Новини

Сподели [social_share/]

Cпециализиран център за лечение на рак

Специализиран център за лечение на рак на перитонеума откри Анадолу Медицински Център  .

Преди години пациентите с тумор и метастази в перитонеума, се считаха за хора в терминален стадий. На които се прилагаше палиативно лечение и системна химиотерапия без особен резултат. Пациентите и техните близки най-често чуваха: „За съжаление нищо повече не може да се направи“. Днес, животът на пациентите може да бъде удължен с помощта на съвременните методи на интраперитонеалната химиотерапия. Те са прилагани непосредствено след операция за отстраняване на туморите в корема. Нещо повече – при определена група пациенти тези методи водят до излекуване.

Поради комплексността на заболяването е изключително важно лечението да се извършва в специализирани центрове. В Центъра за лечение на рак на перитонеума към Анадолу Медицински Център мултидисциплинарен екип от специалисти извършва всички медицински прегледи. Също така осъществява лечението и проследяващите грижи във възстановителния период. На пациентите се предоставя подробна информация за всички етапи на лечение. Те могат изцяло да разчитат на знанията, опита и посветеността не само на екипа на специализирания център за лечение на рак на перитонеума, но и на целия екип на Анадолу Медицински Център.

Създаването на специализирани центрове за лечение на определени видове рак отразява мисията на Анадолу Медицински Център.

По този начин подобрява качеството на живот на своите пациенти, предлагайки здравни услуги на световно ниво. В центровете за лечение на рак на гърдата, уроонкологични заболявания, саркома, трансплантация на костен мозък и новия специализиран център за лечение на перитонеален рак. В тях експертите в различни медицински области, специализирани за определени видове рак, съчетават медицински практики в мултидисциплинарен подход. Онкологията, за разлика от много други области в медицината, е науката, включваща в себе си многобройни науки. Това е причината, най-успешните онкологични клиники като Анадолу Медицински Център да прилагат мултидисциплинарния подход.

Същността на мултидисциплинарния подход се свежда до това диагностиката, оценката и плана за лечение на пациента. Както и резултатите по време и след лечението да се извършват от „Онкологичен съвет“, в който участват всички лекари, които имат отношение към онкологичното заболяване. Департаментът по онкология, обединяващ специализираните центрове към Анадолу Медицински Център дава предимство специалисти във всички области да работят на едно място, под един покрив, целодневно и най-важното в хармония помежду си.

 

Пациентски случаи

Пациенти разказват
своите истории
Гледай   Прочети
 

Copyright © 2019
Anadolu Sağlık Merkezi
Всички права запазени

Съобщение

Бихме искали да ви информираме, че предвид настоящата глобална пандемия COVID-19, „от 19 март 2020 г. Турция напълно затвори границите си за влизане в страната за чуждестранни граждани, независимо от тяхното гражданство. Намиращите се понастоящем в Турция чужди граждани ще могат да напуснат без ограничения, по собствено желание. Изключения при допускането в Турция ще се правят само за определени лица - дипломати, членове на медицински екипи или при хуманитарни случаи, но само след предварително получено разрешение от компетентните турски здравни власти за всеки конкретен случай. Затварянето на границите към момента е без срок, до второ нареждане."

Тъй като нашите настоящи български пациенти не могат да пътуват за редовни или последващи срещи, можем да предложим видеоконсултации с нашите лекари, според възможностите на графика им. Ако проявявате интерес, моля, уведомете ни и ние ще ви предоставим допълнителни подробности. Моля, имайте пред вид, че тези видеоконсултации не заместват стандартното лично посещение, тъй като лекарят няма да може да извърши клиничен или физически преглед. Освен това оценката ще бъде направена въз основа на медицински записи на английски език, кръвни изследвания и хистопатологични оценки, извършени във външни институции. В допълнение, вашите снимки на радиологична и ядрена медицина може да изискват допълнителна консултация от нашите отдели.

Като се има предвид настоящата глобална пандемия COVID-19, съгласно разпоредбите на турското министерство на здравеопазването, Анадолу Медицински Център може да приема пациенти, идващи от чужбина, само след като те се самоподложат на карантина в продължение на 14 дни след влизането в Турция. След като тези пациенти изпълнят 14 дни самокарантина в Турция и ако отговарят на политиката за безопасност на нашата болница, можем да ги приемем за преглед или лечение. Моля, обърнете внимание, че предвид бързо променящата се ситуация по света, ние си запазваме правото да променяме правилата за прием в болницата във всеки един момент. При всички случаи вашият координатор е на разположение 24 часа в денонощието за всички въпроси относно вашето здраве. Благодарим ви за разбирането и сътрудничеството.