Пълна акредитация по интервенционална онкология

Намери доктор

Пълна акредитация по интервенционална онкология

Пълна акредитация по интервенционална онкология | Anadolu Medical Center

Анадолу Медицински Център е получи световно признат сертификат на IASIOS “Напълно акредитирано отделение по интервенционална онкология”.

Горди сме, че сме третият център в света, получил тази титла и почетен печат, които са подкрепени от Европейската ракова организация.

Сертификатът на IASIOS

Д-р Мурат Дьокдьок, специалист от интервенционална радиология споделя:

Със сертификата на IASIOS Анадолу Медицински център се превърна във водещ център по интервенционална онкология. Горди сме с титлата „Напълно акредитирано отделение“ от Международната система за акредитация за интервенционални онкологични услуги (IASIOS). Освен това бяхме удостоени от Европейската ракова организация (ACOE) със сертификат за качество на услугите в тази област, прилаган в съответствие със стандартите на Европейското общество по сърдечно-съдовa и интервенционална радиология.

Целта на IASIOS е да сертифицира подобрена грижа за пациентите, да дефинира и да отговаря на критериите за качество и да помогне за развитието на лечението на рака. По този начин ние доказахме ангажимента си да предоставяме качествено лечение на пациентите с онкологични заболявания. По време на одитите успяхме да демонстрираме нашите стандарти за качество в интервенционалната онкология. Това включва възможностите на нашата клиника и персонал, процеса на организиране и предоставяне на качествени грижи, стандарти за качество и безопасност.

За пореден път потвърдихме, че предоставяме медицински услуги от световна класа в областта на интервенционалната онкология. Благодарни сме на всички, които допринесоха за създаването на напълно акредитирана интервенционна онкологична служба.

Интервенционална онкология

Интервенционалната онкология е най-бързо развиваща се област на интервенционната радиология. Тя е посветена на диагностиката и лечението на рака и свързаните с рака проблеми чрез минимално инвазивни процедури. Все повече се утвърждава като специалност в рамките на мултидисциплинарната онкологична помощ, заедно с медицинска, хирургична и радиационната онкология. Сега интервенционалната онкология се счита за четвъртия стълб на съвременната грижа за рака.

Пациентите могат да се възползват значително от интервенционалната онкология. Минимално инвазивният характер на лечението означава, че по-малко болка, по-малко странични ефекти и по-кратко време за възстановяване. Много от процедурите могат да се извършват амбулаторно, освобождавайки болничните легла и намалявайки разходите.

Свържете се с нас чрез формата за безплатно второ медицинско мнение. Наш координатор ще се свърже с вас, за да уточните всички подробности за диагностика и лечение в Анадолу Медицински Център.