Новини

Сподели [social_share/]

Все по-напред в ТОП 10 болници

Анадолу Медицински Център е номер 2 в Класацията Топ 10 болници в света. Няколко години поред в челната десятка и все по-голямото старание на целия екип на болницата я издигнаха все по-напред в класацията,  въпреки все по-голямата конкуренция за медицинско обслужване на международни пациенти.

“Всяка година класацията на Топ 10 показва как се променя индустрията на медицинския туризъм. Повече болници в повече страни се конкурират за международни пациенти. Този вид конкуренция е от полза за медицинския турист, като поставя акцент върху международните стандарти и по-доброто качество.”, споделят от Medical Travel Quality Alliance. Медицинският сертификат за туризъм от MTQUA е единствената глобална програма за сертифициране на болници, клиники, агенции и свързани услуги и доставчици в Европа, Азия, Близкия Изток, Северна и Южна Америка. Класацията Топ 10 болници в света отличава болниците, които осигуряват отлично медицинско лечение и всеобхватна грижа за човека.

Медицинският туризъм е повече от намиране на добра болница, която предлага екстри като резервации на хотели, транспортни услуги и специални храни. Медицинските туристи очакват тези екстри, а все повече центрове за лечение предоставят тези допълнителни удобства.

Напредъкът в научните изследвания през последните години даде „интелигентни“ разработки, които с помощта на съвременните технолигии се претвориха в методи и оборудване за все по-успешно лечение на заболявания от всякакво естество. Медициските туристи са един от двигателите за болниците да предоставят все по-качествени медицински услуги. За целта болниците инвестират не само в комфорт за пациента, а в оборудване, специалисти и среда, в която потенциала на технолигиите и специалистите да се реализира и изпревари конкуренцията в здравеопазването. Медицинските услуги на болниците вече не се свеждат до прилагане на едностранчиви традиционни подходи. Все повече се прилагат мултидисцилинарен подход за комплексна диагностика и лечение с помощта на последните технологични разработки. Анадолу Медицински Център инвестира във все по-върхови постижения в:

Медицинските пътувания създават рискове за пациентите, които са различни от тези, които са лекувани у дома. Пациентите, които пътуват до друга страна за медицинско лечение се нуждаят от повече и различни услуги и подкрепа, например:

  • в общуването с лекари, медицински сестри и работници в областта на грижите;
  • в последващите лечението проследявания и грижи;
  • по отношение на  поверителността на медицинската информация или разходите за лечението;

Това е причина болниците да стават по-предприемчиви за разбиране на проблемите, намаляване на рисковете и получаване на по-добри резултати. В това отношение Анадолу Медицински Център не само покрива, но и надминава изискванията на MTQUA. Доказателство е златната акредитация за грижа за пациента от Planetree.

Болниците и клиники в списъка на най-добрите болници в света дават на медицинските туристи най-добрите резултати за най-добра цена. Както и с най-добрата подкрепа и грижа. Неслучайно Анадолу Медицински Център присъства от години сред ТОП 10 болници в света, а тази година бе класиран на второ място.

 

Пациентски случаи

Пациенти разказват
своите истории
Гледай   Прочети
 

Copyright © 2019
Anadolu Sağlık Merkezi
Всички права запазени

Съобщение

Бихме искали да ви информираме, че предвид настоящата глобална пандемия COVID-19, „от 19 март 2020 г. Турция напълно затвори границите си за влизане в страната за чуждестранни граждани, независимо от тяхното гражданство. Намиращите се понастоящем в Турция чужди граждани ще могат да напуснат без ограничения, по собствено желание. Изключения при допускането в Турция ще се правят само за определени лица - дипломати, членове на медицински екипи или при хуманитарни случаи, но само след предварително получено разрешение от компетентните турски здравни власти за всеки конкретен случай. Затварянето на границите към момента е без срок, до второ нареждане."

Тъй като нашите настоящи български пациенти не могат да пътуват за редовни или последващи срещи, можем да предложим видеоконсултации с нашите лекари, според възможностите на графика им. Ако проявявате интерес, моля, уведомете ни и ние ще ви предоставим допълнителни подробности. Моля, имайте пред вид, че тези видеоконсултации не заместват стандартното лично посещение, тъй като лекарят няма да може да извърши клиничен или физически преглед. Освен това оценката ще бъде направена въз основа на медицински записи на английски език, кръвни изследвания и хистопатологични оценки, извършени във външни институции. В допълнение, вашите снимки на радиологична и ядрена медицина може да изискват допълнителна консултация от нашите отдели.

Като се има предвид настоящата глобална пандемия COVID-19, съгласно разпоредбите на турското министерство на здравеопазването, Анадолу Медицински Център може да приема пациенти, идващи от чужбина, само след като те се самоподложат на карантина в продължение на 14 дни след влизането в Турция. След като тези пациенти изпълнят 14 дни самокарантина в Турция и ако отговарят на политиката за безопасност на нашата болница, можем да ги приемем за преглед или лечение. Моля, обърнете внимание, че предвид бързо променящата се ситуация по света, ние си запазваме правото да променяме правилата за прием в болницата във всеки един момент. При всички случаи вашият координатор е на разположение 24 часа в денонощието за всички въпроси относно вашето здраве. Благодарим ви за разбирането и сътрудничеството.