Женско здраве

Департамент Женско здраве е посветен на благосъстоянието на жената през всички етапи от живота й.

Основните отделения на департамент Женско здраве са Акушерство и гинекология и Репродуктивно здраве.

грижа за пациента в Анадолу Медицински Център

грижа за пациента в Анадолу Медицински Център

Основно задължение на специалистите от всяко отделение е превенция и лечение на гинекологични и репродуктивни заболявания чрез прилагане на съвременни подходи и използване на модерна апаратура.

Успехът на всяко лечение изисква не само правилно диагностициране и съставяне на строго индивидуален план за всеки пациент. Важно е и сътрудничество с други специалисти по анестезиология, урология, патология, обща хирургия и гръдна хирургия.

Ин-витро център

Една от програмите, с която най-много се гордеем и с която сме реализирали висок процент на успеваемост, е програмата ни за ин витро лечение на безплодието. Тя включва не само напреднали техники за развитие на ембриона, но и предимплатационен генетичен анализ, който предотвратява абортите, генетичните смущения и възпрепятства появявата на някои проблеми като синдрома на Даун. Допълнително се използват и специфични техники за подобряване на процента на имплантиране като лазерното пробиване или асистираната репродукция.

Гинекологична онкология

В отделението по гинекологична онкология лекуваме пациентки със злокачествени заболявания на женските гениталии. Оптималната предоперативна оценка и планирането на лечението са най-важните подходи в работата на специалистите. Те използват различни диагностични методи – ехография, магнитен резонанс, компютърна томография, позитронна  емисионна томография, и др. в зависимост от проблема на пациентката. През последните 10 години популярност придобива лапароскопската операция, която в департамент Женско здраве извършва успешно.

Поискайте безплатно второ медицинско мнение като попълните формата за контакт. Наш координатор ще се свърже с вас, за да уточните всички подробности за диагностика и лечение в Анадолу Медицински Център.