Все по-напред в ТОП 10 болници

Намери доктор

Все по-напред в ТОП 10 болници

Все по-напред в ТОП 10 болници | Anadolu Medical Center

Анадолу Медицински Център е номер 2 в класацията Топ 10 болници в света.

Няколко години поред в челната десятка и все по-голямото старание на целия екип на болницата, издигнаха Анадолу Медицински Център все по-напред в класацията, въпреки по-голямата конкуренция за медицинско обслужване на международни пациенти.

Класацията Топ 10 болници

Класацията Топ 10 болници в света отличава болниците, които осигуряват отлично медицинско лечение и всеобхватна грижа за човека.

“Всяка година класацията на Топ 10 болници в света показва как се променя индустрията на медицинския туризъм. Повече болници в повече страни се конкурират за международни пациенти. Този вид конкуренция е от полза за медицинския турист, като поставя акцент върху международните стандарти и по-доброто качество.”, споделят от Medical Travel Quality Alliance. Медицинският сертификат за туризъм от MTQUA е единствената глобална програма за сертифициране на болници, клиники, агенции и свързани услуги и доставчици в Европа, Азия, Близкия Изток, Северна и Южна Америка.

Медицински туризъм

Медицинският туризъм е повече от намиране на добра болница, която предлага екстри като резервации на хотели, транспортни услуги и специални храни. Медицинските туристи очакват тези екстри, а все повече центрове за лечение предоставят тези допълнителни удобства.

Напредъкът в научните изследвания през последните години даде „интелигентни“ разработки, които с помощта на съвременните технологии се претвориха в методи и оборудване за все по-успешно лечение на заболявания от всякакво естество. Медициските туристи са един от двигателите за болниците да предоставят все по-качествени медицински услуги. За целта болниците инвестират не само в комфорт за пациента, а в оборудване, специалисти и среда, в която потенциала на технологиите и специалистите да се реализира и изпревари конкуренцията в здравеопазването. Медицинските услуги на болниците вече не се свеждат до прилагане на едностранчиви традиционни подходи. Все повече се прилагат мултидисцилинарен подход за комплексна диагностика и лечение с помощта на последните технологични разработки.

Анадолу Медицински Център инвестира във все по-върхови постижения в:

Всеобхватна грижа за пациента

Медицинските пътувания създават рискове за пациентите, които са различни от тези, които са лекувани у дома. Пациентите, които пътуват до друга страна за медицинско лечение се нуждаят от повече и различни услуги и подкрепа, например:

  • в общуването с лекари, медицински сестри и работници в областта на грижите;
  • в последващите лечението проследявания и грижи;
  • по отношение на  поверителността на медицинската информация или разходите за лечението;

Това е причина болниците да стават по-предприемчиви за разбиране на проблемите, намаляване на рисковете и получаване на по-добри резултати. В това отношение Анадолу Медицински Център не само покрива, но и надминава изискванията на MTQUA. Доказателство е и златната акредитация за грижа за пациента от Planetree.

Второ място сред ТОП 10 болници в света

Болниците и клиники в списъка на най-добрите болници в света дават на медицинските туристи най-добрите резултати за най-добра цена. Както и с най-добрата подкрепа и грижа. Неслучайно Анадолу Медицински Център присъства от години сред ТОП 10 болници в света, а тази година бе класиран на второ място.

Свържете се с нас чрез формата за безплатно второ медицинско мнение. Наш координатор ще се свърже с вас, за да уточните всички подробности за диагностика и лечение в Анадолу Медицински Център.