Новини

Сподели [social_share/]

В Анадолу Медицински Център отвори Център за лечение на рак на гърдата

Под ръководството на проф. д-р Метин Чакмакчи, Центърът предоставя комплексна диагностика и лечение на рак, вкл. пластична хирургия – пълен пакет услуги за всички нужди на пациентите с рак на гърдата.  

С развитието на съвременната медицина все по-голямо значение се отдава на ранната диагностика и пълното възстановяване в лечението на рака на гърдата. Отдаден на мисията си да предоставя качествени здравни грижи на своите пациенти и в стремежа си да отговори на всичките им медицински нужди. Анадолу Медицински Център откри Център за лечение на рак на гърдата. Това окончателно го утвърждава като референтен център за лечение на всички видове рак.

Центърът предоставя комплексна диагностика и лечение

От рутинен скрининг до пластична хирургия – пълен пакет услуги, отговарящи на всички нужди на пациентите с рак на гърдата. Качеството на обслужване и предоставянето на услуги, които улесняват лечението, отговарят на най-високите световните стандарти.

След първоначалния преглед в Центъра за лечението на рак на гърдата пациентите преминават изследване чрез  мамография, преглед с ултразвук и биопсия, в случаите, когато е необходимо. Лекарите диагностицират пациента, оценяват степента на заболяването и предлагат най-адекватното, бързо и ефективно лечение. В Центъра ще се обръща специално внимание на жени с висок риск от рак на гърдата.

Всеки отделен случай в Центъра за лечение на рак на гърдата ще се изследва и оценява от специален съвет. Той се състой от специалисти:

  • отделенията обща хирургия,
  • медицинска онкология,
  • радиационна онкология,
  • ядрена медицина,
  • радиология,
  • пластична хирургия,
  • психиатрия.

Всяка седмица този мултидисциплинарен екип ще се събира на т.нар. тумор борд среща, на която ще се решава и назначава най-подходящия специфичен план за лечение. Преодоляването на  всички видове проблеми при заболяване от рак на гърдата е заслуга на целия екип.

Ръководството на Центъра за лечение на рак на гърдата е поверено на проф. д-р Метин Чакмакчи. Проф. д-р Метин Чакмакчъ е придобил образованието си в Турция и САЩ. Специализацията и интересите му са в областта на онкологичната хирургия, хирургичните инфекции и гръдната хирургия.

Екипът на Центъра за лечение на рак на гърдата включва специалисти, получили образованието си в престижни университет в САЩ и Турция, специализирали в медицинския институт Джон Хопкинс Медисин, САЩ, и носители на престижни международни награди.

 

Пациентски случаи

Пациенти разказват
своите истории
Гледай   Прочети
 

Copyright © 2021
Anadolu Sağlık Merkezi
Всички права запазени

Съобщение

Бихме искали да ви информираме, че предвид настоящата глобална пандемия COVID-19, „от 19 март 2020 г. Турция напълно затвори границите си за влизане в страната за чуждестранни граждани, независимо от тяхното гражданство. Намиращите се понастоящем в Турция чужди граждани ще могат да напуснат без ограничения, по собствено желание. Изключения при допускането в Турция ще се правят само за определени лица - дипломати, членове на медицински екипи или при хуманитарни случаи, но само след предварително получено разрешение от компетентните турски здравни власти за всеки конкретен случай. Затварянето на границите към момента е без срок, до второ нареждане."

Тъй като нашите настоящи български пациенти не могат да пътуват за редовни или последващи срещи, можем да предложим видеоконсултации с нашите лекари, според възможностите на графика им. Ако проявявате интерес, моля, уведомете ни и ние ще ви предоставим допълнителни подробности. Моля, имайте пред вид, че тези видеоконсултации не заместват стандартното лично посещение, тъй като лекарят няма да може да извърши клиничен или физически преглед. Освен това оценката ще бъде направена въз основа на медицински записи на английски език, кръвни изследвания и хистопатологични оценки, извършени във външни институции. В допълнение, вашите снимки на радиологична и ядрена медицина може да изискват допълнителна консултация от нашите отдели.

Като се има предвид настоящата глобална пандемия COVID-19, съгласно разпоредбите на турското министерство на здравеопазването, Анадолу Медицински Център може да приема пациенти, идващи от чужбина, само след като те се самоподложат на карантина в продължение на 14 дни след влизането в Турция. След като тези пациенти изпълнят 14 дни самокарантина в Турция и ако отговарят на политиката за безопасност на нашата болница, можем да ги приемем за преглед или лечение. Моля, обърнете внимание, че предвид бързо променящата се ситуация по света, ние си запазваме правото да променяме правилата за прием в болницата във всеки един момент. При всички случаи вашият координатор е на разположение 24 часа в денонощието за всички въпроси относно вашето здраве. Благодарим ви за разбирането и сътрудничеството.