Чуждестранни пациенти

Сподели [social_share/]

Лечение в чужбина – отдел „Международни услуги“

Ние разбираме Вашите притеснения, свързани с лечение в чужбина и се грижим за всички детайли на Вашия комфорт.

Съветваме всички чуждестранни пациенти да се свържат с нашия офис преди да предприемат пътуване до Анадолу Медицински Център, за да определим дата за преглед. Нашите лекарите трябва предварително да се запознаят с историята на заболяването Ви, за да може след прегледа да препоръчат терапевтичен план. По този начин ние оптимизираме времето и цената на престоя Ви.

След като решите да посетите Анадолу Медицински Център, ние поемаме ангажимент:

  • Да Ви предоставим информация за възможностите за пътуване и настаняване
  • Да уредим транспорта от летището до болницата и обратно. Необходими са ни часовете на пристигане и заминаване
  • При поискване от Ваша страна, да направим резервация за настаняване
  • При необходимост, да организираме въздушна или наземна линейка
  • Ако Вашия роден език не е английски, да осигурим преводач, който да Ви придружава през целия престой.

Преди посещението и след прегледа, нашият екип ще Ви предостави необходимата информация за финансовите условия и всички други детайли за вашия престой.

На Ваше разположение ще имате личен координатор по обслужването. Основна негова задача е да Ви осигури удобство и комфорт по време на целия Ви престой. Той се занимава с всички формалности, така че Вие и семейството да се фокусирате върху оздравителния процес. Можете да разчитате на него по всяко време, напълно безплатно.

Лечение в чужбина – отдел „Международни услуги“

лечение в чужбина

 

Пациентски случаи

Пациенти разказват
своите истории
Гледай   Прочети
 

Copyright © 2014
Anadolu Sağlık Merkezi
Всички права запазени

Съобщение

Бихме искали да ви информираме, че предвид настоящата глобална пандемия COVID-19, „от 19 март 2020 г. Турция напълно затвори границите си за влизане в страната за чуждестранни граждани, независимо от тяхното гражданство. Намиращите се понастоящем в Турция чужди граждани ще могат да напуснат без ограничения, по собствено желание. Изключения при допускането в Турция ще се правят само за определени лица - дипломати, членове на медицински екипи или при хуманитарни случаи, но само след предварително получено разрешение от компетентните турски здравни власти за всеки конкретен случай. Затварянето на границите към момента е без срок, до второ нареждане."

Тъй като нашите настоящи български пациенти не могат да пътуват за редовни или последващи срещи, можем да предложим видеоконсултации с нашите лекари, според възможностите на графика им. Ако проявявате интерес, моля, уведомете ни и ние ще ви предоставим допълнителни подробности. Моля, имайте пред вид, че тези видеоконсултации не заместват стандартното лично посещение, тъй като лекарят няма да може да извърши клиничен или физически преглед. Освен това оценката ще бъде направена въз основа на медицински записи на английски език, кръвни изследвания и хистопатологични оценки, извършени във външни институции. В допълнение, вашите снимки на радиологична и ядрена медицина може да изискват допълнителна консултация от нашите отдели.

Като се има предвид настоящата глобална пандемия COVID-19, съгласно разпоредбите на турското министерство на здравеопазването, Анадолу Медицински Център може да приема пациенти, идващи от чужбина, само след като те се самоподложат на карантина в продължение на 14 дни след влизането в Турция. След като тези пациенти изпълнят 14 дни самокарантина в Турция и ако отговарят на политиката за безопасност на нашата болница, можем да ги приемем за преглед или лечение. Моля, обърнете внимание, че предвид бързо променящата се ситуация по света, ние си запазваме правото да променяме правилата за прием в болницата във всеки един момент. При всички случаи вашият координатор е на разположение 24 часа в денонощието за всички въпроси относно вашето здраве. Благодарим ви за разбирането и сътрудничеството.