Урология

Урология

В департамента по урология работят лекари и медицински персонал със  сериозен опит в областта, специализирали в Турция, САЩ и Париж. Докторите в отделението по урология са специализирани не само в клиничните медицински услуги. Те имат задълбочени познания и опит в клиничните изследвания, което им дава възможност да участват и в научни изследвания.

урология в Анадолу Медицински Център

урология в Анадолу Медицински Център

 

Чрез използването на най-съвременни технологии и сътрудничеството на екипа със специалисти от други отделения, пациентите ни – както възрастни, така и деца, получават най-модерните и ефективни диагностични и лечебни услуги, които гарантират успешното им лечение и връщането им към нормален начин на живот.

Отделенията в департамент урология са:

  • Онкоурология – лекуват се урологични ракови заболявания като рак на простатата, бъбреците, надбъбречните жлези, пикочния мехур, тестисите и пениса.
  • Ендоурология – извършват се ендоскопски изследвания, диагностициране и лечение на урологични заболявания на пикочо-половата система
  • Нефрология – прилагат се методи за диагностика (лабораторни и образни изследвания, бъбречна биопсия) и лечение на възпалителни заболявания на отделителната система, гломерулонефрити, гломерулни увреждания при артериална хипертония, захарен диабет и други заболявания.
  • Детска урология – отделението е специализирано в диагностицирането и лечението на вродени и придобити урологични заболявания в детска възраст. Тук се извършват всички видове оперативни процедури на отделителната и полова системи при децата.
  • Андрология – лекуват се заболявания на мъжките полови органи и тяхната превенция и лечение
  • Урогинекология – лекуват се урологични заболявания като инфекции на пикочните пътища, неспособноста да се задържа урината или други проблеми свързани с контрол на пикочния мехур.
  • Урологични травми (наранявания)

Лечение на урологични видове рак

За лечение на урологични видове рак Анадолу Медицински Център обособи специализиран център за урологична онкология.

За прецизна диагностика на рак на простатата, Центърът разполага с оборудване MR-TRUS Fusion за таргетирана диагностика.  Това оборудване гарантира взимането на биопсия с точност до милиметър.

За лечението на урологичните видове рак в Анадолу Медицински Център се използва роботизираната система Да Винчи. Ползите от тази минимално инвазивна процедура са както за хирурга, чрез подобряване на прецизността и визуализация, така и за пациента – не прави разрези, намалява както болката, така и дните на хоспитализацията и срока на рехабилитация. С хирургичната роботизирана система Да Винчи успешно се извършват и урогинекологични операции.

Поискайте безплатно второ медицинско мнение като попълните формата за контакт. Наш координатор ще се свърже с вас, за да уточните всички подробности за диагностика и лечение в Анадолу Медицински Център.