Женско здраве

Департамент Женско здраве е посветен на благосъстоянието на жената през всички етапи от живота й.

Основните отделения на департамент Женско здраве са Акушерство и гинекология и Репродуктивно здраве.

грижа за пациента в Анадолу Медицински Център

грижа за пациента в Анадолу Медицински Център

Основно задължение на специалистите от всяко отделение е превенция и лечение на гинекологични и репродуктивни заболявания чрез прилагане на съвременни подходи и използване на модерна апаратура.

Успехът на всяко лечение изисква не само правилно диагностициране и съставяне на строго индивидуален план за всеки пациент. Важно е и сътрудничество с други специалисти по анестезиология, урология, патология, обща хирургия и гръдна хирургия.

Ин-витро център

Една от програмите, с която най-много се гордеем и с която сме реализирали висок процент на успеваемост, е програмата ни за ин витро лечение на безплодието. Тя включва не само напреднали техники за развитие на ембриона, но и предимплатационен генетичен анализ, който предотвратява абортите, генетичните смущения и възпрепятства появявата на някои проблеми като синдрома на Даун. Допълнително се използват и специфични техники за подобряване на процента на имплантиране като лазерното пробиване или асистираната репродукция.

Гинекологична онкология

В отделението по гинекологична онкология лекуваме пациентки със злокачествени заболявания на женските гениталии. Оптималната предоперативна оценка и планирането на лечението са най-важните подходи в работата на специалистите. Те използват различни диагностични методи – ехография, магнитен резонанс, компютърна томография, позитронна  емисионна томография, и др. в зависимост от проблема на пациентката. През последните 10 години популярност придобива роботизираната хирургия с робот Да Винчи, която в департамент Женско здраве извършва успешно.

Лечение в Анадолу Медицински Център

Още преди да посети клиниката, пациентът може да получи безплатно второ медицинско мнение от нашите специалисти. След пристигането пациентът веднага се подлага на цялостна диагностика възможно най-скоро. Въз основа на медицинските документи, резултатите от направените анализи и след обсъждане на конкретния клиничен случай от мултидисциплинарен екип лекари, се изготвя индивидуален план за лечение, към който се пристъпва незабавно.

Поискайте безплатно второ медицинско мнение като попълните формата за контакт. Наш координатор ще се свърже с вас, за да уточните всички подробности за диагностика и лечение в Анадолу Медицински Център.