За нас

Сподели [social_share/]

Добре дошли в Анадолу Медицински Център

Основен приоритет на Анадолу Медицински Център е грижа за пациента. Неговот здраве и благосъстояние. Анадолу медицински център е проект на Фондация Анадолу, основана през 1979 година от двете видни семейства Язачъ и Йозилхан.

Анадолу медицински център има отлични постижения в областта на онкологичното лечение със съвременни технологии (PET/CT, Кибернож, Трубийм, трансплантация на костен мозък). Тези водещи програми се провеждат от екип лекари с международен опит. Успешните резултати са в основата на признанието, което получаваме в Турция и света.

Иновативните и интегрирани медицински услуги се основават на подход, фокусиран върху всеобхватна грижа за пациента.

Към всеки пациент се прилага мултидисциплинарен подход на лечение. От лекарски консилиум в различни специалисти се обсъждат даигнозата, терапиите и ефективността им спрямо конкретния случай. Всеки пациент се лекува с най-голяма всеотдайност от експертен екип от здравни специалисти. Уважението към пациентите и техните близки им предоставя своеобразна подкрепа на всички етапи от лечението. Приоритети в нашата грижа за пациента са безопасността, комфорта, самооосъзнаването и ясната диагностика. Ето защо Анадолу медицински център предлага безплатно второ медицинско мнение за диагноза на база предоставени изследвания. При необходимост се търси мнението на специалистите от Джон Хопкинс Медисин, с които Анадолу Медицински център има споразумение за стратегическо сътрудничество.

Разположен в спокойна крайбрежна област, комплексът на Анадолу Медицински Център е далеч от шума на града, но достатъчно близо до него с оглед евентуално ежедневно пътуване. С цел да се улесни престоя на пациентите, към центъра функционира хотел с над 75 легла, разположен в рамките на медицинския комплекс.

Анадолу медицински център обслужва пациенти от над 30 страни по всеобхватен и модерен начин. Предоставяме медицинско обслужване от световен стандарт и се стремим да повишим качеството на живот на нашите пациенти. На разположение на чуждестранните пациенти денонощно и безплатно работят преводачи на роден език. Анадолу медицински център предоставя  безплатен транспорт от/до летището, както и всички услуги, свързани с улесняване на настаняването и престоя в Центъра.

 

Пациентски случаи

Пациенти разказват
своите истории
Гледай   Прочети
 

Copyright © 2014
Anadolu Sağlık Merkezi
Всички права запазени

Съобщение

Бихме искали да ви информираме, че предвид настоящата глобална пандемия COVID-19, „от 19 март 2020 г. Турция напълно затвори границите си за влизане в страната за чуждестранни граждани, независимо от тяхното гражданство. Намиращите се понастоящем в Турция чужди граждани ще могат да напуснат без ограничения, по собствено желание. Изключения при допускането в Турция ще се правят само за определени лица - дипломати, членове на медицински екипи или при хуманитарни случаи, но само след предварително получено разрешение от компетентните турски здравни власти за всеки конкретен случай. Затварянето на границите към момента е без срок, до второ нареждане."

Тъй като нашите настоящи български пациенти не могат да пътуват за редовни или последващи срещи, можем да предложим видеоконсултации с нашите лекари, според възможностите на графика им. Ако проявявате интерес, моля, уведомете ни и ние ще ви предоставим допълнителни подробности. Моля, имайте пред вид, че тези видеоконсултации не заместват стандартното лично посещение, тъй като лекарят няма да може да извърши клиничен или физически преглед. Освен това оценката ще бъде направена въз основа на медицински записи на английски език, кръвни изследвания и хистопатологични оценки, извършени във външни институции. В допълнение, вашите снимки на радиологична и ядрена медицина може да изискват допълнителна консултация от нашите отдели.

Като се има предвид настоящата глобална пандемия COVID-19, съгласно разпоредбите на турското министерство на здравеопазването, Анадолу Медицински Център може да приема пациенти, идващи от чужбина, само след като те се самоподложат на карантина в продължение на 14 дни след влизането в Турция. След като тези пациенти изпълнят 14 дни самокарантина в Турция и ако отговарят на политиката за безопасност на нашата болница, можем да ги приемем за преглед или лечение. Моля, обърнете внимание, че предвид бързо променящата се ситуация по света, ние си запазваме правото да променяме правилата за прием в болницата във всеки един момент. При всички случаи вашият координатор е на разположение 24 часа в денонощието за всички въпроси относно вашето здраве. Благодарим ви за разбирането и сътрудничеството.