Истории на пациенти

Сподели [social_share/]
Пациентските случаи

Светослав Асенов Аврамов

Country: Bulgaria

Светослав Асенов Аврамов

“Системата работи отлично”

Светослав Асенов Аврамов, директор на данъчната дирекция в град Варна, се подлага на операция от хемороиди през 2006 година. Година по-късно, той забелязва кръв в екскрементите си и след още една година разбира, че има рак на дебелото черво.

Туморът е отстранен с операция и последяваща химиотерапия. През 2009 г. той пристига в Истанбул за компютърна томография и лекарите откриват белодробни метастази и тумор в лявото мозъчно полукълбо. Резултатите от изследването са изпратени на лекар в Германия, който препоръчва Анадолу Медицински Център за лечение с кибер нож.

Пациентът първоначално се консултира с проф. д-р Кайхън Ендин, специалист по радиационна онкология. Проф. Енгин предлага химиотерапия като по-доброто лечение от киберножа.

“Дойдох, за да се подложа на лечение с кибер нож, но моят лекар каза, че химиотерапията е по-добрият вариант. Химиотерапията при специалиста онколог проф. д-р Недждет Юскент беше наистина добра. Поставиха на ръката ми порт за химиотерапия и така всичко беше по-лесно. Идвах осем пъти. Опитах се да открия пропуски, но не намерих нито един. Тук всички са много сърдечни и внимателни. Системата работи отлично”, споделя Светослав Аврамов впечатленията си от лечението му в Анадолу Медицински Център.

Аврамов продължава разказа си като допълва и за добрите резултати, който е имал от последния скенер. „Нямаше повече нужда от химиотерапия, дадоха ми само витамини, които трябва да пия. Благодаря на всички, които ми помогнаха отново да бъда здрав“, допълва щастливият Светослав.

 

Пациентски случаи

Пациенти разказват
своите истории
Гледай   Прочети
 

Copyright © 2014
Anadolu Sağlık Merkezi
Всички права запазени

Съобщение

Бихме искали да ви информираме, че предвид настоящата глобална пандемия COVID-19, „от 19 март 2020 г. Турция напълно затвори границите си за влизане в страната за чуждестранни граждани, независимо от тяхното гражданство. Намиращите се понастоящем в Турция чужди граждани ще могат да напуснат без ограничения, по собствено желание. Изключения при допускането в Турция ще се правят само за определени лица - дипломати, членове на медицински екипи или при хуманитарни случаи, но само след предварително получено разрешение от компетентните турски здравни власти за всеки конкретен случай. Затварянето на границите към момента е без срок, до второ нареждане."

Тъй като нашите настоящи български пациенти не могат да пътуват за редовни или последващи срещи, можем да предложим видеоконсултации с нашите лекари, според възможностите на графика им. Ако проявявате интерес, моля, уведомете ни и ние ще ви предоставим допълнителни подробности. Моля, имайте пред вид, че тези видеоконсултации не заместват стандартното лично посещение, тъй като лекарят няма да може да извърши клиничен или физически преглед. Освен това оценката ще бъде направена въз основа на медицински записи на английски език, кръвни изследвания и хистопатологични оценки, извършени във външни институции. В допълнение, вашите снимки на радиологична и ядрена медицина може да изискват допълнителна консултация от нашите отдели.

Като се има предвид настоящата глобална пандемия COVID-19, съгласно разпоредбите на турското министерство на здравеопазването, Анадолу Медицински Център може да приема пациенти, идващи от чужбина, само след като те се самоподложат на карантина в продължение на 14 дни след влизането в Турция. След като тези пациенти изпълнят 14 дни самокарантина в Турция и ако отговарят на политиката за безопасност на нашата болница, можем да ги приемем за преглед или лечение. Моля, обърнете внимание, че предвид бързо променящата се ситуация по света, ние си запазваме правото да променяме правилата за прием в болницата във всеки един момент. При всички случаи вашият координатор е на разположение 24 часа в денонощието за всички въпроси относно вашето здраве. Благодарим ви за разбирането и сътрудничеството.