Новини

Сподели [social_share/]

Пълна акредитация по интервенционална онкология

Анадолу Медицински Център е получи световно признат сертификат на IASIOS “Напълно акредитирано отделение по интервенционална онкология”. Горди сме, че сме третият център в света, получил тази титла и почетен печат, които са подкрепени от Европейската ракова организация.

Д-р Мурат Дьокдьок, специалист от интервенционална радиология споделя:

сертификат от IASIOSСъс сертификата на IASIOS Анадолу Медицински център се превърна във водещ център по интервенционална онкология. Горди сме с титлата „Напълно акредитирано отделение“ от Международната система за акредитация за интервенционални онкологични услуги (IASIOS). Освен това бяхме удостоени от Европейската ракова организация (ACOE) със сертификат за качество на услугите в тази област, прилаган в съответствие със стандартите на Европейското общество по сърдечно-съдовa и интервенционална радиология.

Целта на IASIOS е да сертифицира подобрена грижа за пациентите, да дефинира и да отговаря на критериите за качество и да помогне за развитието на лечението на рака. По този начин ние доказахме ангажимента си да предоставяме качествено лечение на пациентите с онкологични заболявания. По време на одитите успяхме да демонстрираме нашите стандарти за качество в интервенционалната онкология. Това включва възможностите на нашата клиника и персонал, процеса на организиране и предоставяне на качествени грижи, стандарти за качество и безопасност.

За пореден път потвърдихме, че предоставяме медицински услуги от световна класа в областта на интервенционалната онкология. Благодарни сме на всички, които допринесоха за създаването на напълно акредитирана интервенционна онкологична служба.

Интервенционална онкология

Интервенционалната онкология е най-бързо развиваща се област на интервенционната радиология. Тя е посветена на диагностиката и лечението на рака и свързаните с рака проблеми чрез минимално инвазивни процедури. Все повече се утвърждава като специалност в рамките на мултидисциплинарната онкологична помощ, заедно с медицинска, хирургична и радиационната онкология. Сега интервенционалната онкология се счита за четвъртия стълб на съвременната грижа за рака.

Пациентите могат да се възползват значително от интервенционалната онкология. Минимално инвазивният характер на лечението означава, че по-малко болка, по-малко странични ефекти и по-кратко време за възстановяване. Много от процедурите могат да се извършват амбулаторно, освобождавайки болничните легла и намалявайки разходите.

 

Пациентски случаи

Пациенти разказват
своите истории
Гледай   Прочети
 

Copyright © 2021
Anadolu Sağlık Merkezi
Всички права запазени

Съобщение

Бихме искали да ви информираме, че предвид настоящата глобална пандемия COVID-19, „от 19 март 2020 г. Турция напълно затвори границите си за влизане в страната за чуждестранни граждани, независимо от тяхното гражданство. Намиращите се понастоящем в Турция чужди граждани ще могат да напуснат без ограничения, по собствено желание. Изключения при допускането в Турция ще се правят само за определени лица - дипломати, членове на медицински екипи или при хуманитарни случаи, но само след предварително получено разрешение от компетентните турски здравни власти за всеки конкретен случай. Затварянето на границите към момента е без срок, до второ нареждане."

Тъй като нашите настоящи български пациенти не могат да пътуват за редовни или последващи срещи, можем да предложим видеоконсултации с нашите лекари, според възможностите на графика им. Ако проявявате интерес, моля, уведомете ни и ние ще ви предоставим допълнителни подробности. Моля, имайте пред вид, че тези видеоконсултации не заместват стандартното лично посещение, тъй като лекарят няма да може да извърши клиничен или физически преглед. Освен това оценката ще бъде направена въз основа на медицински записи на английски език, кръвни изследвания и хистопатологични оценки, извършени във външни институции. В допълнение, вашите снимки на радиологична и ядрена медицина може да изискват допълнителна консултация от нашите отдели.

Като се има предвид настоящата глобална пандемия COVID-19, съгласно разпоредбите на турското министерство на здравеопазването, Анадолу Медицински Център може да приема пациенти, идващи от чужбина, само след като те се самоподложат на карантина в продължение на 14 дни след влизането в Турция. След като тези пациенти изпълнят 14 дни самокарантина в Турция и ако отговарят на политиката за безопасност на нашата болница, можем да ги приемем за преглед или лечение. Моля, обърнете внимание, че предвид бързо променящата се ситуация по света, ние си запазваме правото да променяме правилата за прием в болницата във всеки един момент. При всички случаи вашият координатор е на разположение 24 часа в денонощието за всички въпроси относно вашето здраве. Благодарим ви за разбирането и сътрудничеството.