Симпозиум за борба с рак на гърдата

Намери доктор

Симпозиум за борба с рак на гърдата

Симпозиум за борба с рак на гърдата | Anadolu Medical Center

Симпозиум за борбата с рак на гърдата

За поредна година Анадолу Медицински Център проведе симпозиум, посветен на новостите в борбата с рака на гърдата. Тази година форумът се проведе през месец септември в Истанбул. Рак на гърдата – проблем със значими обществени и социални последици при жените в целия свят.

Участниците обсъдиха последните новости в методите за лечение на жениете с рака на гърдата. Той покосява 1 400 000 жени всяка година. Състоянието на настоящите методи и текущи изследвания, възможните рискове и лечения – лъчетерапията през различните етапи от развитето на болестта. Мястото на хирургичния аспект в лечението, приложението на молекулярните изследвания и образната диагностика.

Световно признати лекари обсъдиха новостите в борбата с рака на гърдата

В това събитие взеха участие световно признати лекари, специалисти в различни дисциплини, които превърнаха здравния форум в събитие с международно значение. Сред тях бяха:

  • проф. д-р Бану Арун, специалист по гръдна онкология в онкологичен център в Хюстън;
  • Марк Зютерлин, директор на Центъра за рак на гърдата към Медицинския университет в Манхайм;
  • д-р Елефтериос Мамунас, специалист по онкологична хиругрия в Центъра за Ракови болести към Университата във Флорида и др.

Домакините от Анадолу Медицински Център:

  • на проф. д-р Кайъхан Енгин, специлист по радиационна онкология;
  • проф. д-р Неждет Юскент, медицински онколог;
  • проф. д-р Халук Думан, специалист по естетична, пластична и реконструктивна хирургия.

Те успяха да получат интересни мнения и да предизвикат полезна дискусия по темата. Всички се обединиха около тезата, че напредъкът в лечението на рака на гърдата се постига чрез успешно прилагане на мултидисциплинарен подход.

Подобен подход прилагат специалистите в новооткрития Център за лечение на рак на гърдата към Анадолу Медицински Център, който предоставя комплексна диагностика и лечение, вкл. пластична хирургия – пълен пакет услуги за всички нужди на пациентите с рак на гърдата. Ръководството на Центъра е поверено на проф. д-р Метин Чакмакчи, а екипът му включва специалисти, получили образованието си в престижни университети в САЩ и Турция, специализирали в медицинския институт Джон Хопкинс Медисин, САЩ, и носители на престижни международни награди.

Свържете се с нас чрез формата за безплатно второ медицинско мнение. Наш координатор ще се свърже с вас, за да уточните всички подробности за диагностика и лечение в Анадолу Медицински Център.