Транспорт до Анадолу Медицински Център

Транспорт до Анадолу Медицински Център

Ние ще организираме вашия транспорт до Анадолу Медицински Център и ще положим всички необходими грижи, за да се почувствате комфортно и уютно.

Съдействие за транспорт

След като сте взели решение и сте уточнили дата за преглед, екипът ни ще съдейства с пътуването и трансфера ви до Анадолу Медицински Център и обратно.

При необходимост, можем да организираме наземна или въздушна линейка.

Трансфер до Анадолу Медицински Център

Трансферът между летището и Медицинският Център е безплатен. Трябва  само да изпратите информация за полета си, за да се планира трансфера Ви до хотела или болницата. При предварителна заявка, могат да се осигури специализиран транспорт за Вас и придружаващите Ви лица.

Летища

Международно летище „Сабиха“

Международно летище „Сабиха“ е най-близо до медицинският център. Намира се на около 15 минути път от болницата. Можете да се свържете с летището на тел. +90 216 585 50 00.

Международно летище „Истанбул“

Международно летище „Истанбул“ е в европейската част на Истанбул и е значително по-голямо. Намира се на около 1 час път от Анадолу Медицински Център. Можете да се свържете с летището на тел. +90 444 1 442.

Пътуване с наземен транспорт

Уведомете ни, че ще пътувате с личен или обществен наземен транспорт и ние ще съдействаме за вашето благополучно пристигане в Анадолу Медицински Център. По предварителна заявка осигуряваме трансфер от автогара и жп гара до болницата.

Хотели

Препоръчваме настаняване в хотел „Анадолу Титаник Комфорт“ – комфортен 5-звезден хотел в непосредствена близост до болницата. Съдействаме за настаняване и в други хотели. Трансферът между някои от тях и Анадолу Медицински Център е безплатен.

Свържете се с нас, за да организираме вашия транспорт.

Вашият комфорт и удовлетвореност са от първостепенно значение за Анадолу Медицински Център!

Свържете се с нас чрез формата за безплатно второ медицинско мнение. Наш координатор ще се свърже с вас, за да уточните всички подробности за диагностика и лечение в Анадолу Медицински Център.