Проверете здравето си

Намери доктор

Проверете здравето си

Проверете здравето си | Anadolu Medical Center

Не отлагайте повече профилактичните прегледи!

Пандемичните мерки нарушиха ритъма ни на живот и повечето хора отложиха годишните си профилактични прегледи. Време е да се проверите здравето си с нашите скрининг програми!

Начинът на водене на здравословен и качествен начин на живот за всеки човек се определя от фактори като хранителни навици, генетичните рискови фактори, факторите, свързани с околната среда, ежедневната или спортната активност и способността да се справя със стреса. Въздействието на всички тези фактори върху здравето се проявява в различни системи на тялото и на различни нива за всеки от нас индивидуално. Ето защо, когато се планира анализ на риска за здраве на всяко лице, е много важно да се определи индивидуално обхвата и съдържанието на всеки профилактичен преглед. Пакетите за профилактичен преглед (Check Up) са стандартизирани според възрастта и пола, но тяхното съдържание е представено с различни алтернативи.

Стандартни скрининг програми:

  • мъже 18-40 години, 40-64 години, над 65 години
  • жени 18-40 години, 40-64 години, над 65 години
  • Скрининг програма за деца

Освен това предлагаме и специални скрининг програми за рак и социално значими заболявания, които могат да бъдат закупени в допълнение към стандартните пакети за профилактичен преглед. Пакетите са съобразени с пола, възрастта и начина на живот, така че да отговорят персонално за състоянието на пациента.

Специални скрининг програми:

Вашият пакет скрининг програми

Съдържанието на пакета скрининг програми се определя съобразно желанието на пациента в съответствие с неговата възраст, съществуващи хронични заболявания, генетични и свързани с начина на живот рискови фактори. Препоръчваме съдържанието на пакета да се избере заедно с лекар след обсъждане на очакванията и притесненията. В резултат на това може да се направи по-ефективен здравен скрининг, на по-ниска цена.

Ние предоставяме на нашите пациенти персонална медицинска грижа с мултидисциплинарен подход, най-съвременни технологии и човешко съприкосновение на всяка стъпка от пътя. Българските пациенти се придружават от координатор, владеещ български език през цялото време – уговаряне на посещение, съдействие за транспорт и настаняване, по време на всички процедури.

Пълният списък програми за профилактичен преглед и тяхното съдържание можете да намерите тук: CHECK-UP-BG

Свържете се с нас, за да уточним Вашия персонален пакет скрининг програми и всички подробности за посещение на Анадолу Медицински Център.