Женско здраве

Сподели [social_share/]

Женско здраве

Департамент Женско здраве е посветен на благосъстоянието на жената през всички етапи от живота й.

Основните отделения на Департамента са Акушерство и гинекология и Репродуктивно здраве. Всяко едно от тях има подразделения, като основно задължение на специалистите е превенция и лечение на гинекологични и репродуктивни заболявания чрез прилагане на съвременни подходи и използване на модерна апаратура.

Оптималното завършване на едно лечение изисква не само правилно диагностициране и съставяне на строго индивидуален план за всеки пациент. Също и сътрудничество с други катедри – анестезиология, урология, патология, обща хирургия и гръдна хирургия.

Една от програмите, с която най-много се гордеем и с която сме реализирали висок процент на успеваемост, е програмата ни за ин витро оплождане. Тя включва не само напреднали техники за развитие на ембриона, но и предимплатационен генетичен анализ, който предотвратява абортите, генетичните смущения и възпрепятства появяването на някои проблеми като синдрома на Даун. Допълнително се използват и специфични техники за подобряване на процента на имплантиране като лазерното пробиване или асистираната репродукция.

В отделението по гинекологична онкология лекуваме пациентки със злокачествени заболявания на женските гениталии. Оптималната предоперативна оценка и планирането на лечението са най-важните подходи в работата на специалистите. Те използват различни методи – ехография, магнитен резонанс, компютърна томография, позитронна  емисионна томография, и др. в зависимост от проблема на пациентката. През последните 10 години популярност придобива лапароскопската операция, която Департамент Женско здраве извършва успешно.

 

Моля прегледайте бутоните в ляво, където ще намерите информация за заболяванията, които се лекуват в отделенията на този департамент.

Department Doctors

 

Пациентски случаи

Пациенти разказват
своите истории
Гледай   Прочети
 

Copyright © 2014
Anadolu Sağlık Merkezi
Всички права запазени

Съобщение

Бихме искали да ви информираме, че предвид настоящата глобална пандемия COVID-19, „от 19 март 2020 г. Турция напълно затвори границите си за влизане в страната за чуждестранни граждани, независимо от тяхното гражданство. Намиращите се понастоящем в Турция чужди граждани ще могат да напуснат без ограничения, по собствено желание. Изключения при допускането в Турция ще се правят само за определени лица - дипломати, членове на медицински екипи или при хуманитарни случаи, но само след предварително получено разрешение от компетентните турски здравни власти за всеки конкретен случай. Затварянето на границите към момента е без срок, до второ нареждане."

Тъй като нашите настоящи български пациенти не могат да пътуват за редовни или последващи срещи, можем да предложим видеоконсултации с нашите лекари, според възможностите на графика им. Ако проявявате интерес, моля, уведомете ни и ние ще ви предоставим допълнителни подробности. Моля, имайте пред вид, че тези видеоконсултации не заместват стандартното лично посещение, тъй като лекарят няма да може да извърши клиничен или физически преглед. Освен това оценката ще бъде направена въз основа на медицински записи на английски език, кръвни изследвания и хистопатологични оценки, извършени във външни институции. В допълнение, вашите снимки на радиологична и ядрена медицина може да изискват допълнителна консултация от нашите отдели.

Като се има предвид настоящата глобална пандемия COVID-19, съгласно разпоредбите на турското министерство на здравеопазването, Анадолу Медицински Център може да приема пациенти, идващи от чужбина, само след като те се самоподложат на карантина в продължение на 14 дни след влизането в Турция. След като тези пациенти изпълнят 14 дни самокарантина в Турция и ако отговарят на политиката за безопасност на нашата болница, можем да ги приемем за преглед или лечение. Моля, обърнете внимание, че предвид бързо променящата се ситуация по света, ние си запазваме правото да променяме правилата за прием в болницата във всеки един момент. При всички случаи вашият координатор е на разположение 24 часа в денонощието за всички въпроси относно вашето здраве. Благодарим ви за разбирането и сътрудничеството.