Център за лечение на сарком

Център за лечение на сарком

Сарком е общо наименование на злокачествените тумори на съединителната тъкан. Анадолу Медицински Център обособи специализиран център за лечение на сарком.

хирургия в Анадолу Медицински Център

Развитието на сарком е онкологичен процес. Той се среща рядко, но е изключително опасен, поради латентния ход на заболяването в началото на развитието му. Според медицинската статистика този вид рак се среща само при 1% от пациентите. Въпреки това, бързото развитие и разпространение прави лечението на сарком доста сложно.

Сарком обединява група от болести, които са сходни като локализация и тъкани, в които се заражда патологията. Злокачествените клетки се появяват във всички видове тъкани, участващи в образуването на костите: външна обвивка на костите, хрущял, костна тъкан, стави. Най-често се засягат дългите кости на ръцете и краката.

Видове сарком

В специализирания център за лечение на сарком, специалистите по ортопедична онкология на Анадолу Медицински Център лекуват злокачествени тумори на кости и меки тъкани като:

  • остеосарком;
  • сарком на Юинг;
  • хондросарком;
  • фибросарком;
  • метастатичен карцином;
  • миелом
  • други метастатични костни тумори.

Нашият специализиран и опитен екип извършва хирургични операции за защита на крайниците, така че да предпази крайниците след отстраняване на тумора.

Мултидиспциплинарен подход

Ортопедичната онкология има мултидисциплинарна структура, която обхваща следните специалности:

Мултидисциплинарният екип специалисти работи заедно, за да направи цялостна оценка и да предложи най-подходящия вариант за лечение. Нашите лекари имат богат опит в редки и тежки видове остеосарком, при които се използват специални хирургични процедури като спасителна операция на крайниците и ротационна пластика.

Предимства на лечението в Анадолу Медицински Център:

  • точност и скорост при диагностициране;
  • комбинация от американски и европейски методи на лечение;
  • използване на модерно оборудване.

Анадолу Медицински Център разполага с необходимото съвременно и прецизно оборудване и прилага иновативни подходи към лечението на пациентите. Лечебната програма се осъществява под наблюдението на лекари от различни специалности. На пациентите се предоставят най-добрите грижи, висококачествени услуги на достъпни цени.

Свържете се с нас чрез формата за безплатно второ медицинско мнение. Наш координатор ще се свърже с вас, за да уточните всички подробности за диагностика и лечение в Анадолу Медицински Център.

Доктори специалисти