За нас

Сподели [social_share/]

Сътрудничество с Johns Hopkins Medicine, САЩ

Работейки в стратегическо сътрудничество с Johns Hopkins Medicine International от 2002 година досега, Анадолу Медицински Център осигурява най-висококачествени услуги в областта на здравеопазването.

Услугите, обект на договора за стратегическо сътрудничество с Johns Hopkins Medicine, включват:
  • Клинични и оперативните програми
  • Медицинско оборудване и технологични възможности
  • Приложения на информационните технологии
  • Човешки ресурси и управление на работата
  • Управление на клиничното качество
  • Прилагане на клинични пътеки за стандартизация в областта на здравеопазването
  • Управление на риска

Лекарите, медицинските сестри, техническият персонал и ръководителите на Анадолу Медицински Център се обучават в Johns Hopkins освен в своите области и по въпроси касаещи сигурността на пациентите, управление на болницата и контрол на инфекцията.

Също така, екипът на Анадолу Медицински Център има възможността да се свързва със специалистите на Johns Hopkins Medicine за второ медицинско мнение и телеконферентни брифинги.

За Johns Hopkins Medicine:

Johns Hopkins Medicinе обединява лекарите и учените от Johns Hopkins University School of Medicine със здравните професионалисти, като изгражда интегрирана здравна система (Johns Hopkins Health System), която прилага стандартите за съвършенство на медицинското обучение, биомедицинските изследвания и клиничните прегледи за подобряване на човешкото здраве. По този начиссе осигуряват дейностите по предотвратяване на заболяванията, поставяне на диагноза и лечение.

Johns Hopkins Medicine International сътрудничи с медицински организации в целия свят, за да съдейства за подобряване на здравеопазването в световен мащаб.Johns Hopkins Medicine International се явява точка за международни контакти на повече от 2,000 специалисти на Hopkins. Пациентъте в центъра на вниманието във всички програми и стандарти на обучението, изследването и обслужването.

Johns Hopkins Medicine с едно от най-добрите си звена The Johns Hopkins Hospital в Балтимор, Мериленд, от 1991 г. насам заема първо място в класацията на U.S. News&World Report за най-добрите болници в Америка.

 

Пациентски случаи

Пациенти разказват
своите истории
Гледай   Прочети
 

Copyright © 2014
Anadolu Sağlık Merkezi
Всички права запазени

Съобщение

Бихме искали да ви информираме, че предвид настоящата глобална пандемия COVID-19, „от 19 март 2020 г. Турция напълно затвори границите си за влизане в страната за чуждестранни граждани, независимо от тяхното гражданство. Намиращите се понастоящем в Турция чужди граждани ще могат да напуснат без ограничения, по собствено желание. Изключения при допускането в Турция ще се правят само за определени лица - дипломати, членове на медицински екипи или при хуманитарни случаи, но само след предварително получено разрешение от компетентните турски здравни власти за всеки конкретен случай. Затварянето на границите към момента е без срок, до второ нареждане."

Тъй като нашите настоящи български пациенти не могат да пътуват за редовни или последващи срещи, можем да предложим видеоконсултации с нашите лекари, според възможностите на графика им. Ако проявявате интерес, моля, уведомете ни и ние ще ви предоставим допълнителни подробности. Моля, имайте пред вид, че тези видеоконсултации не заместват стандартното лично посещение, тъй като лекарят няма да може да извърши клиничен или физически преглед. Освен това оценката ще бъде направена въз основа на медицински записи на английски език, кръвни изследвания и хистопатологични оценки, извършени във външни институции. В допълнение, вашите снимки на радиологична и ядрена медицина може да изискват допълнителна консултация от нашите отдели.

Като се има предвид настоящата глобална пандемия COVID-19, съгласно разпоредбите на турското министерство на здравеопазването, Анадолу Медицински Център може да приема пациенти, идващи от чужбина, само след като те се самоподложат на карантина в продължение на 14 дни след влизането в Турция. След като тези пациенти изпълнят 14 дни самокарантина в Турция и ако отговарят на политиката за безопасност на нашата болница, можем да ги приемем за преглед или лечение. Моля, обърнете внимание, че предвид бързо променящата се ситуация по света, ние си запазваме правото да променяме правилата за прием в болницата във всеки един момент. При всички случаи вашият координатор е на разположение 24 часа в денонощието за всички въпроси относно вашето здраве. Благодарим ви за разбирането и сътрудничеството.