Добре дошли в Анадолу Медицински Център

Нашият основен приоритет е грижа за пациента.

Анадолу Медицински Център е посветен на медицинска грижа за пациента по световните стандарти. Създаден като социален проект на Фондация Анадолу, основана през 1979 година от двете видни семейства Язачъ и Йозилхан.

Анадолу Медицински Център има отлични постижения в областта на онкологичното лечение със съвременни технологии. Тези водещи програми се провеждат от екип лекари с международен опит. Успешните резултати са в основата на признанието, което получаваме в Турция и света.

Иновативните и интегрирани медицински услуги се основават на подход, фокусиран върху всеобхватна грижа за пациента.

Към всеки пациент се прилага мултидисциплинарен подход на лечение. От лекарски консилиум в различни специалисти се обсъждат даигнозата, терапиите и ефективността им спрямо конкретния случай. Всеки пациент се лекува с най-голяма всеотдайност от експертен екип от здравни специалисти. Уважението към пациентите и техните близки им предоставя своеобразна подкрепа на всички етапи от лечението. Приоритети в нашата грижа за пациента са безопасността, комфорта, самооосъзнаването и ясната диагностика. Ето защо Анадолу медицински център предлага безплатно второ медицинско мнение за диагноза на база предоставени изследвания. При необходимост се търси мнението на специалистите от Джон Хопкинс Медисин, с които Анадолу Медицински център има споразумение за стратегическо сътрудничество.

Анадолу Медицински Център е сред ТОП 10 болници в света

Анадолу Медицински Център обслужва пациенти от над 65 страни по всеобхватен и модерен начин. Предоставяме медицинско обслужване от световен стандарт и се стремим да повишим качеството на живот на нашите пациенти. На разположение на чуждестранните пациенти денонощно и безплатно работят преводачи на роден език. Анадолу Медицински Център предоставя  безплатен транспорт от/до летището, както и всички услуги, свързани с улесняване на настаняването и престоя в Центъра.

Разположен в спокойна крайбрежна област, комплексът на Анадолу Медицински Център е далеч от шума на града, но достатъчно близо до него с оглед евентуално ежедневно пътуване. С цел да се улесни престоя на пациентите, към центъра функционира хотел с над 75 легла, разположен в рамките на медицинския комплекс.