Истории на пациенти

Пациентските случаи

Светослав Асенов Аврамов

Country: Bulgaria

Светослав Асенов Аврамов

“Системата работи отлично”

Светослав Асенов Аврамов, директор на данъчната дирекция в град Варна, се подлага на операция от хемороиди през 2006 година. Година по-късно, той забелязва кръв в екскрементите си и след още една година разбира, че има рак на дебелото черво.

Туморът е отстранен с операция и последяваща химиотерапия. През 2009 г. той пристига в Истанбул за компютърна томография и лекарите откриват белодробни метастази и тумор в лявото мозъчно полукълбо. Резултатите от изследването са изпратени на лекар в Германия, който препоръчва Анадолу Медицински Център за лечение с кибер нож.

Пациентът първоначално се консултира с проф. д-р Кайхън Ендин, специалист по радиационна онкология. Проф. Енгин предлага химиотерапия като по-доброто лечение от киберножа.

“Дойдох, за да се подложа на лечение с кибер нож, но моят лекар каза, че химиотерапията е по-добрият вариант. Химиотерапията при специалиста онколог проф. д-р Недждет Юскент беше наистина добра. Поставиха на ръката ми порт за химиотерапия и така всичко беше по-лесно. Идвах осем пъти. Опитах се да открия пропуски, но не намерих нито един. Тук всички са много сърдечни и внимателни. Системата работи отлично”, споделя Светослав Аврамов впечатленията си от лечението му в Анадолу Медицински Център.

Аврамов продължава разказа си като допълва и за добрите резултати, който е имал от последния скенер. „Нямаше повече нужда от химиотерапия, дадоха ми само витамини, които трябва да пия. Благодаря на всички, които ми помогнаха отново да бъда здрав“, допълва щастливият Светослав.

 

Пациентски случаи

Пациенти разказват
своите истории
Гледай   Прочети
 

Copyright © 2014
Anadolu Sağlık Merkezi
Всички права запазени