Личен координатор – преводач

Личен координатор – преводач

Анадолу Медицински Център разполага с екип от специалисти, които координират медицинските грижи за Вас като чуждестранен пациент. Задачата им е да осигурят Вашия комфорт като сведат до минимум езиковите бариери по време на престоя Ви в медицинския център.

Нашите координатори са специално обучени за симултантен превод в болнична среда. Екипът от преводачи говори турски, английски, немски, френски, испански, румънски, руски, български, арабски, и други езици. Те са запознати с културните очаквания на пациентите и се стараят да осигурят пълен комфорт на чуждестранните пациенти.

За българските пациенти се грижи екип от 7 координатори, владеещи български език. Основната му задача е да Ви осигури удобство и комфорт по време на целия Ви престой. Той се занимава с всички формалности, така че Вие и семейството да се фокусирате върху оздравителния процес. Можете да разчитате на него по всяко време, напълно безплатно.

Вашият личен координатор – преводач е на Ваше разположение по всяко време на денонощието по време на лечението. Той организира посещенията в лекарски кабинети, специализирани кабинети и лаборатории. Осигурява общуването ви с лекари и медицински персонал. Грижи се за вашия комфорт по време на престоя ви в болницата. След изписване ви от болницата остава на разположение за консултации с лекарите на Анадолу Медицински Център.

Моля свържете се с нас при желание за осигуряване на превод на други езици, както и за повече информация за преводаческите услуги в Анадолу Медицински Център.

Вашият комфорт и удовлетвореност са от първостепенно значение за нас!

 

Език Преводачи Език Преводачи Език Преводачи
Албания Albanian 2

Арабската лига Arabic

8 Азербайджан Azeri 1
България Bulgarian 6 Франция French 3 Грузия Georgian 3
Германия German 1 ИранPersian 1 Казахстан Kazakh 3
Киргизстан Kyrgyz 2 Македония Macedonian 1 Румъния Romanian 7
Русия Russian 6 Сърбия (Югославия) Serbian 1 Украйна Ukrainian 1
УзбекистанOzbek 1        

 

Свържете се с нас чрез формата за безплатно второ медицинско мнение. Наш координатор ще се свърже с вас, за да уточните всички подробности за диагностика и лечение в Анадолу Медицински Център.