Истории на пациенти - Светослав Асенов Аврамов

“Системата работи отлично”

Светослав Асенов Аврамов, директор на данъчната дирекция в град Варна, се подлага на операция от хемороиди през 2006 година. Година по-късно, той забелязва кръв в екскрементите си и след още една година разбира, че има рак на дебелото черво.

Туморът е отстранен с операция и последяваща химиотерапия. През 2009 г. той пристига в Истанбул за компютърна томография и лекарите откриват белодробни метастази и тумор в лявото мозъчно полукълбо. Резултатите от изследването са изпратени на лекар в Германия, който препоръчва Анадолу Медицински Център за лечение с кибер нож.

Пациентът първоначално се консултира с проф. д-р Кайхън Ендин, специалист по радиационна онкология. Проф. Енгин предлага химиотерапия като по-доброто лечение от киберножа.

“Дойдох, за да се подложа на лечение с кибер нож, но моят лекар каза, че химиотерапията е по-добрият вариант. Химиотерапията при специалиста онколог проф. д-р Недждет Юскент беше наистина добра. Поставиха на ръката ми порт за химиотерапия и така всичко беше по-лесно. Идвах осем пъти. Опитах се да открия пропуски, но не намерих нито един. Тук всички са много сърдечни и внимателни. Системата работи отлично”, споделя Светослав Аврамов впечатленията си от лечението му в Анадолу Медицински Център.

Аврамов продължава разказа си като допълва и за добрите резултати, който е имал от последния скенер. „Нямаше повече нужда от химиотерапия, дадоха ми само витамини, които трябва да пия. Благодаря на всички, които ми помогнаха отново да бъда здрав“, допълва щастливият Светослав.