Истории на пациенти

Сподели [social_share/]
Пациентските случаи

Стефан Обретенов

Country: Bulgaria

Стефан Обретенов

“Не съм виждал такава болница в България”

52-годишният Стефан Обретенов от Бургас усеща първите признаци на заболяване по време на работа. След направен магнитен резонанс, той е диагностициран с тумор в мозъка. Обретенов се подлага на две операции в България, но изследванията след тях установяват и друго образувание. Тогава по предложение на дъщеря си Обретенов се насочва към Анадолу Медицински Център.

Преди да предприеме пътуването си до Турция Стефан Обретенов изпраща всички свои документи и резултати от изследвания в Анадолу Медицински Център и след обстоен преглед лекарите решават да го оперират.

Стефан, който не може да движи единия си крак и ръка и има затруднен говор, е опериран от невролога проф. д-р Тунчер Сюзер. След операцията той се завръща в родината си напълно възстановен.

“Проучихме всичко преди да дойдем тук. Наистина бяхме впечатлени. Генералният директор на Анадолу Медицински Център д-р Хасан Кус ме посети в стаята ми, за да види как съм. Не съм виждал такава болница в България. Работата на Анадолу Медицински Център е силно впечатляваща и затова ще продължа лечението си тук, както бих препоръчал и на всички нуждаещи се”, споделя Стефан Обретенов.

 

Пациентски случаи

Пациенти разказват
своите истории
Гледай   Прочети
 

Copyright © 2014
Anadolu Sağlık Merkezi
Всички права запазени

Съобщение

Бихме искали да ви информираме, че предвид настоящата глобална пандемия COVID-19, „от 19 март 2020 г. Турция напълно затвори границите си за влизане в страната за чуждестранни граждани, независимо от тяхното гражданство. Намиращите се понастоящем в Турция чужди граждани ще могат да напуснат без ограничения, по собствено желание. Изключения при допускането в Турция ще се правят само за определени лица - дипломати, членове на медицински екипи или при хуманитарни случаи, но само след предварително получено разрешение от компетентните турски здравни власти за всеки конкретен случай. Затварянето на границите към момента е без срок, до второ нареждане."

Тъй като нашите настоящи български пациенти не могат да пътуват за редовни или последващи срещи, можем да предложим видеоконсултации с нашите лекари, според възможностите на графика им. Ако проявявате интерес, моля, уведомете ни и ние ще ви предоставим допълнителни подробности. Моля, имайте пред вид, че тези видеоконсултации не заместват стандартното лично посещение, тъй като лекарят няма да може да извърши клиничен или физически преглед. Освен това оценката ще бъде направена въз основа на медицински записи на английски език, кръвни изследвания и хистопатологични оценки, извършени във външни институции. В допълнение, вашите снимки на радиологична и ядрена медицина може да изискват допълнителна консултация от нашите отдели.

Като се има предвид настоящата глобална пандемия COVID-19, съгласно разпоредбите на турското министерство на здравеопазването, Анадолу Медицински Център може да приема пациенти, идващи от чужбина, само след като те се самоподложат на карантина в продължение на 14 дни след влизането в Турция. След като тези пациенти изпълнят 14 дни самокарантина в Турция и ако отговарят на политиката за безопасност на нашата болница, можем да ги приемем за преглед или лечение. Моля, обърнете внимание, че предвид бързо променящата се ситуация по света, ние си запазваме правото да променяме правилата за прием в болницата във всеки един момент. При всички случаи вашият координатор е на разположение 24 часа в денонощието за всички въпроси относно вашето здраве. Благодарим ви за разбирането и сътрудничеството.