Новини

Сподели [social_share/]

Награда от Джон Хопкинс Медисин

Анадолу Медицински Център получи награда „Сигурност на пациента“ на ежегодния „Форум на Партньора“. Той се състоя на 25.10.2016 г. в Johns Hopkins University Hospital в Балтимор.

Анадолу Медицински Център е една от 18-те болници от цял свят, които работят в стратегическо сътрудничество с Johns Hopkins Medicine за подобряване на здравеопазването в световен мащаб. Ежегодният “Форум на партньора“ се явява точка за международни контакти на повече от 2000 специалисти. Пациентът е в центъра на вниманието във всички програми и стандарти на обучението. Както и при изследването и обслужването за партньорите на Johns Hopkins Medicine International.

Анадолу Медицински Център бе отличен с награда „Сигурност на пациента“ и с първо място за проекта „Подобряване безопасността на хирургическите операции  чрез спазване на контролен лист от процедури“. Проектът е изготвен под ръководството на д-р Хишам Аладаб, заместник-директор по „Клинично качество и сигурност на пациента“.

„Участниците във форума проявиха голям интерес към нашето изследване“, каза д-р Аладаб.

„Ние получихме награда не само за проекта, но и за нашата работа за подобряване на безопасността в хирургическия период. Без съмнение, това е екипна работа и ние поздравяваме всички служители от:

  • отделенията по хирургия;
  • анестезиология;
  • операционна зала;
  • отдел Стратегическо планиране и развитие на ефективността;

Всички работиха усилено заедно с екипа на отдел Клинично качество и безопасност на пациентите.

За нас е много важно, че Johns Hopkins Medicine оцени Анадолу Медицински Център като пръв сред останалите Центрове по здравеопазване от цял свят. Като медицинска организация, ние отдаваме голямо значение на „Клиничното качество и сигурността на пациента“ и наблягаме на това при всяка възможност.  Ние също така провеждаме научни изследвания за подобряване на нашата клинична практика. Виждаме ефективността на тези дейности в областта. За нас е изключително удовлетворяващо, че споделянето на опита ни се оценява на национални и международни форуми. Сега Анадолу Медицински Център е признат и от Johns Hopkins Medicine и за нашата успешна работа стъпка по стъпка ще се произнесе целия свят. За нас това е много ценно.“

От 2002 година досега, обект на договора за стратегическо сътрудничество между  Анадолу Медицински Център и Johns Hopkins Medicine са върховите стандарти за качествено медицинско обслужване.

Това включва всички въпроси, касаещи управление на болниците от гледна точка на:

  • сигурността на пациентите;
  • качество на обслужване;
  • контрол на инфекциите;
  • клинични и оперативните програми;
  • усъвършенстване на медицинските знания и умения и грижата за пациента.

Нашата мисията е да предлагаме медицинско обслужване, съобразно световните стандарти, за да подобрим качеството на живота. Постиженията ни позволяват да израснем от медицински център към „Център на здравето“. Стремим се към постоянно усъвършенстване и развитие, което се основава на използването на свежи знания и възгледи и фундаментални иновации. Това признание от Johns Hopkins Medicine ни прави референтен център в областта на здравеопазването не само в региона, но и в световен мащаб.

 

Пациентски случаи

Пациенти разказват
своите истории
Гледай   Прочети
 

Copyright © 2016
Anadolu Sağlık Merkezi
Всички права запазени

Съобщение

Бихме искали да ви информираме, че предвид настоящата глобална пандемия COVID-19, „от 19 март 2020 г. Турция напълно затвори границите си за влизане в страната за чуждестранни граждани, независимо от тяхното гражданство. Намиращите се понастоящем в Турция чужди граждани ще могат да напуснат без ограничения, по собствено желание. Изключения при допускането в Турция ще се правят само за определени лица - дипломати, членове на медицински екипи или при хуманитарни случаи, но само след предварително получено разрешение от компетентните турски здравни власти за всеки конкретен случай. Затварянето на границите към момента е без срок, до второ нареждане."

Тъй като нашите настоящи български пациенти не могат да пътуват за редовни или последващи срещи, можем да предложим видеоконсултации с нашите лекари, според възможностите на графика им. Ако проявявате интерес, моля, уведомете ни и ние ще ви предоставим допълнителни подробности. Моля, имайте пред вид, че тези видеоконсултации не заместват стандартното лично посещение, тъй като лекарят няма да може да извърши клиничен или физически преглед. Освен това оценката ще бъде направена въз основа на медицински записи на английски език, кръвни изследвания и хистопатологични оценки, извършени във външни институции. В допълнение, вашите снимки на радиологична и ядрена медицина може да изискват допълнителна консултация от нашите отдели.

Като се има предвид настоящата глобална пандемия COVID-19, съгласно разпоредбите на турското министерство на здравеопазването, Анадолу Медицински Център може да приема пациенти, идващи от чужбина, само след като те се самоподложат на карантина в продължение на 14 дни след влизането в Турция. След като тези пациенти изпълнят 14 дни самокарантина в Турция и ако отговарят на политиката за безопасност на нашата болница, можем да ги приемем за преглед или лечение. Моля, обърнете внимание, че предвид бързо променящата се ситуация по света, ние си запазваме правото да променяме правилата за прием в болницата във всеки един момент. При всички случаи вашият координатор е на разположение 24 часа в денонощието за всички въпроси относно вашето здраве. Благодарим ви за разбирането и сътрудничеството.