Урология

Сподели [social_share/]

Урология

В департамента по урология работят лекари и медицински персонал със сериозен опит в областта, специализирали в Турция, САЩ и Париж. Лекарите в отделението по урология са специализирани не само в клиничните медицински услуги. Те имат задълбочени познания и опит в клиничните изследвания, което им дава възможност да участват и в научни изследвания.

Чрез използването на най-съвременни технологии и сътрудничеството на екипа със специалисти от други отделения, пациентите ни – както възрастни, така и деца, получават най-модерните и ефективни диагностични и лечебни услуги, които гарантират успешното им лечение и връщането им към нормален начин на живот.

Ракът на простатата е най-честото тежко заболяване при мъжете на 40-годишна възраст, което се лекува успешно при нас.  В повечето случаи е трудно откриваемо, защото не проявява симптоми и често протича с други заболявания.  Най-новото въведение в лечението на това заболяване, прилагано при нас, е роботизираната система Да Винчи. Ползите от тази минимално инвазивна процедура са както за хирурга, чрез подобряване на прецизността и визуализация, така и за пациента – не прави разрези, намалява както болката, така и дните на хоспитализацията и срока на рехабилитация.

С хирургичната роботизирана система Да Винчи. успешно се извършват и урогинекологични операции.

Отделенията в този департамент са:

  • Онкоурология – лекуват се урологични ракови заболявания като рак на простатата, бъбреците, надбъбречните жлези, пикочния мехур, тестисите и пениса.
  • Ендоурология – извършват се ендоскопски изследвания, диагностициране и лечение на урологични заболявания на пикочо-половата система
  • Нефрология – прилагат се методи за диагностика (лабораторни и образни изследвания, бъбречна биопсия) и лечение на възпалителни заболявания на отделителната система, гломерулонефрити, гломерулни увреждания при артериална хипертония, захарен диабет и други заболявания.
  • Детска урология – отделението е специализирано в диагностицирането и лечението на вродени и придобити урологични заболявания в детска възраст. Тук се извършват всички видове оперативни процедури на отделителната и полова системи при децата.
  • Андрология – лекуват се заболявания на мъжките полови органи и тяхната превенция и лечение
  • Урогинекология – лекуват се урологични заболявания като инфекции на пикочните пътища, неспособноста да се задържа урината или други проблеми свързани с контрол на пикочния мехур.
  • Урологични травми (наранявания)
  • Бъбречни трансплантации

Department Doctors

 

Пациентски случаи

Пациенти разказват
своите истории
Гледай   Прочети
 

Copyright © 2014
Anadolu Sağlık Merkezi
Всички права запазени

Съобщение

Бихме искали да ви информираме, че предвид настоящата глобална пандемия COVID-19, „от 19 март 2020 г. Турция напълно затвори границите си за влизане в страната за чуждестранни граждани, независимо от тяхното гражданство. Намиращите се понастоящем в Турция чужди граждани ще могат да напуснат без ограничения, по собствено желание. Изключения при допускането в Турция ще се правят само за определени лица - дипломати, членове на медицински екипи или при хуманитарни случаи, но само след предварително получено разрешение от компетентните турски здравни власти за всеки конкретен случай. Затварянето на границите към момента е без срок, до второ нареждане."

Тъй като нашите настоящи български пациенти не могат да пътуват за редовни или последващи срещи, можем да предложим видеоконсултации с нашите лекари, според възможностите на графика им. Ако проявявате интерес, моля, уведомете ни и ние ще ви предоставим допълнителни подробности. Моля, имайте пред вид, че тези видеоконсултации не заместват стандартното лично посещение, тъй като лекарят няма да може да извърши клиничен или физически преглед. Освен това оценката ще бъде направена въз основа на медицински записи на английски език, кръвни изследвания и хистопатологични оценки, извършени във външни институции. В допълнение, вашите снимки на радиологична и ядрена медицина може да изискват допълнителна консултация от нашите отдели.

Като се има предвид настоящата глобална пандемия COVID-19, съгласно разпоредбите на турското министерство на здравеопазването, Анадолу Медицински Център може да приема пациенти, идващи от чужбина, само след като те се самоподложат на карантина в продължение на 14 дни след влизането в Турция. След като тези пациенти изпълнят 14 дни самокарантина в Турция и ако отговарят на политиката за безопасност на нашата болница, можем да ги приемем за преглед или лечение. Моля, обърнете внимание, че предвид бързо променящата се ситуация по света, ние си запазваме правото да променяме правилата за прием в болницата във всеки един момент. При всички случаи вашият координатор е на разположение 24 часа в денонощието за всички въпроси относно вашето здраве. Благодарим ви за разбирането и сътрудничеството.