Специализиран център за лечение на рак на гърдата

Намери доктор

Специализиран център за лечение на рак на гърдата

Специализиран център за лечение на рак на гърдата | Anadolu Medical Center

В Анадолу Медицински Център отвори Център за лечение на рак на гърдата

С развитието на съвременната медицина все по-голямо значение се отдава на ранната диагностика и пълното възстановяване в лечението на рака на гърдата.

Под ръководството на проф. д-р Метин Чакмакчи, Центърът предоставя комплексна диагностика и лечение. Включително пластична хирургия – пълен пакет услуги за всички нужди на пациентите с тумор на гърдата.

Отдаден на мисията си да предоставя качествени здравни грижи на своите пациенти и в стремежа си да отговори на всичките им медицински нужди, Анадолу Медицински Център откри Център за лечение на тумор на гърдата. Това окончателно го утвърждава като референтен център за лечение на всички видове рак.

Центърът предоставя комплексна диагностика и лечение – от рутинен скрининг до пластична хирургия – пълен пакет услуги, отговарящи на всички нужди на пациентите с рак на гърдата. Качеството на обслужване и предоставянето на услуги, които улесняват лечението, отговарят на най-високите световните стандарти.

Диагностика на рак на гърдата

След първоначалния преглед в Центъра пациентите преминават изследване чрез:

  • мамография;
  • преглед с ултразвук;
  • биопсия, в случаите, когато е необходимо.

Лекарите диагностицират пациента, оценяват степента на заболяването и предлагат най-адекватното, бързо и ефективно лечение. В Центъра ще се обръща специално внимание на жени с висок риск от тумор на гърдата.

Мултидисциплинарен подход към лечението

Всеки отделен случай в Центъра за лечение на рак на гърдата ще се изследва и оценява от специален съвет, състоящ се от специалисти от отделенията:

  • обща хирургия;
  • медицинска онкология;
  • радиационна онкология;
  • ядрена медицина;
  • радиология;
  • пластична хирургия;
  • психиатрия.

Всяка седмица този мултидисциплинарен екип ще се събира на т.нар. тумор борд среща, на която ще се решава и назначава най-подходящия специфичен план за лечение. Преодоляването на  всички видове проблеми при заболяване от тумор на гърдата е заслуга на целия екип.

Екипът на специализирания център

Ръководството на Центъра за лечение на рак на гърдата е поверено на проф. д-р Метин Чакмакчи. Проф. д-р Метин Чакмакчъ е придобил образованието си в Турция и САЩ. Специализацията и интересите му са в областта на онкологичната хирургия, хирургичните инфекции и гръдната хирургия.

Екипът на Центъра за лечение на рак на гърдата включва специалисти, получили образованието си в престижни университет в САЩ и Турция, специализирали в медицинския институт Джон Хопкинс Медисин, САЩ, и носители на престижни международни награди.

Свържете се с нас чрез формата за безплатно второ медицинско мнение. Наш координатор ще се свърже с вас, за да уточните всички подробности за диагностика и лечение в Анадолу Медицински Център.