операции в България, но изследванията след тях установяват и друго образувание. Тогава по предложение на дъщеря си Обретенов се насочва към Анадолу Медицински Център.

Преди да предприеме пътуването си до Турция Стефан Обретенов изпраща всички свои документи и резултати от изследвания в Анадолу Медицински Център и след обстоен преглед лекарите решават да го оперират.

Стефан, който не може да движи единия си крак и ръка и има затруднен говор, е опериран от невролога проф. д-р Тунчер Сюзер. След операцията той се завръща в родината си напълно възстановен.

“Проучихме всичко преди да дойдем тук. Наистина бяхме впечатлени. Генералният директор на Анадолу Медицински Център д-р Хасан Кус ме посети в стаята ми, за да види как съм. Не съм виждал такава болница в България. Работата на Анадолу Медицински Център е силно впечатляваща и затова ще продължа лечението си тук, както бих препоръчал и на всички нуждаещи се”, споделя Стефан Обретенов.