Бюлетин

Сподели [social_share/]

Брой 10 на Бюлетин “Здраве” – Анадолу Медицински Център

бюлетин-здраве

Брой 10 на Бюлетин “Здраве” издаван Анадолу Медицински Център чете:

За хирургията, като основен метод при лечение на рак.  При лечение на рак отделението по Онкологична хирургия на Анадолу Медицински Център изпълнява успешно както радикални операции, така и минимално инвазивни хирургични процедури. Екипът
от хирурзи има огромен опит не само при отстраняването на тумори, но и при сложни реконструктивни интервенции.
Модерната апаратура и професионализъм са гаранция за качеството на лечението. За хирургията като основен метод при лечението на рака, разговаряме с проф. д-р Метин Чакмакчъ, хирург в Анадолу Медицински Център.

С напредването на технологиите отворената хирургическа интервенция остава в миналото. Чрез много малки разрези и миниинвазивни методи (безда се наруши целостта на тялото) наред с операции на апендицит, жлъчен мехур и херния, могат да се извършват и интервенции на гастроезофагеална рефлуксна болест, при проблеми с далака, затлъстяването или при отстраняване на тумори.

В брой 10 на Бюлетин “Здраве” чете още за:


 

Пациентски случаи

Пациенти разказват
своите истории
Гледай   Прочети
 

Copyright © 2016
Anadolu Sağlık Merkezi
Всички права запазени

Съобщение

Бихме искали да ви информираме, че предвид настоящата глобална пандемия COVID-19, „от 19 март 2020 г. Турция напълно затвори границите си за влизане в страната за чуждестранни граждани, независимо от тяхното гражданство. Намиращите се понастоящем в Турция чужди граждани ще могат да напуснат без ограничения, по собствено желание. Изключения при допускането в Турция ще се правят само за определени лица - дипломати, членове на медицински екипи или при хуманитарни случаи, но само след предварително получено разрешение от компетентните турски здравни власти за всеки конкретен случай. Затварянето на границите към момента е без срок, до второ нареждане."

Тъй като нашите настоящи български пациенти не могат да пътуват за редовни или последващи срещи, можем да предложим видеоконсултации с нашите лекари, според възможностите на графика им. Ако проявявате интерес, моля, уведомете ни и ние ще ви предоставим допълнителни подробности. Моля, имайте пред вид, че тези видеоконсултации не заместват стандартното лично посещение, тъй като лекарят няма да може да извърши клиничен или физически преглед. Освен това оценката ще бъде направена въз основа на медицински записи на английски език, кръвни изследвания и хистопатологични оценки, извършени във външни институции. В допълнение, вашите снимки на радиологична и ядрена медицина може да изискват допълнителна консултация от нашите отдели.

Като се има предвид настоящата глобална пандемия COVID-19, съгласно разпоредбите на турското министерство на здравеопазването, Анадолу Медицински Център може да приема пациенти, идващи от чужбина, само след като те се самоподложат на карантина в продължение на 14 дни след влизането в Турция. След като тези пациенти изпълнят 14 дни самокарантина в Турция и ако отговарят на политиката за безопасност на нашата болница, можем да ги приемем за преглед или лечение. Моля, обърнете внимание, че предвид бързо променящата се ситуация по света, ние си запазваме правото да променяме правилата за прием в болницата във всеки един момент. При всички случаи вашият координатор е на разположение 24 часа в денонощието за всички въпроси относно вашето здраве. Благодарим ви за разбирането и сътрудничеството.