Специализиран център за лечение на рак на гърдата

Намери доктор

Специализиран център за лечение на рак на гърдата

Специализиран център за лечение на рак на гърдата | Anadolu Medical Center

Специализиран център за лечение на рак на гърдата

Под ръководството на проф. д-р Метин Чакмакчи, Центърът предоставя комплексна диагностика и лечение на рак, вкл. пластична хирургия – пълен пакет услуги за всички нужди на пациентите с рак на гърдата.  

С развитието на съвременната медицина все по-голямо значение се отдава на ранната диагностика и пълното възстановяване в лечението на рака на гърдата. Отдаден на мисията си да предоставя качествени здравни грижи на своите пациенти и в стремежа си да отговори на всичките им медицински нужди, Анадолу Медицински Център откри Център за лечение на рак на гърдата. Това окончателно го утвърждава като референтен център за лечение на всички видове рак.

Центърът предоставя комплексна диагностика и лечение

От рутинен скрининг до пластична хирургия – пълен пакет услуги, отговарящи на всички нужди на пациентите с рак на гърдата. Качеството на обслужване и предоставянето на услуги, които улесняват лечението, отговарят на най-високите световните стандарти.

След първоначалния преглед в Центъра за лечението на рак на гърдата пациентите преминават изследване чрез  мамография, преглед с ултразвук и биопсия, в случаите, когато е необходимо. Лекарите диагностицират пациента, оценяват степента на заболяването и предлагат най-адекватното, бързо и ефективно лечение. В Центъра ще се обръща специално внимание на жени с висок риск от рак на гърдата.

Мултидисциплинарен подход

Всеки отделен случай в Центъра за лечение на рак на гърдата ще се изследва и оценява от специален съвет. Той се състой от специалисти:

  • отделенията обща хирургия,
  • медицинска онкология,
  • радиационна онкология,
  • ядрена медицина,
  • радиология,
  • пластична хирургия,
  • психиатрия.

Всяка седмица този мултидисциплинарен екип ще се събира на т.нар. тумор борд среща, на която ще се решава и назначава най-подходящия специфичен план за лечение. Преодоляването на  всички видове проблеми при заболяване от рак на гърдата е заслуга на целия екип.

Екип специалисти

Ръководството на Центъра за лечение на рак на гърдата е поверено на проф. д-р Метин Чакмакчи. Проф. д-р Метин Чакмакчъ е придобил образованието си в Турция и САЩ. Специализацията и интересите му са в областта на онкологичната хирургия, хирургичните инфекции и гръдната хирургия.

Екипът на специализирания център включва специалисти, получили образованието си в престижни университет в САЩ и Турция, специализирали в медицинския институт Джон Хопкинс Медисин, САЩ, и носители на престижни международни награди.

Свържете се с нас чрез формата за безплатно второ медицинско мнение. Наш координатор ще се свърже с вас, за да уточните всички подробности за диагностика и лечение в Анадолу Медицински Център.