За нас

Сподели [social_share/]

Защо Анадолу Медицински Център?

Защо Анадолу Медицински Център?  Защо Анадолу Медицински Център надскача стандарта на съвременното здравеопазване с най-модерните технологии и прилага успешни медицински практики ?

  • Мисията ни е да подобрим качеството на живот на нашите пациенти, предлагайки здравни услуги на световно ниво
  • Защото е една от институциите пионери в областта на стратегическите бизнес партньорства и развива дългогодишно сътрудничество с Johns Hopkins Medicine, САЩ
  • Разполагаме с експертен персонал, който прилага мултидисциплинарен подход и успешни медицински практики
  • Защото надскача стандарта на съвременното здравеопазване като използва най-модерни технологии
  • Здравните услуги се предоставят от квалифициран медицински персонал, одобрен от международни органи
  • Защото е водещ в областта на онкологията със своя Център за трансплантация на костен мозък
  • Защото лекува пациенти от цял свят
  • Предлага комфортно настаняване на семействата на пациентите в своя хотел, намиращ се в комплекса
  • Защото Анадолу Медицински Център е непрекъснато подобряваща се организация, ангажирана с корпоративни проекти за социална отговорност.

защо анадолу медицински център

 

Пациентски случаи

Пациенти разказват
своите истории
Гледай   Прочети
 

Copyright © 2014
Anadolu Sağlık Merkezi
Всички права запазени

Съобщение

Бихме искали да ви информираме, че предвид настоящата глобална пандемия COVID-19, „от 19 март 2020 г. Турция напълно затвори границите си за влизане в страната за чуждестранни граждани, независимо от тяхното гражданство. Намиращите се понастоящем в Турция чужди граждани ще могат да напуснат без ограничения, по собствено желание. Изключения при допускането в Турция ще се правят само за определени лица - дипломати, членове на медицински екипи или при хуманитарни случаи, но само след предварително получено разрешение от компетентните турски здравни власти за всеки конкретен случай. Затварянето на границите към момента е без срок, до второ нареждане."

Тъй като нашите настоящи български пациенти не могат да пътуват за редовни или последващи срещи, можем да предложим видеоконсултации с нашите лекари, според възможностите на графика им. Ако проявявате интерес, моля, уведомете ни и ние ще ви предоставим допълнителни подробности. Моля, имайте пред вид, че тези видеоконсултации не заместват стандартното лично посещение, тъй като лекарят няма да може да извърши клиничен или физически преглед. Освен това оценката ще бъде направена въз основа на медицински записи на английски език, кръвни изследвания и хистопатологични оценки, извършени във външни институции. В допълнение, вашите снимки на радиологична и ядрена медицина може да изискват допълнителна консултация от нашите отдели.

Като се има предвид настоящата глобална пандемия COVID-19, съгласно разпоредбите на турското министерство на здравеопазването, Анадолу Медицински Център може да приема пациенти, идващи от чужбина, само след като те се самоподложат на карантина в продължение на 14 дни след влизането в Турция. След като тези пациенти изпълнят 14 дни самокарантина в Турция и ако отговарят на политиката за безопасност на нашата болница, можем да ги приемем за преглед или лечение. Моля, обърнете внимание, че предвид бързо променящата се ситуация по света, ние си запазваме правото да променяме правилата за прием в болницата във всеки един момент. При всички случаи вашият координатор е на разположение 24 часа в денонощието за всички въпроси относно вашето здраве. Благодарим ви за разбирането и сътрудничеството.